"And if I could have chosen, I would have been born a woman My mother once told me she would have named me Laura I'd grow up to be strong and beautiful like her"Na matyt jau buvo seniai apsisprendes taip daryt ir viskas. Kaip klausiau anksciau, taip klausysiu ir toliau, tik idomu kiek pakis jo balsas po viso sito
Aš irgi žinoma nesakau, kad Against me nebeklausysiu - žinoma kad klausiau ir klausysiu, tik taip pat nežinia ar tai į gera bus muzikine prasme...
"And if I could have chosen, I would have been born a woman My mother once told me she would have named me Laura I'd grow up to be strong and beautiful like her"Na matyt jau buvo seniai apsisprendes taip daryt ir viskas. Kaip klausiau anksciau, taip klausysiu ir toliau, tik idomu kiek pakis jo balsas po viso sito
Šiaip jau labai netikėta žinia, mane pritrenkė kai kažkur perskaičiau..toks gražus vaikinas, o va dabr ką sau pasidarys..Kaip toliau tada muzikiniai dalykai vystysis - niekaip turbūt..
Puslapis yra pramoginis. Kalbinti jo narius galima ir reikia. Gaivinti ir plesti temas galima ir reikia. Apstu vietos saviraiskai ir idomioms mintims, pastebejimams, polemikai. Reikia kurybos fantazijos iniciatyvos entuziazmo idejuaktyvumo drasos.
Kai bus griezta atranka su tokiais tavo isvardintais kriterijais kad patekt i tokia bendruomene kruta, laikysiu egzamona.. o dabar kol kas cia tokios tvarkos nesama.
Jei kam įdomu, ką AI mano skirtingais klausimais, tas žmogus pats to AI pasiklaus. Nebūtina kiekvieną savo diskusiją su AI raportuoti čia, nes TAI NIEKAM NĖRA ĮDOMU. Tamsta gal ir turi žiupsnelį savikritiškumo, bet nesugeba į tai atsižvelgti ir keistis.
Nebent tai kažkokia savirefleksija, kur tamsta tiesiog sau dėstote savo mintis. Bet to nebūtina publikuoti, tą ir galima daryti sau, o prieš publikuojant verta pagalvoti, ar tai bus įdomu bendruomenei. Tamsta visai neturite bendruomeniškumo jausmo.
2012 m. gegužės 11 d. 19:22:56
Turbut vaikscios kaip prostitute
2012 m. gegužės 10 d. 21:03:29
Aš irgi žinoma nesakau, kad Against me nebeklausysiu - žinoma kad klausiau ir klausysiu, tik taip pat nežinia ar tai į gera bus muzikine prasme...
2012 m. gegužės 10 d. 17:48:03
Against Me! - The Ocean
2012 m. gegužės 9 d. 20:31:35
Supras? Neįmanoma suprasti tokios kvailystės. Nesveika....
2012 m. gegužės 9 d. 18:19:52
Šiaip jau labai netikėta žinia, mane pritrenkė kai kažkur perskaičiau..toks gražus vaikinas, o va dabr ką sau pasidarys..Kaip toliau tada muzikiniai dalykai vystysis - niekaip turbūt..