Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
Silentist | ![]() Vangelis |
||||
einaras13 | ![]() Antis Sovietų Sąjungoje 1987-aisiais nusiperki šitą albumą ir jis prasideda šita daina su sunkia rifada, Algio riaumojimu ir satyra, kuri dar keletas metų atgal būtų užtraukusį tremties grėsmę. Visiškai kultinė daina ir kultinis albumas, žymėjęs besikeičiančią erą. |
||||
malia | ![]() Sia |
||||
4Blackberry | ![]() Colosseum O aš pasiūlysiu beveik niekam nežinomą, bet didelį grožį. |
||||
PLIKASS | ![]() Manchester Orchestra |
||||
Sahja | ![]() Elsiane |
||||
Alvydas1 | ![]() STAM1NA Dar truputis suomiškos muzikos ir poezijos. |
2012 m. gegužės 11 d. 19:22:56
Turbut vaikscios kaip prostitute
2012 m. gegužės 10 d. 21:03:29
Aš irgi žinoma nesakau, kad Against me nebeklausysiu - žinoma kad klausiau ir klausysiu, tik taip pat nežinia ar tai į gera bus muzikine prasme...
2012 m. gegužės 10 d. 17:48:03
Against Me! - The Ocean
"And if I could have chosen, I would have been born a woman My mother once told me she would have named me Laura I'd grow up to be strong and beautiful like her"Na matyt jau buvo seniai apsisprendes taip daryt ir viskas. Kaip klausiau anksciau, taip klausysiu ir toliau, tik idomu kiek pakis jo balsas po viso sito
2012 m. gegužės 9 d. 20:31:35
Supras? Neįmanoma suprasti tokios kvailystės. Nesveika....
2012 m. gegužės 9 d. 18:19:52
Šiaip jau labai netikėta žinia, mane pritrenkė kai kažkur perskaičiau..toks gražus vaikinas, o va dabr ką sau pasidarys..Kaip toliau tada muzikiniai dalykai vystysis - niekaip turbūt..