Pataikyta, kaip pirštu į akį Dievaž, vietomis, regis, apie save skaučiau. Spaudžiu dešinę
O ko tu tikėjais? Čia gi Liukx93 . Aš jam net neskaitęs 10 duodu, nes žinau, kad kaip ir visada jo eilėraštis bus nuostabiai geras . Po to perskaitau ir eilinį sykį įsitikinu, kad neklydau :).
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2012 m. gegužės 20 d. 22:28:49
Tikrai puikiai parašyta!
2012 m. gegužės 16 d. 23:36:25
R7wa, Stengiuosi ;) velniux, kaip visada dėkingas už palaikymą :)
2012 m. gegužės 16 d. 19:47:01
O ko tu tikėjais? Čia gi Liukx93
. Aš jam net neskaitęs 10 duodu, nes žinau, kad kaip ir visada jo eilėraštis bus nuostabiai geras
. Po to perskaitau ir eilinį sykį įsitikinu, kad neklydau :).
2012 m. gegužės 16 d. 19:26:55
Pataikyta, kaip pirštu į akį
Dievaž, vietomis, regis, apie save skaučiau. Spaudžiu dešinę