Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
bulleTz
2007 m. kovo 19 d. 20:40:25
Matau rimti zmones cia renkasi , tokios grupes nezinot - nuodeme

2007 m. kovo 19 d. 19:01:21
ash ash apie juos zinau turiu albumus : eat the heat, hot and slow, the final chapter. geriausias man gabalas metal heart. ypac live irashas, kzkas nerealaus..

Atsakyti
bulleTz
2007 m. kovo 19 d. 18:56:09
Jo....

2007 m. kovo 18 d. 13:01:24
Skamba taip lyg jis ten butu grojes

2007 m. kovo 18 d. 12:54:45
taip,aš žinau. tėčio grupė.

Atsakyti
bulleTz
2007 m. kovo 18 d. 12:37:42
Susikūrė: 1979
Iširo: 1998
Puslapis: www.acceptarchive.com
Žanrai: Heavy Metal / Power Metal
Dainų žodžių tematika: Socialinės problemos, seksas, metalas, fantastika

Grupė Accept buvo suformuota 1971 metais. Jos įkūrėjai yra vokalistas Udo Dirkshnaider'is ir gitaristas Michael'is Wagener'is. Per 25 metus praleistus scenoje grupėje buvo visko: sudėties pasikeitimų, tarpusavio nesutarimų ir išsiskyrimų, tačiau grupė tapo viena labiausiai gerbiamų Europos grupių.
Grupės pavadinimą jie pasiskolino iš Chicken Shack albumo, Dirkschneider'is ir Wagener'is suformavo grupę 1971, o po penkų metų prie grupės dar prisijungė antras gitaristas Joerg'as Fischer'is, būgnininkas Frank'as Friedrich'as ir bosistas Peter'is Baltes'as. 1976 metais Wagener'is paliko grupę, kad pradėtų prodiuserio karjerą, 1978 metų debiutiniam grupės albumui Accept buvo pakviestas gitaristas Wolf'as Hoffmann'as. Po to sekė trys sėkmingi albumai:1980 - I'm a Rebel, 1981 - Breaker ir 1982 - Restless and Wild. Breaker atnešė grupei sėkmę ir pripažinimą Europoje. Po to kai 1983 metais jie išleido Balls to the Wall, grupė praleido nemaža laiko Monsters of Rock ture. 1985 metų Metal Hear buvo irgi neblogas albumas, tačiau tai buvo politinis albumas.

Po 1986 Russian Roulette išleidimo, Dirkschneider'is ir Hoffman'as pradėjo nesutarti dėl grupės komercinės ateities. Dirkschneider'is, kuris norėjo šiek tiek paeksperimentuoti, paliko Accept ir suformavo solinį projektą UDO. Po trumpos pauzės grupė nusprendė tęsti karjerą su kitu vokalistu, britu Rob'u Armitage'u. Michael'as Reece'as, amerikietis, kiek vėliau užėmė vokalisto vietą, kad su grupe įrašytų labiausiai komercišką grupės albumą, Eat the Heat, jis pasaulį išvydo1989 metais. Per turą, Stefan'as Kaufmann'as pakeitė Friedrich'ą prie būgnų. Nugaros skausmai neleido jam toliau tęsti muzikanto karjeros ir grupė galutinai iširo.

1996 metais grupė vėl susibūrė. To rezltatas buvo albumas Predator, kurį prodiusavo buvęs grupės narys Michael'is Wagener'is. 1998 metais grupė išleido atsisveikinimo albumą, The Final Chapter, kuriame buvo geriausių jų hitų live versijos.
Info ; www.metallica.lt

Tai kas nors juos atsimena , klauso ? Grupe tikrai verta demesio , paskutinem savaitem labai juos pamegau.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Laura Marling Laura Marling
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 1594
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 151802