Davai visi galvas nusiskutam? Taip sexovai atrodo.
Nu ką aš žinoū.
Man asmeniškai be plikos gal;vos arba tokio trumpumo plaukų, bjauresnmės šukuosenos nebėraD
...remiksai, išlaikant autentišką aranžuotę, su tikslu kitaip perdėlioti tam tikrus muzikinius akcentus. Tokie remiksai man įdomūs ir jie jau dažnai įneša šiokių tokių teigiamų pokyčių.
Aš irgi prisijungsiu prie to, kad man asmeniškai nauji remiksai dažnai mažai vertės prideda prie esamo kūrinio. Sunku man sugalvoti pavyzdį, kai kito atlikėjo remiksas man praturtino originalų kūrinį. Dažniausiai domina tik to paties atlikėjo inicijuoti..
Geras klausimas. Mane tai privertė paklausyt originalių versijų. Galit mane vadint atsilupėle, paranoike ir dar kaip patinka, bet remiksai man visada bus „šiek tiek“ nebe atlikėjas (taikau visut visiems, nes miksas dažnai nuo originalo ŽIAURIAI skiriasi..
Atskirkim faktus nuo vaizduotes. Faktas#1: svetaines atmosfera itempta. Faktas#2: lankosi daugiamete neapykanta man jauciantys zmones. Vaizduote#1: vieni nariai susimoke su kitais. Vaizduote#2: esu sekamas Vaizduote#3: laukiama mano mirties. Kas tiesa
Jei netikrumas yra geriausia ne kaltinti liga, valdzia ar ateivius visokius. Tad Einarai: ar esi pries mane susimokes; ar mane seki; ar pabrezdamas lauki mano mirties. Trys klausimai estafete. Jei bus lengviau bendraut man po to su musico nariais.
2010 m. gegužės 21 d. 11:11:36
2007 m. kovo 12 d. 12:36:24
2007 m. kovo 11 d. 00:01:41
2007 m. kovo 10 d. 20:28:37
ir be to manau jis su plaukais daug graziau atrode
2007 m. kovo 10 d. 19:18:22
2007 m. kovo 10 d. 17:01:08
2007 m. kovo 10 d. 14:31:12
Nu ką aš žinoū.
Man asmeniškai be plikos gal;vos arba tokio trumpumo plaukų, bjauresnmės šukuosenos nebėra
2007 m. kovo 9 d. 21:45:40
2)Arba visi dabar plikiams sakys, kad jie kopijuoja Britney.
Ir rimtai, nuo kada plika galva ką nors gali šokiruoti? Aš pati nė nenustebau,kai ta pati Britney nusiskuto plaukus
2007 m. kovo 9 d. 17:58:26
2007 m. kovo 9 d. 14:33:05
2007 m. kovo 9 d. 12:46:06