| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2007 m. kovo 26 d. 19:06:25
2007 m. kovo 26 d. 19:04:59
2007 m. kovo 26 d. 19:04:07
2007 m. kovo 26 d. 19:01:17
Galvoju.
Gal dar per mažai laiko tam galvojimui skyriau, kad suprasčiau.
Bet turbūt ta banalioji.
O visa kita, manau, tik maži tikslai, ar kažkas pan.
Bet aš dar apie tai pagalvosiu. Čia juk amžinieji klausimai. Nesuprasi to tik atėjęs į music.lt ir paskaitęs forume.
Šiaip ačiū už tokią temą. Pati matyt esu per daug ribota, kad susimąstyčiau apie tai.[?]
2007 m. kovo 26 d. 18:56:12
o kokia gyvenimo prasme pagal tave?
2007 m. kovo 26 d. 18:53:45
Bet nesutinku vis tiek. Bet, matyt, tai normalu. Kiek žmonių - tiek nuomonių.
2007 m. kovo 26 d. 18:52:02
2007 m. kovo 26 d. 18:45:12
cool
2007 m. kovo 26 d. 18:43:39
karta, kai buvo labai liudna, pagalvojau: ir kas gi mane sulaiko nuo savizudybes, kodel negaliu to padaryti...
tada susimasciau apie gyvenima prasme ir emiau klausti aplinkiniu nuomones sia tema.
dauguma sake, kad reik gyventi del artimuju, kad kitu gyvenima palengvintu ir pan..
o kai neturi artimuju? kodel tada verta gyventi si sunku gyvenima? arba, na gerai, gauni apdovanojima uz nuopelnus zmonijai ir ka? na gerai, padarei juos laimingus ir ka? kas is to tau kiti zmones? (nekalbu apie geruosius marsiecius - angelus) arba uzsidirbai milijona, gali nusipirkti nama ant ezero kranto ir ka? tai tik daiktai.
kuri laika galvojau kad gyvenimas yra beprasmis ir mus nuo savizudybes apsaugo tik baime pakelti pries save ranka arba iskaudinti tuo artimuosius.
ir tada supratau gyvenimo prasme.
kodel, jei siandien buvo pati nelaimingiausia, beviltiska diena, ar net menuo, bet vis vien noriu gyvent? kodel? a?
ogi is smalsumo. noriu suzinot, kokia rytoj bus diena. ar gali man labiau nesisekti.
arba koks jausmas issokt is lektuvo su parasiutu ir to nepadarius negaliu mirti. nenoriu.
kokia pagaliau bus mano ateities profesija. ar rytoj i mane demesi atkreips mano slapta meile. kaip as naturaliai mirciau...? noriu ta suzinot.
tai ir yra stabdis nuo savizudybes. smalsumas mus visus gelbsti.
aciu tiems, kas perskaite mano ilga komentara. retai pati skaitau ilguosius
2007 m. kovo 26 d. 18:42:43
Tai, kad dar kažko nepadarėm, neišbandėm, ar tiesiog mylimi ir mylintys žmonės mus nuo to sulaiko. Ir neskiesk kad rašau banalią nesąmonę, nes, kad ir kaip banalu tai bebūtų, tai yra tiesa.
Nesigailiu, kad gimiau. Bent jau dabar.
Ne. Nebus daugiau tokių gyvenimų, koks yra šitas, mano, ir nemanau, kad džiaugčiaus atgimus. Kas žino kuo atgimsiu? Nenoriu.
2007 m. kovo 26 d. 18:40:35
zmones, kuriu motinos laukdamosios norejo atsikratyti (net ir mintimis) vaiko, yra linke y savizudybe.
o y tema, tai labai daznai galvodavau, kad kam ash ce gimiau.. bet dabar supratau, kad gailejimasis nepalengvins nieko, tai stengiuosi pati keisti tai, ka turiu ir kuo esu. sulaiko nuo savizudybes- noras pamatyti kas bus toliau.. kaip ash atrodysiu ir kuo tapsiu. Smalsumas, sako, zudo, bet mane tai ir ykvepia toliau gyvenimui..
2007 m. kovo 26 d. 18:28:48
gal tu papasakok apie savo gyvenimo prasmę?
2007 m. kovo 26 d. 18:19:56
Kas iš to gyvenimo sau ir dėl savęs, jei šalia nebūtų nei vieno žmogaus, dėl kurio galėtum gyventi ir kažkiek savęs atiduoti. Ar būtų smagu gyventi sau, būnant vienam? Ar tada išvis būtų kažkokia prasmė?
2007 m. kovo 26 d. 18:18:57
2007 m. kovo 26 d. 18:16:28
2007 m. kovo 26 d. 18:13:54
Kiekvienas turi savo asmeninę nuomonę, jei jau kitam atrodo, kad jo gyvenimo prasmė yra mylimi (ar kitokie) žmonės, tai tegul taip ir galvoja. Ne mano, ir ne tavo reikalai. Tegul ir gyvena taip. Kas man.
2007 m. kovo 26 d. 18:09:39
nes gyvename sau o ne kitiems. gimstame ir mirstame vieni tam tikra prasme. visi turime buti ( siek tiek) savanaudziai kad musu gyvenimas priklausytu mums patiems. tie, kurie gyvena kitiems, mano nuomone neturi saves.
2007 m. kovo 26 d. 18:01:51
Robert Byrne.
Man atrodo, kad gyventi verta vien dėl to, kad išmoktum gyventi.
Kaip ir niekada negalvojau apie savižudybę, tai šiuo klausimų tyliu.
Ne, nesigailiu gimusi.
Ko gero, kad norėčiau, verta pagalvoti.
"(tik nereikia jokiu: noriu gyvent del savo mylimu zmoniu, jie mano gyvenimo prasme)".
Kodėl jokių ne? Gal kitiems tai ir yra prasmė.
2007 m. kovo 26 d. 17:24:50
Kodel verta gyventi?
Kas gi mus sulaiko nuo savizudybes (noro uzbaigti savo gyvenima)?
Ar galites gime?
Ar noretumete atgimti naujam gyvenimui?
(tik nereikia jokiu: noriu gyvent del savo mylimu zmoniu, jie mano gyvenimo prasme)