AnsweR rašė: Pvz. kokiam nors smarkuoliui, teigiančiam, kad yva ar 69 yra neseksualiausios, duoti tokį klausimą: Jei reikėtų rinktis, ką išdulkinti, rinktumeis kurią nors iš yva/69 ar pvz. Paltinienę ir tuoj paaiškės, kas čia neseksualiausias...
vo kad rėžei: kategoriškai, aiškiai, visiems suprantamai
Tikrai ne kaip kam. Kiekvienam normalios psichikos žmogui yva ar 69 tikrai negali atrodyti pačios neseksualiausios iš visų atlikėjų. Čia jau negali sakyti, kad tai tiesiog kiekvieno nuomonės klausimas. Be to, galima tai ir labai greitai patikrinti. Pvz. kokiam nors smarkuoliui, teigiančiam, kad yva ar 69 yra neseksualiausios, duoti tokį klausimą: Jei reikėtų rinktis, ką išdulkinti, rinktumeis kurią nors iš yva/69 ar pvz. Paltinienę ir tuoj paaiškės, kas čia neseksualiausias...
OH god!! Nukeliavau i pradzia ir pamaciau ta shane McGowan... Nu buvau susiruoses rasyt mineda ar koki antana, bet goddamn!!!! Ojei pasitelkus vaizduote tai sher, pagulejusi kaitrioje sauleje (primenu visiems kad vashkiniai dalykai turi polinki tirpti) arba Michael Jackson ( na taip zinau jis gi "naturaliai pasikeite", kitaip sakant subrendo, bet del dievo meiles kam ta nosi kaip duona pjaustyt???
-Tad pashelkim=)...
Kiekviena ishskridusi kede per langa atitinka gautos energijos kieki...
Taip, jos atlieka š*dą, taip, gal jos ir atrodo kaip prostitutės, bet teigti, kad jos neseksualiausios atlikėjos tikrai kvaila... Jaunos (gana) gražios ir (daugiau ar mažiau) patrauklios merginos - negi nesugalvojai nieko neseksualesnio? Labai ribota fantazija, tuomet...
daug kas čia painioja sexualumą su grožiu, o sexualus gali būti ir neišvaizdus žmogus. sexualumas manau pagrinde reiškiasi kūno kalba (judesiais, balso tembru, eisena, šypsenom, ypatingai akimis...ir t.t.). šiaip daug gražių žmonių nesugeba būti sexualiais...
neruse rašė: Hmm.. Na, ok, vis dėl tai yra tavo nuomonė, aš išsakiau savąją. Sorry, jei įžeidžiau, nepatinka tau jie, tai nepatinka. Ir nieko aš tau neaisškinu. Tiesiog tikrai yra žymiai neseksualesnių. Taip iškart ir sakyk, kad prieš visus ymou nusiteikęs, todėl pavardinai šiuos [nors tai nelabai liečia puff daddy, tiesą sakant ir kiti nelabai emo]. Kalbant apie mane tai man visi tie daugumos nekenčiami ir netoleruojami ymou visai netrukdo, kai kurių išvaizda, nesiginčysiu, iš tiesų pritrenkianti gerąja to žodžio prasme.
tai gerai, kad tau yra zymiai neseksualesniu, bet cia buvo mano postas su mano nuomone. beje, as moteris.
o del tu "xx minciu" (cia tai geras) jei man kazkas nepatrauklu, as neziuriu nei nuotrauku, nei koncertu. be to cia gaunasi kazkokia tema iskrypeliams siek tiek jei seksualumas butent suvokiamas kaip kiekis noro permiegoti su kazkuo ziurint jo konca aaaaaaa vienu zodziu.
ne. čia dėl to neverta ginčytis.
kaip sakė kažkoks lietuvis psichoseksologas, kol su moterim neatsidūrei lovoj, negali spręsti apie jos seksualumą.
gal amžiais vieniši, beveik nemąstantys apie seksą muzikos kūrėjai yra patrauklūs masei žmonių, juos daug kas myli, reiškia=moka pritraukti.
Bet klausimas: neseksualiausias (?)
Kuris ir kuri mažiausiai kelia minčių apie xx žiūrint koncertą ar vartant nuotraukas?
Hmm.. Na, ok, vis dėl tai yra tavo nuomonė, aš išsakiau savąją. Sorry, jei įžeidžiau, nepatinka tau jie, tai nepatinka. Ir nieko aš tau neaisškinu. Tiesiog tikrai yra žymiai neseksualesnių. Taip iškart ir sakyk, kad prieš visus ymou nusiteikęs, todėl pavardinai šiuos [nors tai nelabai liečia puff daddy, tiesą sakant ir kiti nelabai emo]. Kalbant apie mane tai man visi tie daugumos nekenčiami ir netoleruojami ymou visai netrukdo, kai kurių išvaizda, nesiginčysiu, iš tiesų pritrenkianti gerąja to žodžio prasme.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
2009 m. sausio 9 d. 22:01:32
2007 m. balandžio 29 d. 12:06:13
"Pvz. kokiam nors smarkuoliui"
del to ir sakau kaip kam.
Kažkaip nesusišnekam
2007 m. balandžio 26 d. 19:07:42
del to ir sakau kaip kam.
2007 m. balandžio 26 d. 16:01:17
Pvz. kokiam nors smarkuoliui, teigiančiam, kad yva ar 69 yra neseksualiausios, duoti tokį klausimą: Jei reikėtų rinktis, ką išdulkinti, rinktumeis kurią nors iš yva/69 ar pvz. Paltinienę ir tuoj paaiškės, kas čia neseksualiausias...
vo kad rėžei:
2007 m. balandžio 26 d. 15:12:30
kaip kam, kaip kam
Tikrai ne kaip kam. Kiekvienam normalios psichikos žmogui yva ar 69 tikrai negali atrodyti pačios neseksualiausios iš visų atlikėjų. Čia jau negali sakyti, kad tai tiesiog kiekvieno nuomonės klausimas. Be to, galima tai ir labai greitai patikrinti. Pvz. kokiam nors smarkuoliui, teigiančiam, kad yva ar 69 yra neseksualiausios, duoti tokį klausimą: Jei reikėtų rinktis, ką išdulkinti, rinktumeis kurią nors iš yva/69 ar pvz. Paltinienę ir tuoj paaiškės, kas čia neseksualiausias...
2007 m. balandžio 26 d. 13:53:11
2007 m. balandžio 26 d. 13:17:02
2007 m. balandžio 25 d. 15:51:42
2007 m. balandžio 25 d. 14:51:10
YVA be jokiu abejoniu... Dar 69 danguje ir blogos mergaites... kaip josm negeda....
Taip, jos atlieka š*dą, taip, gal jos ir atrodo kaip prostitutės, bet teigti, kad jos neseksualiausios atlikėjos tikrai kvaila... Jaunos (gana) gražios ir (daugiau ar mažiau) patrauklios merginos - negi nesugalvojai nieko neseksualesnio? Labai ribota fantazija, tuomet...
2007 m. balandžio 24 d. 23:46:54
2007 m. balandžio 24 d. 23:19:27
2007 m. balandžio 24 d. 20:45:25
Atleiskite Osbourne fanai, bet man - Kelly osbourne.
O man tai ji visai simpatulė tokia
2007 m. balandžio 24 d. 20:24:41
2007 m. balandžio 24 d. 19:13:50
2007 m. balandžio 24 d. 17:42:45
2007 m. balandžio 24 d. 17:42:21
2007 m. balandžio 24 d. 14:37:07
Hmm.. Na, ok, vis dėl tai yra tavo nuomonė, aš išsakiau savąją. Sorry, jei įžeidžiau, nepatinka tau jie, tai nepatinka. Ir nieko aš tau neaisškinu. Tiesiog tikrai yra žymiai neseksualesnių. Taip iškart ir sakyk, kad prieš visus ymou nusiteikęs, todėl pavardinai šiuos [nors tai nelabai liečia puff daddy, tiesą sakant ir kiti nelabai emo]. Kalbant apie mane tai man visi tie daugumos nekenčiami ir netoleruojami ymou visai netrukdo, kai kurių išvaizda, nesiginčysiu, iš tiesų pritrenkianti gerąja to žodžio prasme.
tai gerai, kad tau yra zymiai neseksualesniu, bet cia buvo mano postas su mano nuomone. beje, as moteris.
o del tu "xx minciu" (cia tai geras) jei man kazkas nepatrauklu, as neziuriu nei nuotrauku, nei koncertu. be to cia gaunasi kazkokia tema iskrypeliams siek tiek jei seksualumas butent suvokiamas kaip kiekis noro permiegoti su kazkuo ziurint jo konca aaaaaaa
2007 m. balandžio 24 d. 00:49:51
juk neseksualus = nepatrauklus?
kaip sakė kažkoks lietuvis psichoseksologas, kol su moterim neatsidūrei lovoj, negali spręsti apie jos seksualumą.
gal amžiais vieniši, beveik nemąstantys apie seksą muzikos kūrėjai yra patrauklūs masei žmonių, juos daug kas myli, reiškia=moka pritraukti.
Bet klausimas: neseksualiausias (?)
Kuris ir kuri mažiausiai kelia minčių apie xx žiūrint koncertą ar vartant nuotraukas?
2007 m. balandžio 23 d. 23:16:58
nznau... gal kokis Minedas...
Kažkas dar jį ir atlikėju vadina
2007 m. balandžio 23 d. 22:59:49