Nu usivyliau. Is pradziu dar man patiko. Pirmus du CD siunciausi "ciongais". Sito CD nenoriu... tragiska ir daina ir klipas. Tik kokiom penktokem klausyt ir cypt...
musebz rašė: linksmas bet man tos raudonplaukės(kurią vaidino žinoma pati Avril) gaila.kažkoks išsityčiojimas.o ką daryt tokiom moksliukėm kaip ta raudonplaukė? nes Avril klipas propaguoja išsityčiojimą iš moksliukių ir let's face it - klipe ji nedainuoja o šaukia.
kox keistas susirupinimas moksliuku teisemis is tavo puses, ar tik pati kartais nebusi toje kompleksuotu zmoniu barikadu puseje?
taip.būsiu : ) o tai blogai?daina vis tiek šūds
musebz rašė: linksmas bet man tos raudonplaukės(kurią vaidino žinoma pati Avril) gaila.kažkoks išsityčiojimas.o ką daryt tokiom moksliukėm kaip ta raudonplaukė? nes Avril klipas propaguoja išsityčiojimą iš moksliukių ir let's face it - klipe ji nedainuoja o šaukia.
kox keistas susirupinimas moksliuku teisemis is tavo puses, ar tik pati kartais nebusi toje kompleksuotu zmoniu barikadu puseje?
linksmas bet man tos raudonplaukės(kurią vaidino žinoma pati Avril) gaila.kažkoks išsityčiojimas.o ką daryt tokiom moksliukėm kaip ta raudonplaukė? nes Avril klipas propaguoja išsityčiojimą iš moksliukių ir let's face it - klipe ji nedainuoja o šaukia.
rather be a bandit than a lover
Mačiau ir man nepatiko ;] galėjo tokios versijos ir nesukurt..
O Avril kale tikrai nereikia vadint.Ypač už tai,ką ji kuria.Yra kam patinka ir tai paprasčiausiai jos darbas.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. liepos 10 d. 23:17:24
Šis klipas YouTube'ej yra antroj vietoj pagal žiūrimumą...
O kas pirmoj?
O šiaip, kad nėra į ką čia žiūrėt
O pirmoj va kas: https://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiR Ng
2008 m. liepos 10 d. 22:59:23
Šis klipas YouTube'ej yra antroj vietoj pagal žiūrimumą...
O kas pirmoj?
O šiaip, kad nėra į ką čia žiūrėt
2008 m. liepos 10 d. 20:37:30
2008 m. liepos 10 d. 20:16:52
2008 m. gegužės 3 d. 16:11:18
2008 m. vasario 23 d. 18:44:56
2008 m. sausio 16 d. 20:12:58
2008 m. sausio 4 d. 20:05:40
2007 m. gruodžio 23 d. 16:44:56
2007 m. spalio 13 d. 19:48:28
linksmas bet man tos raudonplaukės(kurią vaidino žinoma pati Avril) gaila.kažkoks išsityčiojimas.o ką daryt tokiom moksliukėm kaip ta raudonplaukė?
taip.būsiu
2007 m. rugsėjo 21 d. 08:42:09
labai linksmas patiko kai avril ta juocke i baseina inmete
taip taip.. man ir xDD
2007 m. rugsėjo 18 d. 21:06:52
linksmas bet man tos raudonplaukės(kurią vaidino žinoma pati Avril) gaila.kažkoks išsityčiojimas.o ką daryt tokiom moksliukėm kaip ta raudonplaukė?
2007 m. rugpjūčio 5 d. 10:40:10
2007 m. liepos 3 d. 12:18:28
Jei nuoširdžiai tai net nemačiau ir man neįdomu.
Keista.Jį rodė tiek per visus kraštus,jog maniau neįmanoma nepamatyt xD
Jei kalbi apie televiziją tai pas mane tik visokius tv3 ir lnk rodo xDDD Net lietuviško mtv nerodo
2007 m. liepos 2 d. 11:59:26
Jei nuoširdžiai tai net nemačiau ir man neįdomu.
Keista.Jį rodė tiek per visus kraštus,jog maniau neįmanoma nepamatyt xD
2007 m. birželio 30 d. 19:49:51
2007 m. birželio 30 d. 14:09:41
2007 m. birželio 30 d. 14:02:08
ee.. o man dabar ziauriai patinka nauja girlfriend versija su lil mama.. klipas fun irgi..
https://www.youtube.com/watch?v=h5E90PP5e xs
Mačiau ir man nepatiko ;] galėjo tokios versijos ir nesukurt..
O Avril kale tikrai nereikia vadint.Ypač už tai,ką ji kuria.Yra kam patinka ir tai paprasčiausiai jos darbas.
2007 m. birželio 22 d. 18:18:59
2007 m. birželio 19 d. 20:15:22