Patiko labai. ; ) Nemaniau kad lietuvių aktoriai tokie puikūs, labai nustebino jų vaidyba. O tos mylėjimosi scenos, visai nieko... Ir kokio ten meno jums trūko? Juk filmas ne apie romantiškus jausmus, meilę, gėrį, grožį, tai ir atitinkamos scenos buvo parinktos..
Nežinau, ar patiko. Nors žiūrėjau neatsitraukdama, įdomus 'duobėje'.
Nepatiko mylėjimosi scenos dėl grynai gyvuliško pateikimo. Kunigas, tariamas ryšys su juo, visiškai neįtikino, jei filmo kūrėjai be fizinio, dar turėjo mintį perteikti ir dvasinį.
O karuselės, gerai.
P.S.Kodėl tai pirmas nešantis pelną lietuviškas filmas? O pvz "Dievų miškas" negi nieko neuždirbo?
Na, Kurtas Vonegutas irgi buvo sex shopuose pardavinėjamas. Bet jei išleisčiau kokią knygą - sex shopams irgi atiduočiau dalį tiražo.
Tai ko galima tikėtis iš knygos, kuri buvo pardavinėjama sex shop'uose, ekranizacijos
Aš nemačiau ir kine pažiūrėt nespėsiu turbūt, bet vistiek pamatysiu, parsisiųst gal pavyks. Daug nesitikiu, tiesiog smalsu pamatyt, kas iš viso to išėjo.
P.S.Kodėl tai pirmas nešantis pelną lietuviškas filmas? O pvz "Dievų miškas" negi nieko neuždirbo?
rezkit nuomones apie pirma lietuviska filma kuris visgi nesa pelna ;> as vertinciau kokiais 7 balais,tikejausai kazko meniskesnio..daug sexo scenu,bet gerasvisos istorijos isdestymas.. cia mano nuomone,ka jus? ;>
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2010 m. liepos 9 d. 22:39:15
2008 m. vasario 15 d. 19:03:30
2007 m. birželio 3 d. 04:06:39
deja, bet smile'as. : ]
2007 m. birželio 3 d. 02:18:18
+ tipo + tavo idiotiškas ne vietoje smile'as. : ]
2007 m. birželio 3 d. 02:13:10
2007 m. birželio 3 d. 02:11:04
2007 m. birželio 3 d. 00:41:28
2007 m. birželio 3 d. 00:12:56
Nepatiko mylėjimosi scenos dėl grynai gyvuliško pateikimo. Kunigas, tariamas ryšys su juo, visiškai neįtikino, jei filmo kūrėjai be fizinio, dar turėjo mintį perteikti ir dvasinį.
O karuselės, gerai.
2007 m. kovo 13 d. 15:39:06
2007 m. kovo 13 d. 09:40:02
Tai ko galima tikėtis iš knygos, kuri buvo pardavinėjama sex shop'uose, ekranizacijos
Aš nemačiau ir kine pažiūrėt nespėsiu turbūt, bet vistiek pamatysiu, parsisiųst gal pavyks. Daug nesitikiu, tiesiog smalsu pamatyt, kas iš viso to išėjo.
2007 m. kovo 12 d. 20:26:40
2007 m. kovo 12 d. 20:20:54