Is pradziu pasijutau bukas "ka manot apie JA?". Temos pavadinimas "Netylekit!". Tik veliau pamaciau,kad cia apie Alicia Keys Net nzn...Kazkaip nelabai klausau jos,tai ir nuomones neturiu.
ash irgi ja dievinau, ji mano idealas, balsas nerealus, ishvaizda taipogi ir tokia gan paprasta buvo, bet kazkas pasikeite, nebetaip kazkas.gal jau nebetaip kuria ji gerai, nors ish vis dabar tyloka ish jos...nu tikekimes atsigaus
kazkada man ji pasido labai faina asmenybe bet dabar supratau kad ji kaip i kitos zvaigzdes tokia pati tuscia ir nieko ipatingo
pinigai zmogu pavercia tusciu
ir lengabudziu
nu balsa tai turi moteriske turigrazu
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 31 d. 11:57:15
2005 m. rugpjūčio 31 d. 11:37:22
2005 m. liepos 17 d. 19:11:28
2005 m. liepos 17 d. 19:10:11
2005 m. balandžio 20 d. 16:53:35
2005 m. kovo 17 d. 10:33:26
2005 m. sausio 29 d. 23:32:16
2005 m. sausio 25 d. 00:07:01
pinigai zmogu pavercia tusciu
ir lengabudziu
nu balsa tai turi moteriske turi
2004 m. lapkričio 6 d. 15:08:40