Galim padiskutuot, Linetta. As tai sakyciau taip - mes ne kurti ir ne akli esam. Neuzsimerke ziurim ir klausom jo dainu. Ir nemanau, kad fanai jo muzikos neivertina. Retai, bet kartais uzeinu ten. Pasiskaitau... Visi komentarai TIK apie muzika! Gal vienas kitas... Tu kazkur nugrybavai rasydama...
Bet velgi man stai kyla mintis: jei jam "nosiukas" visai nerupi, tai kodel jis ji taip gausiai ispudruoja?
Ir apsktitai tokio slapuko kaip jis tai skersai - isilgai niekur nerasi. Vien tik apie muzika visur ir visada rasoma. Irgi nuobodu!
Redda, na ash net nzn... nemanau kad jis butu muzikantas jei rupetu ishkishti savo nosiuka gal butu modelis... ai net nzn )) aisq tu teisi reikia viska aptarti... bet kartais tai lb atsibosta, nes ish 50 komentaru atsiranda tik keli apie jo muzika ...
Linetta, as tave supratau. Gal as neaiskiai isdesciau... Tiesiog tu pakisai minti, del kurios tikriausiai daug kas sutiktu. Pudros , is tiesu, jis deda daug! Kai kurie zmones jo makiaza sureiksmina. O gal i tai reikia ziureti kaip i draugiska gerbeju pastebejima? Juk "riebus makiazas" savotiskai nukreipia klausytojo demesi nuo jo dainos, nuo zodziu..;><
Verkti nereikia. Viskas gerai! Albumo klausau ir negaliu atsiklausyt...
Redda, neteisingai mane supratai... matai kai jis padainavo po eurovizijos atrankos, tai komentaruose internete buvo rashoma ne apie jo naujas dainas ir t.t. o tai kad jam buvo pritepta per daug pudros... tai va labai mane sunervino... sakau man nesvarbu jis su pudra ar be, su kepure ar ne... nu jis super dainuoja, super kuria lyricsus ir man to pakanka... ash net neatkreipiau demesio i pudras DD kartais darosi net juokinga bet nezhinau ar verta juoktis, gal grechiau verkti?
..."I will run away, I will, but won't say Good bye..." Grazi daina, tikras isgyvenimas...
Linetta:
Keistai tu apie pudra kazkaip.. Pvz. ji man niekada neuzkliuvo. Bet iskelei minti, kad jis naudoja pudros daugiau nei kiti...Idomu, kam?... Galima pagalvot, kad nukreiptu demesi nuo muzikos i savo dailia nosyte?..Mastyt neuzdrausta...
Siaip ambelaifo muzika super!
skaiva_ rašė: Tie albumai panasus taip , kaip tu panasus/i i mane...Turekit GEDOS...
Zinoma, Amberlife'o muzika ne tusams. Besirdziai chamai jos nesupras... Jo dainos superines! Labai fainas gitaru skambesys, balso tembras svelnus, sexovas... Neatskirsi nuo uzsienio grupiu atlikimo... Saunuoliai!
zinai gal nerasyk tokiu nesamoniu, nes iskart aisku kad esi eiline kaimo mergele isimylinti atlikejus pagal isvaizda
Nuostabus albumas... ir daina the music won't stop atspindi ta lietuviu nesupratima jo kurybos atzhvilgiu... zhmogus ideda i albuma visa save, o dauguma tiesiog stebi kokia jo kepure, ar kad pudros prideta per daug...
Prarasim dideli talenta... na ka patys kalti...
Shaunuolis AMBERLIFE KEEP ROCKING, YOU'RE MUSIC WON'T STOP! ))
Zinoma, Amberlife'o muzika ne tusams. Besirdziai chamai jos nesupras... Jo dainos superines! Labai fainas gitaru skambesys, balso tembras svelnus, sexovas... Neatskirsi nuo uzsienio grupiu atlikimo... Saunuoliai!
Niekas čia nieko neprimena. Neieškokit priekabių!...
Albumas liux. Šnd nusipirkau - visą dieną kaifuoju! Ypač "Quiet inspitation", "Cold children's hart", "Be taves" ... Atgaiva sielai.
Sėkmės, Tau Amberi... Niekad nekrisk į jokias "duobes". Gyvenk, mylėk, kurk!...
2007 m. gegužės 13 d. 13:04:22
2007 m. vasario 20 d. 22:34:04
Bet velgi man stai kyla mintis: jei jam "nosiukas" visai nerupi, tai kodel jis ji taip gausiai ispudruoja?
Ir apsktitai tokio slapuko kaip jis tai skersai - isilgai niekur nerasi. Vien tik apie muzika visur ir visada rasoma. Irgi nuobodu!
2007 m. vasario 20 d. 22:09:38
2007 m. vasario 20 d. 19:01:00
Verkti nereikia. Viskas gerai! Albumo klausau ir negaliu atsiklausyt...
2007 m. vasario 20 d. 17:47:15
2007 m. vasario 20 d. 12:33:51
Linetta:
Keistai tu apie pudra kazkaip.. Pvz. ji man niekada neuzkliuvo. Bet iskelei minti, kad jis naudoja pudros daugiau nei kiti...Idomu, kam?... Galima pagalvot, kad nukreiptu demesi nuo muzikos i savo dailia nosyte?..Mastyt neuzdrausta...
Siaip ambelaifo muzika super!
2007 m. vasario 19 d. 20:35:22
2007 m. vasario 19 d. 17:32:58
Labai klysti zmogau... Gimiau, augau ir gyvenu sostinej. O ir vyra jau turiu...
Ir mum abiem patinka jo muzika. Na... ne tau, manau, suprast...
2007 m. vasario 19 d. 17:10:48
Tie albumai panasus taip , kaip tu panasus/i i mane...Turekit GEDOS...
zinai gal nerasyk tokiu nesamoniu, nes iskart aisku kad esi eiline kaimo mergele isimylinti atlikejus pagal isvaizda
2007 m. vasario 19 d. 14:59:56
Prarasim dideli talenta... na ka patys kalti...
Shaunuolis AMBERLIFE KEEP ROCKING, YOU'RE MUSIC WON'T STOP!
2007 m. vasario 18 d. 12:24:32
2007 m. vasario 17 d. 10:17:36
2007 m. vasario 17 d. 10:10:18
2007 m. vasario 16 d. 21:47:09
Albumas liux. Šnd nusipirkau - visą dieną kaifuoju! Ypač "Quiet inspitation", "Cold children's hart", "Be taves" ... Atgaiva sielai.
Sėkmės, Tau Amberi... Niekad nekrisk į jokias "duobes". Gyvenk, mylėk, kurk!...
2007 m. vasario 15 d. 22:44:51
2007 m. vasario 15 d. 22:31:50
2007 m. vasario 15 d. 21:39:16
???
2007 m. vasario 15 d. 19:47:16