atniva rašė: Tai ka, ner asmenu kurie noretu pareiksti savo nuomone apie JA? Jei yra prasome, si tema kaip tik tam ir skirta! Nesidrovekit, sakykit ka manot!
As sioj vietoj tureciau patyleti. AS esu asmuo, kuris turi teise rinktis.
Kodel as turiu kalbeti apie JA??
Gal tavo JI ir mano JI yra visai skirtingi zmones. Neklaidink zmoniu su tema netylekit, nes cia panasu i SPAM'a. Gausi ispejima paskui, atsargiau.
taigi Silentist, temos pavadinimas klaidina, bet juk sukurta tema prie atlikėjo, o ne kuriame nors forume `]
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
o mano nuomone Alicia iš tų šiandieninių ritmenbliuzininkų yra pati geriausia. muzika gera, vokalas nepakartojamas. ir aplamai gražu vien tas, kad negarsina savęs skandalais bereikšmiais.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Man siaip jau ji patinka bet po kolkas tik dvi dainos grazios balsas nelabai, o siaip tai grazi...Bet yra dainininkiu kur biski labiau patinka tai yra:Beyonce,Rihanna,Ciara,Brandy...
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 17 d. 15:32:05
Nors jos fanams ir atrodo,kad mergaitė turi talentą,bet man taip neatrodo.Talentą turi jos prodiuseris,kuris sukuria nuostabią fonogramą,o jos balsą pagražina efektais,kompiutero pagalba.Jumis apgaudinėja tokios ,,dainininkės'' vaikučiai....
2013 m. kovo 12 d. 23:11:49
nuostabaus balso savininke. geriausia shiu laiku dainininke. ;)
2009 m. vasario 12 d. 19:23:48
nes as pamaniau kad cia prie temu atlikejai ir buvo panasu i spam'a.
2009 m. vasario 12 d. 19:13:06
Temoje "Netylekit"
Tai ka, ner asmenu kurie noretu pareiksti savo nuomone apie JA? Jei yra prasome, si tema kaip tik tam ir skirta! Nesidrovekit, sakykit ka manot!
As sioj vietoj tureciau patyleti. AS esu asmuo, kuris turi teise rinktis.
Kodel as turiu kalbeti apie JA??
Gal tavo JI ir mano JI yra visai skirtingi zmones. Neklaidink zmoniu su tema netylekit, nes cia panasu i SPAM'a. Gausi ispejima paskui, atsargiau.
taigi Silentist, temos pavadinimas klaidina, bet juk sukurta tema prie atlikėjo, o ne kuriame nors forume `]
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 12 d. 18:29:41
o mano nuomone Alicia iš tų šiandieninių ritmenbliuzininkų yra pati geriausia. muzika gera, vokalas nepakartojamas. ir aplamai gražu vien tas, kad negarsina savęs skandalais bereikšmiais.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 12 d. 17:25:06
Bet šiaip tai tokie temų pavadinimai nervina tikrai.
2009 m. vasario 12 d. 17:18:33
2009 m. vasario 12 d. 17:13:13
Na as siandiena turbut daugiau nerasysiu.
; DDD
Jo, pranešt būtina.
2009 m. vasario 12 d. 13:01:48
2009 m. vasario 12 d. 12:59:45
2009 m. vasario 12 d. 12:45:42
2008 m. birželio 17 d. 19:24:53
2008 m. birželio 17 d. 18:55:58
2008 m. birželio 17 d. 15:40:18
2008 m. birželio 17 d. 15:32:05
2008 m. birželio 17 d. 14:11:55
2008 m. birželio 17 d. 13:00:09
2006 m. balandžio 18 d. 11:25:41