Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kodėl pradėjot klausyti tokią muziką, kokią klausot dabar?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Konditerijus
2016 m. spalio 31 d. 19:36:53

Kartą absorbavus, tokią gausą įspūdžių, nesinori sustoti, paieškas skatina vėl ir vėl noras patirti tą efektą, kuriam sunku surasti analogijų šitame žiauriame, bet gražiame gyvenime.

Atsakyti
Very_crazy_enough
2016 m. spalio 26 d. 15:24:54

Nes dabar atėjo tas laikas, kai prasidėjo tai, jog klausau muziką, kuri yra tokia, kurią norėjau klausyti, o jos noriu klausyti būtent dabar, nes tai yra mano klausoma muzika. žodžiu, viskas aišku.

2015 m. rugpjūčio 21 d. 17:31:13 2015-08-21 17:31:38

Netyčia. Atradau internete. Anksčiau ir aš nesupratau roko bei metalo muzikos, sakiau, kad niekada gyvenime nepamėgsiu šių stilių. Tačiau atradau kelias grupes, pabandžiau pasiklausyti ir užkibau. Nors tas perėjimas iš popso į roką užtruko gana ilgai. Dabar jau popso aš nebesuprantu, o rokas/metalas tapo mano viskuo - ir vaistais, ir sielos maistu, ar paprasčiausiu nuotaikos kelėju. Už daugelį savo muzikinių atradimų turiu padėkoti būtent music.lt

2011 m. kovo 31 d. 14:53:45
niekad negalejau pakesti metalo, screamo, ar roko. nesupratau sios muzikos, man ji gadindavo nuotaika. taciau laikui einant labai susidomejau rokeriu stilium, emo, gotais, pankais. neturedama ka veikt parsisiunciau tokio stiliaus dainu, ant prikolo taip. na ir ka, viena kart paklausiau, negalejau patiket kad likau suzaveta. metala ,screamo ir roka klausaus jau daugiau nei metai. zinau, kad atradau savo gyvenimo muzika, vienintelis dalykas ,del kurio man gaila - tai kad nesiklausiau sios muzikos anksciau, gaila prarastu metu

Atsakyti
V3rtig0
2010 m. gruodžio 4 d. 23:18:56
Praėjau keturis gyvenimo etapus - iki 12 metų muzikos klausiau mažai, daugiausia per radiją. Apie 12-us labai pradėjo patikti repas, ypatingai Eminem'as ir G&G Sindikatas. Tada kažkaip niekinau kitus stilius, buvau fanatiškas repo gerbėjas. Vėliau kažkaip pradėjo patikti Linkin Park, Limp Bizkit, Disturbed ir Godsmack, manau, čia buvo naujo etapo - sunkesnės muzikos - pradžia. Klausiau naujesnių sunkiosios muzikos grupių, tokių, kurių dabar klausyčiau nebent todėl, kad patiko tada.

Na, o vėliau, net neatsimenu kaip, supratau, kad noriu išgirsti tikros muzikos. Pradėjau vis labiau klausyti senų grupių. Kadangi buvau užaugintas su Queen, Hiperbole, Foje, ELO ir kitom panašiom grupėm, tai nebuvo naujiena, ir mielai į klausomų dainų sąrašą traukdavau geriausias 30, kartais net 50 metų senumo dainas. Tą laiko patikrintą, tikrą muziką.

2010 m. gruodžio 4 d. 22:41:19
Muzika visuomet buvo neatsiejama žmonių gyvenimo dalis. Jau seneliai pasakojo apie savo „rabaksus“, gegužines. O ten - šokiai, draugystė, meilė. Taip ir keitėsi kartos, atsinešdamos savo madas, muziką. Jaunystė su draugais, šokių vakarais ir tuometine muzika ir ugdė mūsų muzikinį skonį. Jaunimas visuomet imlesnis tam, kas nauja. Juk ir Povilaitis kažkada buvo jaunas. Žavėjomės Smokie, ABBA, Al Bano & Romina Power, Suzi Quatro ir kt. Daug priklauso ir nuo žmogaus charakterio. Meilę rimtajai muzikai išugdė muzikos mokykla.

Atsakyti
pagalve
2010 m. lapkričio 18 d. 23:06:54
itaka daug kas padarė, domėjimasis muzika, tėtis, draugai galiausiai internetas, tiesiog ieškojau to kas mane galėtų atpalaiduoti, pralinksminti, nuliūdinti ir t.t, nes ankščiau mano klausoma muzika man visiškai jokių emocijų nesukeldavo, tai būdavo tiesiog antraplanis dalykas, darant kažką kitą ir man tas labai, labai nepatiko kai atradau grupę queen supratau , kad būtent rokas yra tas pats pačiausias muzikos stilius, kuris dar iki dabar man nepakartojamas ir vežantis

2010 m. lapkričio 7 d. 11:26:24
kalipse rašė:
Maza kai buvau tai klasydavau tik Lt muzika. Ir tada atrode,kad muzika kuria dabar klausau buvo kazkas tokio negero.Visada pykdavau,jei tetis leisdavo 70's rock ir metal arba 80's muzika. taciau dazniausia tai buvo 70's rock'as ir metalas.Taigi laikui bedant net pati nepajutau,kaip po truputi man pradejo patikt mano tubulieji 70's ir 80's .O galutinai iklimpau-galutinai isimylejau 70's rock'a ir 80's muzika,kai nuejau i Mamma mia kina.Nuo to viskas ir prasidejo
Bet pacia didziausia itaka man del dabartines muzikos kuria klausau,padare tetis

Atsakyti
kinomane
2010 m. lapkričio 6 d. 19:33:39
Tėčio įtaka.

Atsakyti
kalipse
2010 m. lapkričio 6 d. 19:03:29
Maza kai buvau tai klasydavau tik Lt muzika. Ir tada atrode,kad muzika kuria dabar klausau buvo kazkas tokio negero.Visada pykdavau,jei tetis leisdavo 70's rock ir metal arba 80's muzika. taciau dazniausia tai buvo 70's rock'as ir metalas.Taigi laikui bedant net pati nepajutau,kaip po truputi man pradejo patikt mano tubulieji 70's ir 80's .O galutinai iklimpau-galutinai isimylejau 70's rock'a ir 80's muzika,kai nuejau i Mamma mia kina.Nuo to viskas ir prasidejo

Atsakyti
Aragorn
2010 m. lapkričio 6 d. 13:58:05
Kai man buvo 12 isgirdau Aerosmith ir viskas prasidejo nuo to

Atsakyti
arbatoholike
2010 m. lapkričio 6 d. 13:41:28
Viskas prasidėjo,kai man buvo 7 metai.Jutūbei radau Green Day.Klausiau klausiau kol atradau Blink 182.Tada supratau kad š klausau. Nukeliavau iki Nirvanos.Tada žaidžiau Guitar Hero 3.Sužinojau Guns N Roses.Ir Slash.Po to ir Led Zeppelin, AC/DC,Aerosmith, automatiškai atkeliavo.

2010 m. liepos 9 d. 23:48:26
__Nirvana1994-1987__ rašė:
Kiek pažiūrėjau komentarų, tai dauguma pradėjo klausytis geros muzikos nuo brolio/sesės
aš ir 'užsikrėčiau' nuo brolio

Atsakyti

2010 m. birželio 19 d. 21:28:15
Kiek pažiūrėjau komentarų, tai dauguma pradėjo klausytis geros muzikos nuo brolio/sesės

Atsakyti

2010 m. birželio 19 d. 21:26:02
Rock'u brolis užkretė. Jis pradėjo ir aš pradėjau

Atsakyti
Prophet
2010 m. birželio 4 d. 11:48:59
Vaikystėje klausiau tai ką brolis klausė : Papa Roach, Linkin Park, Lim Bizkit, SOAD ir panašias grupes, kurias dabar gėda prisiminti. Vėliau išgirdęs R.E.M pradėjau klausyti geresnio/rimtesnio roko, toliau sekė classic rock, alternative, progresive rock. Dabar klausau roko su elektronikos priemaišom, šiek tiek lengvo metalo, šiek tiek trip - hop.

2010 m. birželio 4 d. 10:01:46
Visokio sudo anksciau klausiau, bet susitikau sena drauge ir kitokia muzika pradejau dometis.Ir dar brolis didele itaka padare

Atsakyti
zujka
2010 m. gegužės 6 d. 21:59:46
Buvusio vaikino įtaka. Pradėjau kitaip žiūrėt į muziką, kitaip ją vertint. Jo dėka atradau dainuojamają poeziją, roką. Tolstu nuo popso, su kuriuo augau. Vuhu!

2010 m. sausio 6 d. 16:39:16
todel, kad broliai taip pat klausesi pop-rock. tiesiog peremiau stiliu is ju. ir man jis labai patinka. o Tokio Hotel pradejau klausytis, nes man pasirode grazus vokalistas, o jau veliau pamegau muzika. dabar man vokalistas neidomus, tik ju dainos.

Atsakyti
metalikas
2009 m. rugsėjo 10 d. 19:26:26
Brolis mano buvo labai didelis elektroninės ir techno muzikos mėgėjas. leisdavo muziką garsiai. Buvo ir keleta roko grupių kaip Rammstein, the Beach Boys, the Offspring, Lenny Kravitz kurie man labai patiko. Vėliau kažkokia proga gavau CD grotuvą ir ieškojau diskų tarp visų turimų tėvo. Buvo daugiausiai popsas, šokių muzika. Radau tokį roko ar metalo albumą "Pretty Maids - Scream". Jis man neapsakomai patiko. ir nuo tada žymiai daugiau pradėjau domėtis roko muzika ir paskui dar atradau klasiką, vėliau džiazą, vėliau bliuzą, metalo biški.

Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
DjVaids Agnes Carlsson  Release Me
 Agnes Carlsson

einaras13 Kanye West Stronger
 Kanye West
 Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios
malia Ava Max Sweet but Psycho
 Ava Max

Konditerijus Chris Cornell Before We Disappear
 Chris Cornell

PLIKASS Flipsyde Trumpets (Never be the Same Again)
 Flipsyde

Silentist Tony Hadley First of May
 Tony Hadley
 Bee gees dainos koveris
Alvydas1 Rome Bring Me the Head of Romanez
 Rome

Sahja Vera Brezhneva Novyj god zhdjot
 Vera Brezhneva

Šiuo metu vertiname

Va Taip Vat Va Taip Vat
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

23:28 - Silentist
Silentist sia nakti ilsisi (+gerbejas svencia)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
13:06 - Silentist
Papa was a Rolling Stone,
Where ever he laid his hat was his home
and when he died, all he left us was alone
01:45 - Silentist
Juokaunu. Du slapti muzikos gerbejai & megejai-nevidonai is nevidoniskiu
01:38 - Silentist
Svetainej narso Silentist(+slaptas gerbejas) kaip ir kasnakt
11:04 - Silentist
Pere Ubu’s David Thomas Dies at 71
11:38 - Alvydas1
Ne, čia tu ne vienas. Nors asmeniškai man Nightwish - legenda.
09:20 - Silentist
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 230
  Iš viso užsiregistravę: 73575
  Naujausias narys: romagetty
  Šiandien apsilankė: 88107