Nesakau, kad kažkas ar visi turi sutikti. Mano nuomone daugumai nepramušė šita daina, tai ir velia beleką apie tai, kad chujova, lieva ir t.t.
Kad daina nestebuklinga - sutinku, bet jeigu jie būtų vėl NuMetal'ą dainavę, kokį anksčiau, būtų likę gera POPuliari grupė, klausoma mažvaikių.
Jei albumas bus tikrai sunkesnis ir labiau ant progresivo, kaip sakė Chester'is tada valio, manau toks posūkis būtų tinkamas. Bet pirma albumą reikia normaliai perklausyti, tada kalbėsim .
be_inis>> kam pykti? Negi visi tavo nuomonei turi pritarti?
Daug kas kalba kad grupes su kiekvienu nauju albumi turi padaryti kazka naujo. As su tuo sutinku taciau man svarbiausia kad pagrindinis muzikinis kontekstas, del kurio man ir patinka grupe/atlikejas, liktu panasus. O ka as isgirdau dainoje What I've Done? Nieko. Nei repo nei uzvedancios ir "sunkios" nu-metal ar rock melodijos. O pasiziurejus vaizdo klipa isvis nieko nesupratau. Sokineja su gitarom rankose tarsi groja QWERTY melodija. Nesuprask neteisingai, man nereikia Slipknot ar In Flames tipo dainu - patiko ir "lengvos" dainos In the End, Numb, net Breaking The Habit ar high Voltage, bet naujas singlas mane visiskai nuvyle. Bet, galiausiai, cia tik mano nuomone, niekas neverciamas su ja sutinkti. Tikiuosi albumas bus geresnis.
Linkin Park pakeitė stilių ir gana smarkiai.Ši daina nėra labai gera,bet Chesterio balsas vistiek užima kvapą.Beje malonu,kad ryški grupė sukuria tokią dainą.Kai kurie klipo kadrai tikrai užima kvapą.Kartais rimtai susimąstau..Kai visalaik nuogastauju kad priaugu kilogramą ir pan.,o parodo badaujančius žmones,tai pasijaučiu pati kažkokia nešvari..Ir kyla mintis"ką aš padariau?"..Juk viską sugadinome MES-žmonės.O ne gyvūnai ar pan.Nežinau kaip kitiems,tačiau man šis klipas paliko gilų įspūdį;>..
jei kokiuose apdovanojimuose butu nominacija " metu nesusipratimas" linkin park su siuo kuriniu butu vieni realiausiu pretendentu i si titula. klipas is technines puses yra visiskas primityvumas - 10 kartu matyti kadrai, o ypac tas kur paukstis tupintis ir aplietas visas nafta. as kai pirma karta maciau si klipa per kazkokia tv pagalvojau kas cia per grupele su vokalistu kuriuo balsas primena chesterio, pasirodo tai tie patys linkin park, nesuzavejo.
klipas zjb, daina zjb, pabandykit jus taip sukurt ir sugrot kaip jie ir tada burnas patys momentaliai uzciaupsit peike atseit suprasteje privalu kad butu visai truputeli kitaip o ne ta pati per ta pati juk nusibosta, senos dainos visada liks legendines, tuoj ir naujos tokios taps linkinai atgime pagaliau!!!
Manau visuomet reikia isbandyti kazka naujo,nes laikui begant atsibosta viskas per ta pati.
Girdejau,kad albume yra sunkesniu dainu,todel neturetu buti s..kaip kiti sako! As labai pasiilgau ju,todel dziaugiuosi ju darbu ...
Linkin Park, Marilyn Manson - grupes griztancios siemet su naujais albumais ir mano galva joms kaip tradicinio roko atstovems bus gana sunku islaikyti savita stiliu, nes gi dabar visa muzikos rinka uzurpavo pop punk, emotional rokas. linkiu jiems nepaluzti ir islikti savo veziose ir prie tendenciju nesitaikyti
NU TOKS SH... visikai nusivaziavo...daina..nzn,man per LP dainas turi buti rekimo daug emociju( na aisku yra isimciu-my december)dar kai Numb encore buvo-nu tai dar dar.. bet db... tuoj pasidarys 1 is eiliniu shudino rokelio grupiu... GAILA lb.... Na tikekimes geresniu darbu ateityje...
Visiskai nesupratau ka Linkin Park padare. Jeigu toki atsiprasant sh... isrinko is bemaz 120 dianu (ar pan.) ne tik i albuma bet ir pirmuoju singlu, zmonems kazkas blogai su galva. Suprantu kad reikia bandyti kazko naujo bet cia ne Linkin park - daina tiktu nebent kokiai paramos akcijai, Live 8 koncertui ar i ta puse. Tikiuosi neteks nusivilti visu albumu bet dainos nesupratau ir nesuprasiu.
Daina neipatinga,bet klipas patiko Labai siauniai perteikta mintis,vaizdai nepakartojami zinoma.. tik ziuredamas si klipa nepajutau Linkin`u dvasios. Galbut ta globaline tema kalta,ar xz kas cia kaltas,bet istikruju su siuo pasirodymu man jie nebeatrodo unikalus ar kazkaip savaip pritraukiantys. Tikekimes albumas bus ne toks pilksvas kaip si daina
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. balandžio 26 d. 01:05:49
2007 m. balandžio 26 d. 01:03:43
2007 m. balandžio 26 d. 00:55:02
Kad daina nestebuklinga - sutinku, bet jeigu jie būtų vėl NuMetal'ą dainavę, kokį anksčiau, būtų likę gera POPuliari grupė, klausoma mažvaikių.
Jei albumas bus tikrai sunkesnis ir labiau ant progresivo, kaip sakė Chester'is tada valio, manau toks posūkis būtų tinkamas. Bet pirma albumą reikia normaliai perklausyti, tada kalbėsim
Mechanical - zašubys
2007 m. balandžio 26 d. 00:48:37
2007 m. balandžio 26 d. 00:45:57
Daug kas kalba kad grupes su kiekvienu nauju albumi turi padaryti kazka naujo. As su tuo sutinku taciau man svarbiausia kad pagrindinis muzikinis kontekstas, del kurio man ir patinka grupe/atlikejas, liktu panasus. O ka as isgirdau dainoje What I've Done? Nieko. Nei repo nei uzvedancios ir "sunkios" nu-metal ar rock melodijos. O pasiziurejus vaizdo klipa isvis nieko nesupratau. Sokineja su gitarom rankose tarsi groja QWERTY melodija. Nesuprask neteisingai, man nereikia Slipknot ar In Flames tipo dainu - patiko ir "lengvos" dainos In the End, Numb, net Breaking The Habit ar high Voltage, bet naujas singlas mane visiskai nuvyle. Bet, galiausiai, cia tik mano nuomone, niekas neverciamas su ja sutinkti. Tikiuosi albumas bus geresnis.
2007 m. balandžio 24 d. 01:21:43
2007 m. balandžio 23 d. 02:24:04
mechanical_animal>>
Tenka pritarpi. Klipas dar puse bedos bet kai daina nieko verta tai ir klipas neidomus
Jo jo, tokie achujieni ir sprendžia kas verta kas ne. Kažin ar išvis buvo įmanomas toks variantas, kad visus išpindėjusius tokius melomanus patenkintų naujas darbas ?!.
2007 m. balandžio 23 d. 02:16:43
Tenka pritarpi. Klipas dar puse bedos bet kai daina nieko verta tai ir klipas neidomus
2007 m. balandžio 22 d. 20:52:48
2007 m. balandžio 21 d. 20:30:48
2007 m. balandžio 20 d. 20:36:10
;>
2007 m. balandžio 19 d. 12:59:30
2007 m. balandžio 19 d. 12:52:21
Girdejau,kad albume yra sunkesniu dainu,todel neturetu buti s..kaip kiti sako! As labai pasiilgau ju,todel dziaugiuosi ju darbu ...
2007 m. balandžio 19 d. 08:46:16
2007 m. balandžio 19 d. 00:24:24
2007 m. balandžio 18 d. 23:02:13
2007 m. balandžio 6 d. 23:50:27
Visiskai nesupratau ka Linkin Park padare. Jeigu toki atsiprasant sh... isrinko is bemaz 120 dianu (ar pan.) ne tik i albuma bet ir pirmuoju singlu, zmonems kazkas blogai su galva. Suprantu kad reikia bandyti kazko naujo bet cia ne Linkin park - daina tiktu nebent kokiai paramos akcijai, Live 8 koncertui ar i ta puse. Tikiuosi neteks nusivilti visu albumu bet dainos nesupratau ir nesuprasiu.
2007 m. balandžio 3 d. 20:19:36
Na techniškai padarytas klipas, bet originalumo tai ne per daugiausiai.
2007 m. balandžio 3 d. 19:38:38
2007 m. balandžio 2 d. 19:29:08