Kiek pamenu,tai bunant su vyresniais draugais,kurie uzsileidavo sunkesne muzika ir jei patikdavo,tai pradedavai dometis ta grupe,o paskui ir pati susirandavau kas man patinka
Dėl atsitiktinumo. „Living On My Own (No More Brothers Extended Mix)“ buvo pati pirma, kurią pamenu ir pati pirma, kuri užkabino. Vėliau radau Quenn - Greatest Hits II kasetė ir viskas prasidėjo...
Velgi, tevu klausytos muzikos itaka (pala, man regis kazkur tai jau rasiau!?) ir del to dziaugiuos.
kazkaip gerai, kad viskas neprasidejo nuo MTV ar moksladraugiu megdziojimo. Nes anskciau ar veliau buciau tapus eiline popso gerbeja. (nesmerkiu tokiu, tik pati saves tokios matyti nenoreciau )
Bet viskas dar pries akis. Gal jau po menesio nepakesiu to, ka dabar dievinu
gal del to, kad tevai klausydavo praktiskai to paties kai budavau maza, ko as dabar, budama kiek didesne. labai daug dainu buna suskamba ir achhh cia gi is vaikystes! nezinau, man patinka prisimint tuos laikus.
dar del to.. kad grazu, va
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2007 m. gegužės 1 d. 17:31:51
2007 m. gegužės 1 d. 17:27:33
2007 m. balandžio 27 d. 18:44:08
2007 m. balandžio 27 d. 18:25:36
2007 m. balandžio 27 d. 15:59:32
2007 m. balandžio 27 d. 15:11:45
2007 m. balandžio 26 d. 21:24:10
kazkaip gerai, kad viskas neprasidejo nuo MTV ar moksladraugiu megdziojimo. Nes anskciau ar veliau buciau tapus eiline popso gerbeja. (nesmerkiu tokiu, tik pati saves tokios matyti nenoreciau
Bet viskas dar pries akis. Gal jau po menesio nepakesiu to, ka dabar dievinu
2007 m. balandžio 14 d. 13:57:57
Nes įvedė internetą.
Tas pats atvejis.
2007 m. balandžio 14 d. 13:50:12
2007 m. balandžio 13 d. 20:44:53
dar del to.. kad grazu, va
2007 m. balandžio 2 d. 21:51:15
Nes įvedė internetą.
2007 m. balandžio 2 d. 21:42:45
2007 m. balandžio 1 d. 21:19:46
2007 m. balandžio 1 d. 20:49:18