Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kodėl pradėjot klausyti tokią muziką, kokią klausot dabar?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
LoseControl
2009 m. rugsėjo 10 d. 18:23:29
Išties mėgau labai tą dabar nekenčiamą popsą. Paklausydavau biški ri Kravitzo, ir Gorillaz, ir The White Stripes, bet bendrai mažai buvo roko ar elektronikos (nebent buvo Fatboy Slim), tik pavienės dainos. O 2008 vasarą toks kaip ir stebūklas įvyko, kai nuėjau į Kravitzo koncertą, ir kažkaip požiūris į muziką pasikeitė, pradėjau tolti nuo repo, popso, pradėjau klausyti The White Stripes diskografiją, Led Zeppelin, tą patį Kravitzą, Nirvaną, geresnį, senąjį repą bei nelėkštą ir kokybišką pop muziką, kaip Bjork... Tada pradėjau domėtis elektronika, kaip Prodigy ar Chemical Brothers, tada atėjo kai kurių pažįstamų (ir virtualiai, ir ne) Trip-Hopas, kas buvo neseniai. Dabar, po šios vasaros, pamėgau klasiką, džiazą, bliuzą. Manau, kad jau galyutinai susiformavo skonis, ir nebaisu pirkti diskų, negalvoju, ar po penkių metų dar vis patiks, nes žinau, kad patiks. O kokių baisų diskų turiu, tai net gėda prisipažint..

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. rugsėjo 10 d. 18:12:26
Daugiausia turbut seses itaka buvo, pirma nuo jos pradejau klausyt Queen ir AC/DC, tada Kiss, po truputi Guns n Roses ir Hendrix ir dar kiti, ir uz poros metu paprasiau, kad klasiokas Led Zeppelin irasytu, tai tada ir atradau savo megstamiausia grupe, dar uz poros metu, sulauziau senas nuostatas ir prie rokopridejau metala, o per pastaruosius metus, nukrypau i daugiau zanru(blues, jazz, hip hop) turbut del to, kad norejosi kazko daugiau,visa muzika kuria klausau dabar, labai tinka prie mano nuotaikos pokyciu ir ja klausydamas kazkaip geriau jauciuosi, nei isgirdes kokia GaGa , zodziu daugiausia klausau del tu pirmu 5 paminetu grupiu itakos...

2009 m. rugsėjo 10 d. 15:56:52
Aš ankščiau išvis muzikos beveik neklausydavau, tik kaip brolis įsijungęs magą visu garsu būdavo tai tiek ir išgirsdavau.
O kad muziks pasidarytų mano gyvenimas tai viskas prasidėjo kaip pries maždaug porą metų aš nusipirkau mp4 ir reikėjo įsikelti dainų, tai pas mus kompe buvo įvairių stilių muzikos, įvairių atlikėjų ir visko tiek daug... Kad aš pradėjau nuo žinomiausio ir tuo metu vienu iš gražiausio stiliau "rock'o" prisikėliau visokių ac/dc... ir šiaip visokių paprastų dainelių... kai vieną kartą pamačiau tokią skiltį savo kompe " Disco". Pagalvojau būtų įdomu pasižiūrėti kokios muzikos ten yra? Nes buvau girdėjusi tikrai geru disco perliukų ankščiau. Taigi įsijungiau tas dainas ir nuo to laiko mane prirakino prie šio stiliaus disco,80's... Tada man tai buvo kažkas nuostabaus, nepaprasto (ir dabar dar taip yra ) ir dar beveik nei viena daina neatsibodo Iš tikrųjų visko to kas man buvo, kaip normaliai pradėjau domėtis muzika ir grupėmis, to neaprašysi...

2009 m. rugsėjo 10 d. 15:32:51
Nebepamenu jau labai paveike draugu itaka,,, ipratimas prie roko ir metalo ir blablabla...

Atsakyti
BlueBus
2009 m. rugsėjo 9 d. 11:55:53
mhmm.. pagrinde dėl to, kad užėjau į kambarį, kai brolis baiginėjo žiūrėt filmą 'the doors'...
va tada pamačius, kad egzistuoja muzika, kurioj jauti didelę dalį savęs, kad muzika gali būt ne vien koksai smagus fonas,bet ji gali savaip ir turtint, atsirado geros muzikos alkio pojūtis..

Atsakyti
coachella
2009 m. rugsėjo 9 d. 11:00:16
Haha, kartais isgirdus dainas gali pasakyti "po galais, is kur mane pazysti?!", o po kiek laiko apie ta pacia daina(s) gali pasakyti "sorry, mums nepakeliui..".. va tada ir "muzikinis skonis" keiciasi.
Bet siaip bendravimas su dainom jau yra negeras pozymis

2009 m. rugsėjo 7 d. 14:57:56
Smalsumas ir godumas : )

Atsakyti
montimer
2009 m. rugsėjo 7 d. 14:50:56
Savaime kažkaip išpradžiu po truputi klausiau. O pradžią davė AC/DC -TNT. Galu gale ta muzika prisvilo prie manęs kaip prie petelnės

Atsakyti
Rebell
2007 m. lapkričio 11 d. 21:48:52
Viskas savaime. Iš vidaus. Didelę įtaką turėjo internetas. Pasiskaičiau, susidomėjau, atsirinkau tai kas man priimtina, knisaus giliau..Manoji muzika darė man didžiūlę įtaką. Ji buvo mano ramstis pagrindinis sunkiais gyvenimo momentais. Tai jėga.

2007 m. lapkričio 11 d. 19:19:04
Nes išgirdus tą muziką, supratau kad ji mane veikia.

2007 m. rugsėjo 4 d. 10:06:54
buvo gal 11 metu kai pirma kart pamaciau per ''tangomanija"sel klipa ''kiemas''kazhkaip uzhkabino nusipirkau albuma,poto pradejau pirkt visokius rinkinius a la 100% rap ir pan,kurie dabar kelia juoka,o pirmas normalaus repo albumas buvo onyxu bacdafucup...

2007 m. rugpjūčio 13 d. 13:59:57
Tai buvo pirma muzika, kuri mane užkabino (tuo metu man buvo 4 metai) ir tai buvo pirma kasetė, kurią klausiau (kažkas panašaus į Queen - Greatest Hits II).

2007 m. liepos 30 d. 20:05:24
keikiu save dėl vienos ydos-reklamos įtaigos, tai nebūtinai turi būti televizijos reklama, bet dažnai atkreipiu dėmesį į tai ką siūlo pažįstami ar nepažįstami, nesvarbu. ateina mintys:'nejau pati negaliu pasirinkti, ar kažką atrasti" na nemanykit, kad aš visu 100proc esu įtaigi, ne, nemažai pati ir atrandu, bet įtaką man tokios reklamos daro didelę.. gal čia dar tas požiūrio nesusiformavimas kaltas, nežinau..

2007 m. birželio 6 d. 01:12:23
aha, mane irgi veikia asociacijos.

2007 m. birželio 6 d. 00:54:16
nes yra toks dalykas kaip asocijacijų metodas.

2007 m. birželio 5 d. 22:50:08
Tikriausiai todėl, kad sutapo mano ir muzikos, kurią klausau bangos, nuotaikos..? Prasidėjo viskas nekaltai, nuo visokių depeche mode, eminem, beastie boys....

Atsakyti
Kihiki
2007 m. birželio 5 d. 22:18:01
Heh.. Tough question. Manau pradėjau klausytis tokios muzikos kaip kad klausau dabar, nes mano asmenybė keitėsi su metais, o muzika kartu su ja. Anskčiau buvau pelytė po šluotą, sunkiai/niekur (ne)prisitaikanti tai ir muzika buvo paprasta, tai kas populiaru - Ch. Aguilera, Ricky Martin, J. Lo. ir t.t.
Vėliau norėjau keistis, tai ir muziką kiek keičiau. Buvo labai sudominęs Amberlife, Skamp ir įvairios funk stiliaus grupės.
Po ~pusės metų jau tai pradėjo įgryst, perėjau prie sunkios muzikos kaip Opeth, Moonspell, M. Manson, Cradle Of Filth, Theatres Des Vampires ir t.t.
Dabar muzikos skonis nėra toks griežtas. Klausaus tiek kokybiško popso (yra visgi gerų dainų, bet reta), tiek jazz ar klasikos, tiek drebinančių Amon Amarth ar visiškai jiems priešingos Enya ar Howard Shore.

2007 m. gegužės 1 d. 20:06:23
Elektronikos ėmiau klausyt vedama draugų įtakos, nes prievarta tempdavosi į visokius drum'n'bass tūsus ir vilkdavo CD su įrašais. Kažkaip ir užkabino, tik sugebėjau susirast tai kas man pačiai labiausiai patinka.
O tokį Jazz/Lindyhop net nežinau kaip radau, nors klausau jau gan seniai ir tankiai. Tai mano variklis ir mėgstamiausia muzika. Kad ir niekas iš mano aplinkos tokios muzikos nesupranta ir neturiu su kuo padiskutuot, vistiek mėgstu beprotiškai.

Atsakyti
neruse
2007 m. gegužės 1 d. 18:04:08
Draugai, internetas...

2007 m. gegužės 1 d. 17:55:31
Nes į protą atėjau

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

A Tribe Called Quest A Tribe Called Quest
7,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 2074
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 57865