Hopeless << atleisk,nesusilaikau 'Dance, Dance' yra neblogas kurinys,taciau jo isskirti tikrai neverta.. O kas liecia nauja albuma,klausiau "This Aint a Scene, It's An Arms Race" mane nuosirdiziai nuvyle.. apskritai as Fall Out Boy vertinu tik uz ju mazyti stebukla - Sugar, We're Goin Down
klausiau kelias naujo albumo dainas...shhh man. o dance dance tai tikrai lieviausia ju daina. vienintele kuria kartais paklausau tai "sugar were going down" ( klipas fainas)
O 'Dance, Dance' užveda jau nuo pirmųjų savo garsų, labai energinga daina išliekanti tokia nuo pirmos iki paskutinės sekundės, itin stiprus priedainis + ta "kylanti' dainos struktūra, kurioje puikiai sujungti visi stulpeliai, pre-chorus, priedainiai ir tt.
Na bet čia tik mano nuomonė.
Ir 'Dance, Dance' netgi ne iš šio albumo ;x tad dar vienas pasisakymas ne visai į temą.
xdm >>> puikiai tave suprantu, tačiau aš nesistengiau čia parašyti albumo recenzijos. Gavosi trumpas tekstas, kuriame neitin daug informacijos ir viskas gan abstraktu, pats tai matau ir dėl to labai savęs nevertinu.
Bet tiesiog, aukoti nemažai laiko ir rimtai, apgalvotai rašyti (o tai galėčiau padaryti) dabartiniam music.lt trūksta motyvacijos. Dar prieš kurdamas temą, žinojau, kad tu, dar gal koks vienas asmuo kažką įdomaus ir diskutuotino parašys. Ir viskas. Labai greitai ta tema nugrims ir liks pamiršta. Nes dabartiniai music.lt nariai apie albumus apskritai nediskutuoja, pastebėk, kad į tos skilties temas per savaitę gal tik kokie 5 komentarai ateina.
Aišku, aš nesakau, kad jūs dabar visi turit pulti klausyti naujo "Fall Out Boy" albumo. Bet manau muzikiniame portale, tokiu skambiu pavadinimu kaip "Music.lt" vistiek turėtų vykti kažkokios diskusijos, ypač apie žinomas ir klausomas grupes/jų albumus.
aš jo neklausiau bet pakomentuosiu... Visu pirma man "Dance, Dance" yra pati lieviausia fall out boy daina. Jų From under cork... albume vienintelė daina kuri mano buvo ištrinta. Neveža vapšė - bjauri. Aišku kaip kam.
Šiaip norėjau padėkoti Hopeless, kad parašė savo nuomonę, tačiau galėtum ir aptarti dainų struktūras tarkim, ritmus, truputi lyrics. Duoti palyginimų Skambėsys šio albumo tikrai kitoks, taigi galėtum ir pasakyti kas kitokio ir išskirtino yra(arba nėra) ir kas patiko dėl to kas nepatiko.
Taip sakant aš noriu perskaitęs ką jūs parašot pasijausti lyg būčiau tą albumą kažkada kažkur girdėjęs ir žinočiau ar man verta jį pirkti(arba siųstis ) ar ne. Aš esu potencialus klausytojas. Dabar dėja mano manymas "neverta" pakito į "nežinau ar verta ar ne. gal ne...".
Manau geriau daugiau jo paklausyti ir paskui parašyti plačiau ir kiek tai įmanoma objektyviau. Aišku kai kam čia dar svarbu pirmam naują temą pradėti Tiesiog noriu, kad šis puslapis būtų naudingas dėl geros informacijos. Kaip bebūtų tikrai jėga, kad parašei - žymiai geriau negu nieko arba "ejk sau kokie jie fajnnniii"
nepatikėsi parsisiunčiau šitą. nu emo tai emo nu bet pusė velnio. kai gavau dva kartus praklausiau haha ir daugiau į rankas neėmiau. nu nieko įspūdingo, keletą kartų teko paklausyt it's an arm race. god damn this group dėl ilgų dainš pavadinimų, niekad jų neatsimenu.
Ši grupė tiesiog sužavėjo savo kūriniu 'Dance, Dance'
Ši grupė tiesiog sužavėjo savo kūriniu 'Dance, Dance', tad pamatęs, kad pasirodo naujas jų albumas nesusilaikiau ir parsisiunčiau. Aišku, iškarto buvau nusiteikęs, kad kažko ypatingo neišgirsiu, nes visdėlto "Fall Out Boy" tėra dar vieni pop/rokeriai, o tokių grupių kūryboje dažniausiai būna keli geri kūriniai, o visa kita to pačio kartojimas. Tad jei vertinti pagal tai, galima sakyti, kad naujasis albumas 'Infinity on High' kiek nustebino - pasirodė netoks ir nuobodus ar vienodas.
Tiesa ši nuomonė pasikeitė kada perklausiau visą albumą be pauzių - tenka pripažinti, kad skambesys užknisa. Gali klausyti jų dvi, na keturias dainas iš eilės. Bet jei daugiau - pradeda norėtis kažko kito.
Jei imant pavienius kūrinius galima išskirti This Ain't a Scene, It's an Arms Race kuris yra tikrai originalus ir užvedantis. Tiesiog reikia išgirsti. Neevltui jį pirmuoju singlu dar pernai išleido.
Golden - dar viena sužavėjusi daina, bene pati geriausia albume. Rekomenduoju ją visiems, nesvarbu kokio stiliaus muziką mėgtumėt. "Golden yra vienintelis ramus ir lėtas kūrinys albume, tačiau su puikia melodija ir žodžiais.
Kiti verti dėmesio kūriniai - The Carpal Tunnel of Love, Thnks Fr Th Mmrs, Thriller.
Jei trumpai - Fall Out Boy išleido albumą, kuris tikrai patiks gerbėjams, kuris puikiai tinka dabartiniams MTV ir Pop-punk rėmams, tačiau kuriame trūksta tos tikrosios muzikos dvasios. Trūksta, tačiau negalima sakyti, kad visai nėra.
Bendras įvertinimas - 7 balai iš 10.
Dabar jau jūs galite sakyti savo nuomones apie 'Infinity on High', man įdomu :}
2008 m. balandžio 12 d. 17:56:50
2007 m. vasario 17 d. 02:17:18
2007 m. vasario 16 d. 16:17:25
2007 m. vasario 16 d. 03:33:57
2007 m. vasario 16 d. 00:12:05
Na bet čia tik mano nuomonė.
Ir 'Dance, Dance' netgi ne iš šio albumo ;x tad dar vienas pasisakymas ne visai į temą.
2007 m. vasario 16 d. 00:06:43
Bet tiesiog, aukoti nemažai laiko ir rimtai, apgalvotai rašyti (o tai galėčiau padaryti) dabartiniam music.lt trūksta motyvacijos. Dar prieš kurdamas temą, žinojau, kad tu, dar gal koks vienas asmuo kažką įdomaus ir diskutuotino parašys. Ir viskas. Labai greitai ta tema nugrims ir liks pamiršta. Nes dabartiniai music.lt nariai apie albumus apskritai nediskutuoja, pastebėk, kad į tos skilties temas per savaitę gal tik kokie 5 komentarai ateina.
Aišku, aš nesakau, kad jūs dabar visi turit pulti klausyti naujo "Fall Out Boy" albumo. Bet manau muzikiniame portale, tokiu skambiu pavadinimu kaip "Music.lt" vistiek turėtų vykti kažkokios diskusijos, ypač apie žinomas ir klausomas grupes/jų albumus.
Na nukrypau čia nuo temos.
2007 m. vasario 15 d. 23:45:08
Šiaip norėjau padėkoti Hopeless, kad parašė savo nuomonę, tačiau galėtum ir aptarti dainų struktūras tarkim, ritmus, truputi lyrics. Duoti palyginimų
Taip sakant aš noriu perskaitęs ką jūs parašot pasijausti lyg būčiau tą albumą kažkada kažkur girdėjęs ir žinočiau ar man verta jį pirkti(arba siųstis
Manau geriau daugiau jo paklausyti ir paskui parašyti plačiau ir kiek tai įmanoma objektyviau. Aišku kai kam čia dar svarbu pirmam naują temą pradėti
2007 m. vasario 15 d. 23:09:58
gražus cd paveiksliukas (jautriem žmonėm turbūt)
o man toks kalėdiškas,sakyčiau
2007 m. vasario 15 d. 22:54:14
2007 m. vasario 15 d. 20:08:03
2007 m. vasario 15 d. 19:52:07
O Dance, Dance yra praktiškai nepriekaištinga daina savam stiliui.
2007 m. vasario 15 d. 17:36:04
...
2007 m. vasario 15 d. 00:16:19
Tiesa ši nuomonė pasikeitė kada perklausiau visą albumą be pauzių - tenka pripažinti, kad skambesys užknisa. Gali klausyti jų dvi, na keturias dainas iš eilės. Bet jei daugiau - pradeda norėtis kažko kito.
Jei imant pavienius kūrinius galima išskirti This Ain't a Scene, It's an Arms Race kuris yra tikrai originalus ir užvedantis. Tiesiog reikia išgirsti. Neevltui jį pirmuoju singlu dar pernai išleido.
Golden - dar viena sužavėjusi daina, bene pati geriausia albume. Rekomenduoju ją visiems, nesvarbu kokio stiliaus muziką mėgtumėt. "Golden yra vienintelis ramus ir lėtas kūrinys albume, tačiau su puikia melodija ir žodžiais.
Kiti verti dėmesio kūriniai - The Carpal Tunnel of Love, Thnks Fr Th Mmrs, Thriller.
Jei trumpai - Fall Out Boy išleido albumą, kuris tikrai patiks gerbėjams, kuris puikiai tinka dabartiniams MTV ir Pop-punk rėmams, tačiau kuriame trūksta tos tikrosios muzikos dvasios. Trūksta, tačiau negalima sakyti, kad visai nėra.
Bendras įvertinimas - 7 balai iš 10.
Dabar jau jūs galite sakyti savo nuomones apie 'Infinity on High', man įdomu :}