| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2007 m. kovo 27 d. 22:09:52
2007 m. kovo 27 d. 21:59:32
Kam apsikrauti mintimis, kurios man iš tiesų nieko gero nesuteikia.
Gyvenu ir tiek.
Šiandien būnu, rytoj gal irgi. O jei ir ne, tai kas?
2007 m. kovo 27 d. 21:54:21
Ji_Kvepuoja
dingusi_kazkur
matyt jus is tu kurie susimasto pries mirti ir nieko doro nesugalvoja
taip vaikeli, man jau 80 ir aš greit mirsiu
2007 m. kovo 27 d. 21:48:42
Na na. kiekvienas uz save gyvena. Todel prasom nemeluoti.
o kokia tavo gyvenimo prasme? ziuriu cia budinga ne savo nuomone atitinkamu klausimu dalintis o tik kitu komentuoti.
2007 m. kovo 27 d. 21:21:46
2007 m. kovo 27 d. 13:07:22
Nuo to kažkokio sunkumo ir atsiranda tos prasmės ieškojimas - o ji net nesislepia, priešingai - lenda visur, sukasi aplink. Kai kurie įsivaizduoja, jog ieško - o iš tikro tai tik slopina ir neigia ją - ir būtent tai vadina jos vardu. Žmonės serga. Bet viskas čia būtų per daug laiminga, jei nebūtų - sunkumo! Niūriose šalyse žmonės įsivaizduoja, jog jei nekentėsi tai ir nesidžiaugsi - nes juk tokia gyvenimo prasmė! Harmonija! : ] Jau sakiau, jog jie serga? Reikėtų išmokti taip džiaugtis, kaip mokame liūdėti. Bet neapsimoka - paskui dar nebesuprasi apie ką verkia aplinkiniai, o jie nebesupras kodėl tu neverki su jais - ir pabėgs nuo tavęs. Geriau taip nedaryk - nes visa tai atves prie dar vieno sunkumo, o juk harmonija - geriausia ką tau gali pasiūlyti aukščiausiais. Bet ar ir jis - neperdaug jau liūdnas, kad būtų aukščiausias? Ar tau jo reikia kai džiaugies? Ar laimė - toks prastas reikalas? Kankiniai yra jūsų dievai? Maždaug 'turtuoliai irgi verkia'.
O pagalvojau, šiuolaikinis menas - toks todėl, nes yra išaugęs iš savęs paties. Fantazija, ir daugiau nieko - aišku, jums ir to gana.
Kažkur visa tai jau girdėta
2007 m. kovo 26 d. 23:10:27
O pagalvojau, šiuolaikinis menas - toks todėl, nes yra išaugęs iš savęs paties. Fantazija, ir daugiau nieko - aišku, jums ir to gana.
2007 m. kovo 26 d. 20:27:03
2007 m. kovo 26 d. 20:05:20
Kas gi mus sulaiko nuo savizudybes (noro uzbaigti savo gyvenima)? Niekad, apie tai rimtai negalvojau, tad...neįsivaizduoju jau kokios aplinkybės turi būti, kad žmogus apie tai pradėtų rimtai galvoti, jei jau taip atsitiktų - tai pasiimčiau viską iš gyvenimo su kaupu - gi tada nebėra ką prarasti, gali daryti ką tik nori... įgyvendinčiau vieną iš svajonių - vykčiau į Afriką ;> juokingai skamba...
Ar gailitės gimė? Dar durnesnis klausimas...
Ar noretumete atgimti naujam gyvenimui? Tokiom nesąmonėm netikiu... yra, kaip yra, džiaukis tuom ką turi ir kaip gyveni.
Apibendrinant, dažnai paklausiu žmonių, koks jų gyvenimo tikslas ar prasmė ir kai žmogus atsako, kad gerai išlaikyti egzaminus, įstoti į gerą universitetą, tai palieka labai gaila tokių žmonių... vienu žodžiu... į gyvenimo prasmės klausimą atsakymo nėra. Gyvenk ir džiaukis juom, kai sulauksi 80 tada galėsi daryti tam tikras išvadas.
2007 m. kovo 26 d. 19:52:25
2007 m. kovo 26 d. 19:49:27
Ne, aš laiminga
Tikrai nenusiminiau, kad nemėgsti tokių kaip aš.
OK, sėkmės kapstantis po savo smalsumo ir prasmių horizontus.
[taip mane paveikė tavo diagnozė, kad net rankos sudrebėjo
2007 m. kovo 26 d. 19:48:03
Ne, aš laiminga
Tikrai nenusiminiau, kad nemėgsti [i[tokių kaip aš.
OK, sėkmės kapstantis po savo smalsumo ir prasmių horizontus.
2007 m. kovo 26 d. 19:43:50
ir tu net neisivaizduoji kaip nemegstu tokiu viskuo nepatenkintu zmoniu kaip tu kurie savo kompleksus stengiasi uzgosti tyciojimuosi is kitu ir absoliuciu ciniskumu. uzuojauta.
2007 m. kovo 26 d. 19:22:46
Šiaip belieka tik džiaugtis, kad mes turim tokių didžių žmonių, kurie sugeba gyventi tik sau, ir apie gyvenimo prasmę susimąsto vos 13os [vau].
Lenkiame žemai galvas.
2007 m. kovo 26 d. 19:19:55
Ji_Kvepuoja <<< vau
2007 m. kovo 26 d. 19:16:09
2007 m. kovo 26 d. 19:15:23
dingusi_kazkur
matyt jus is tu kurie susimasto pries mirti ir nieko doro nesugalvoja
2007 m. kovo 26 d. 19:11:10
2007 m. kovo 26 d. 19:08:40
zinok ne.
2007 m. kovo 26 d. 19:06:35
esi tikra, kad nepagalvojai apie tai būdama 9-erių?