nu tegu klauso visi ka nori bet jejgu tycia garsiai prie tawes lejdzia ta muzika kurios nemegsti,tai galiu ir nesusivaldyti... arba jau n-taji karta siulo paklausyt tai ka tas zmogus megsta bet tu nemegsti,tai as to netoleruoju......
"...mažiukus, vos kerzus pavelkančius, kurie apsipaišo kuprines.." , ..tas dažniausiai prasideda su paauglyste - bent jau dauguma, tikiu, su laiku iš to tiesiog išauga." , "..jie uzauga ir protas i galva siektiek ateina" - darom isvadas
Pritariu nuomonei, kad netolerancija atsiranda tada kai yra su ta muzika lipama ant galvos. Va tada zmogai pradeda kersyt ir bandyt irodinet kad ju muzika gera, o visa kita - meshlas.. Isvada: nelipkim vienas kitam ant galvos su savo problemom ir bus geriau
-Tad pashelkim=)...
Kiekviena ishskridusi kede per langa atitinka gautos energijos kieki...
Keista, kai uždavinėjami tokie „bendro pobūdžio klausimai“ - jau vien dėl to, kad kiekvienas gali atsakyt tik už save. Šia proga už save ir pakalbėsiu.: )))
Man iš tikrųjų nuoširdžiai tas pats, kokios muzikos klausos mano klasiokas, kaimynas ar motera, kuri kiekvieną rytą šluoja kiemą. Lygiai kaip ir tas pats, kas ant kieno kuprinės užrašyta. Negirdžiu - neįdomu - nereikia.
Bet mane erzina ir aš sunkiai toleruoju kai kurių asmenų poelgius, susijusius su jų klausoma muzika. Pvz. kai prieš keletą savaičių iš šalia esančio namo pusę nakties girdėjau „kas nešokinės tas pyd.. “ (apie šitos dainos egzistenciją net pamiršus buvau), o mašinų stovėjimo aikštelėje aplink savo golfuką sustoję treninguotieji tūsinos visu garsu užsileidę neaišku ką (kaip pavyzdį galiu duot rusiškai perdainuotas „modern talking“ dainas: )))) ) - taip, aš to netoleruoju. Tokiais konkrečiais atvejais jaučiu netoleranciją tokiems veiksmams (o į veiksmus įeina ir klausoma muzika). Žodžiu - netoleranciją man nepatinkančiai muzikai jaučiu tada, kai su ja įlipama į „mano teritoriją“.
Turiu aš savo nuomonę apie kai kuriuos atlikėjus, grupes ir t.t. Bet tai dažniausiai ir lieka mano nuomone, kurią išsakau tik tuo atveju, jei kas nors klausia - lengviau nesiklausyt to, kas nepatinka (arba tai ir pateikt kaip savo nuomonę neįžeidžiant klausytojo ir visko nesuabsoliutinant).
Ir dar pritariu KingRoach išsakytai nuomonei, kad „antipopsistai“ atrodo gana juokingai. Bet tas dažniausiai prasideda su paauglyste - bent jau dauguma, tikiu, su laiku iš to tiesiog išauga.: )
KingRoach rašė: Noreciau pabrezti,kad toleruojantis zmogus bus visada toleruojamas.
Drisciau nesutikti mano atveju daug kartu buvo, jog as visiskai toleruoju kitu muzika, o jie mano ne. Na visokiu zmoniu buna, jie uzauga ir protas i galva siektiek ateina.
Labiausiai mane erzina vadinamieji antiPOP`sininkai jauciaintis pareiga ir pasitenkinima pareiksti visus muzikos chartuose esamus kurinius meslais ir komerciniais s.. taip parodydami savo dideli neisprusima.. bei,zinoma, nepagarba sveikiems,subrendusiems,psichiskai stabiliems zmonems.
Dar man patiko "Xpo" issakyta mintis - konkurencija. As trp pataisysiu i REKLAMA : tipo neklausyk to s*** nes jis ir taip populiarus,geriau klausykit ka as klausau.. .
kai paprašo, patildau, o kai nusišneka, pataisau. dauguma žmonių "varo", nes paprasčiausiai nežino, kaip yra iš tikro.
apskritai bet kuris muzikos stilius turi perliukų, kurių visai nesinori ignoruoti dėl "netesingo" muzikos stiliaus.
o šiaip, elkitės normaliai, nešokinėkit į akis ir niekas nediskriminuos tos muzikos. mažiukus, vos kerzus pavelkančius, kurie apsipaišo kuprines "Nirvanomis" "Linkin Parkais", "Evanescencencensais" ir kitokiais briedais, norisi spjovus į bet kokią bendražmogišką toleranciją tiesiog patrinti į sieną.
juokingiausia, kad vargšai "diskriminuojamieji" parodo "diskriminuojantiesiems" daug daugiau netolerancijos.
tad prasikrapštykit akis, baikit verkti, apsirenkit kiap žmonės, nusitrinkit nuo kuprinių visas pentagramas bei mažiau pozuokit ir patys nustebsit, kokie visi pasidarys tolerantiški.
Esu tolerantiškas iki tam tikro lygio, bet čia kaip tik šį savaitgalį per gimtadienį, na visi liaudis šoka pagal skambančia muziką, pist prieina pana ir pakeičia į Beyonce ar kokią ten kitą cypančia kalę ten "To the left.. to the left" maždaug tokie žodžiai, na gerai vieną kartą uždėjo, pzdu galim iškest... bet kai per vakarą sugebėjo į tą pačią pakeist 5 kartus tai nebeištvėriau ir tikrai pasakiau visą nuomonę apie jos klausomą muziką, bet ačiū dievui, daugiau tos gaidiškos beyonce muzikos nebeišgirdau.
ant manęs nuolat varom kad klausau metal jazz ir pan. aš varau ant tų kurie visokių rnb, rap ir pan klauso taip jau yra tiesiog negali pakęst kažko ir tai išreiški...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. balandžio 11 d. 19:36:28
2007 m. balandžio 6 d. 13:33:40
"...mažiukus, vos kerzus pavelkančius, kurie apsipaišo kuprines.." , ..tas dažniausiai prasideda su paauglyste - bent jau dauguma, tikiu, su laiku iš to tiesiog išauga." , "..jie uzauga ir protas i galva siektiek ateina" - darom isvadas
2007 m. balandžio 6 d. 12:33:43
2007 m. balandžio 5 d. 20:46:50
Man iš tikrųjų nuoširdžiai tas pats, kokios muzikos klausos mano klasiokas, kaimynas ar motera, kuri kiekvieną rytą šluoja kiemą. Lygiai kaip ir tas pats, kas ant kieno kuprinės užrašyta. Negirdžiu - neįdomu - nereikia.
Bet mane erzina ir aš sunkiai toleruoju kai kurių asmenų poelgius, susijusius su jų klausoma muzika. Pvz. kai prieš keletą savaičių iš šalia esančio namo pusę nakties girdėjau „kas nešokinės tas pyd.. “ (apie šitos dainos egzistenciją net pamiršus buvau), o mašinų stovėjimo aikštelėje aplink savo golfuką sustoję treninguotieji tūsinos visu garsu užsileidę neaišku ką (kaip pavyzdį galiu duot rusiškai perdainuotas „modern talking“ dainas: )))) ) - taip, aš to netoleruoju. Tokiais konkrečiais atvejais jaučiu netoleranciją tokiems veiksmams (o į veiksmus įeina ir klausoma muzika). Žodžiu - netoleranciją man nepatinkančiai muzikai jaučiu tada, kai su ja įlipama į „mano teritoriją“.
Turiu aš savo nuomonę apie kai kuriuos atlikėjus, grupes ir t.t. Bet tai dažniausiai ir lieka mano nuomone, kurią išsakau tik tuo atveju, jei kas nors klausia - lengviau nesiklausyt to, kas nepatinka (arba tai ir pateikt kaip savo nuomonę neįžeidžiant klausytojo ir visko nesuabsoliutinant).
Ir dar pritariu KingRoach išsakytai nuomonei, kad „antipopsistai“ atrodo gana juokingai. Bet tas dažniausiai prasideda su paauglyste - bent jau dauguma, tikiu, su laiku iš to tiesiog išauga.: )
2007 m. balandžio 5 d. 20:07:27
Noreciau pabrezti,kad toleruojantis zmogus bus visada toleruojamas.
2007 m. balandžio 5 d. 19:20:00
Noreciau pabrezti,kad toleruojantis zmogus bus visada toleruojamas. Sakiau ir sakysiu,kad protingas issilavines muzikos klausytojas visuose zanruose ir stiliuose ras ka klausyti.
Labiausiai mane erzina vadinamieji antiPOP`sininkai jauciaintis pareiga ir pasitenkinima pareiksti visus muzikos chartuose esamus kurinius meslais ir komerciniais s.. taip parodydami savo dideli neisprusima.. bei,zinoma, nepagarba sveikiems,subrendusiems,psichiskai stabiliems zmonems.
Dar man patiko "Xpo" issakyta mintis - konkurencija. As trp pataisysiu i REKLAMA : tipo neklausyk to s*** nes jis ir taip populiarus,geriau klausykit ka as klausau.. .
2007 m. balandžio 2 d. 23:13:26
apskritai bet kuris muzikos stilius turi perliukų, kurių visai nesinori ignoruoti dėl "netesingo" muzikos stiliaus.
o šiaip, elkitės normaliai, nešokinėkit į akis ir niekas nediskriminuos tos muzikos. mažiukus, vos kerzus pavelkančius, kurie apsipaišo kuprines "Nirvanomis" "Linkin Parkais", "Evanescencencensais" ir kitokiais briedais, norisi spjovus į bet kokią bendražmogišką toleranciją tiesiog patrinti į sieną.
juokingiausia, kad vargšai "diskriminuojamieji" parodo "diskriminuojantiesiems" daug daugiau netolerancijos.
tad prasikrapštykit akis, baikit verkti, apsirenkit kiap žmonės, nusitrinkit nuo kuprinių visas pentagramas bei mažiau pozuokit ir patys nustebsit, kokie visi pasidarys tolerantiški.
2007 m. balandžio 2 d. 22:50:32
nors seip apie mano muzika irgi pavaro....bet tay moku apgint ja ,kai reik...
2007 m. balandžio 2 d. 13:58:35
2007 m. balandžio 2 d. 12:15:43
ant manęs nuolat varom kad klausau metal jazz ir pan. aš varau ant tų kurie visokių rnb, rap ir pan klauso taip jau yra tiesiog negali pakęst kažko ir tai išreiški...
2007 m. balandžio 1 d. 22:20:26
2007 m. balandžio 1 d. 21:07:00
2007 m. balandžio 1 d. 21:03:11
2007 m. balandžio 1 d. 21:02:26
2007 m. balandžio 1 d. 21:00:27
2007 m. balandžio 1 d. 20:55:30
shiaip lieva tema..
2007 m. balandžio 1 d. 20:52:47
2007 m. balandžio 1 d. 20:50:18
2007 m. balandžio 1 d. 20:49:54
2007 m. balandžio 1 d. 20:49:22