Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Grupės "Linkin Park" kūrinio "What I've Done" vaizdo klipas. Ką manote?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Addicted
2007 m. balandžio 26 d. 01:05:49
Pagal Rock Hard zurnala - 4 balados, 2 hip-hopo track'ai, 4 "sunkios" dainos.

2007 m. balandžio 26 d. 01:03:43
be_inis>> Perskaiciau viename saite kiekvienos dainos aprasyma. Man atrodo mintis apie "sunku albuma galima palaiduoti

2007 m. balandžio 26 d. 00:55:02
Nesakau, kad kažkas ar visi turi sutikti. Mano nuomone daugumai nepramušė šita daina, tai ir velia beleką apie tai, kad chujova, lieva ir t.t.
Kad daina nestebuklinga - sutinku, bet jeigu jie būtų vėl NuMetal'ą dainavę, kokį anksčiau, būtų likę gera POPuliari grupė, klausoma mažvaikių.
Jei albumas bus tikrai sunkesnis ir labiau ant progresivo, kaip sakė Chester'is tada valio, manau toks posūkis būtų tinkamas. Bet pirma albumą reikia normaliai perklausyti, tada kalbėsim .

Mechanical - zašubys ar šiaip užsipisk

Atsakyti
xdm
2007 m. balandžio 26 d. 00:48:37
aš lp neklausau, tačiau tas naujas singlas dar labiau juos nuvarė į tuos labai šabloniškus mainstream nu-metal rėmus.

Atsakyti
Addicted
2007 m. balandžio 26 d. 00:45:57
be_inis>> kam pykti? Negi visi tavo nuomonei turi pritarti?

Daug kas kalba kad grupes su kiekvienu nauju albumi turi padaryti kazka naujo. As su tuo sutinku taciau man svarbiausia kad pagrindinis muzikinis kontekstas, del kurio man ir patinka grupe/atlikejas, liktu panasus. O ka as isgirdau dainoje What I've Done? Nieko. Nei repo nei uzvedancios ir "sunkios" nu-metal ar rock melodijos. O pasiziurejus vaizdo klipa isvis nieko nesupratau. Sokineja su gitarom rankose tarsi groja QWERTY melodija. Nesuprask neteisingai, man nereikia Slipknot ar In Flames tipo dainu - patiko ir "lengvos" dainos In the End, Numb, net Breaking The Habit ar high Voltage, bet naujas singlas mane visiskai nuvyle. Bet, galiausiai, cia tik mano nuomone, niekas neverciamas su ja sutinkti. Tikiuosi albumas bus geresnis.

2007 m. balandžio 24 d. 01:21:43
be_inis---> tiesiog gydikis, tai tiek ;]

Atsakyti
be_inis
2007 m. balandžio 23 d. 02:24:04
Addicted rašė:
mechanical_animal>>

Tenka pritarpi. Klipas dar puse bedos bet kai daina nieko verta tai ir klipas neidomus

Jo jo, tokie achujieni ir sprendžia kas verta kas ne. Kažin ar išvis buvo įmanomas toks variantas, kad visus išpindėjusius tokius melomanus patenkintų naujas darbas ?!.

Atsakyti
Addicted
2007 m. balandžio 23 d. 02:16:43
mechanical_animal>>

Tenka pritarpi. Klipas dar puse bedos bet kai daina nieko verta tai ir klipas neidomus

2007 m. balandžio 22 d. 20:52:48
Linkin Park pakeitė stilių ir gana smarkiai.Ši daina nėra labai gera,bet Chesterio balsas vistiek užima kvapą.Beje malonu,kad ryški grupė sukuria tokią dainą.Kai kurie klipo kadrai tikrai užima kvapą.Kartais rimtai susimąstau..Kai visalaik nuogastauju kad priaugu kilogramą ir pan.,o parodo badaujančius žmones,tai pasijaučiu pati kažkokia nešvari..Ir kyla mintis"ką aš padariau?"..Juk viską sugadinome MES-žmonės.O ne gyvūnai ar pan.Nežinau kaip kitiems,tačiau man šis klipas paliko gilų įspūdį;>..

Atsakyti
mechanical_animal
2007 m. balandžio 21 d. 20:30:48
jei kokiuose apdovanojimuose butu nominacija " metu nesusipratimas" linkin park su siuo kuriniu butu vieni realiausiu pretendentu i si titula. klipas is technines puses yra visiskas primityvumas - 10 kartu matyti kadrai, o ypac tas kur paukstis tupintis ir aplietas visas nafta. as kai pirma karta maciau si klipa per kazkokia tv pagalvojau kas cia per grupele su vokalistu kuriuo balsas primena chesterio, pasirodo tai tie patys linkin park, nesuzavejo.

Atsakyti
WaLLa
2007 m. balandžio 20 d. 20:36:10
Klipas man patiko.Nors daina ne.
;>

2007 m. balandžio 19 d. 12:59:30
klipas zjb, daina zjb, pabandykit jus taip sukurt ir sugrot kaip jie ir tada burnas patys momentaliai uzciaupsit peike atseit suprasteje privalu kad butu visai truputeli kitaip o ne ta pati per ta pati juk nusibosta, senos dainos visada liks legendines, tuoj ir naujos tokios taps linkinai atgime pagaliau!!!

2007 m. balandžio 19 d. 12:52:21
Manau visuomet reikia isbandyti kazka naujo,nes laikui begant atsibosta viskas per ta pati.
Girdejau,kad albume yra sunkesniu dainu,todel neturetu buti s..kaip kiti sako! As labai pasiilgau ju,todel dziaugiuosi ju darbu ...

2007 m. balandžio 19 d. 08:46:16
man ta ju daina visai patinka

2007 m. balandžio 19 d. 00:24:24
Linkin Park, Marilyn Manson - grupes griztancios siemet su naujais albumais ir mano galva joms kaip tradicinio roko atstovems bus gana sunku islaikyti savita stiliu, nes gi dabar visa muzikos rinka uzurpavo pop punk, emotional rokas. linkiu jiems nepaluzti ir islikti savo veziose ir prie tendenciju nesitaikyti

2007 m. balandžio 18 d. 23:02:13
NU TOKS SH... visikai nusivaziavo...daina..nzn,man per LP dainas turi buti rekimo daug emociju( na aisku yra isimciu-my december)dar kai Numb encore buvo-nu tai dar dar.. bet db... tuoj pasidarys 1 is eiliniu shudino rokelio grupiu... GAILA lb.... Na tikekimes geresniu darbu ateityje...

2007 m. balandžio 6 d. 23:50:27
Naujas linkasi youtube nes ana istryne (sitas irgi ilgai nesites) - https://www.youtube.com/watch?v=C7IXJzoQE LE

Visiskai nesupratau ka Linkin Park padare. Jeigu toki atsiprasant sh... isrinko is bemaz 120 dianu (ar pan.) ne tik i albuma bet ir pirmuoju singlu, zmonems kazkas blogai su galva. Suprantu kad reikia bandyti kazko naujo bet cia ne Linkin park - daina tiktu nebent kokiai paramos akcijai, Live 8 koncertui ar i ta puse. Tikiuosi neteks nusivilti visu albumu bet dainos nesupratau ir nesuprasiu.

2007 m. balandžio 3 d. 20:19:36
Tai dabar jie pasaulį gelbės?...

Na techniškai padarytas klipas, bet originalumo tai ne per daugiausiai.

Atsakyti
KingRoach
2007 m. balandžio 3 d. 19:38:38
Daina neipatinga,bet klipas patiko Labai siauniai perteikta mintis,vaizdai nepakartojami zinoma.. tik ziuredamas si klipa nepajutau Linkin`u dvasios. Galbut ta globaline tema kalta,ar xz kas cia kaltas,bet istikruju su siuo pasirodymu man jie nebeatrodo unikalus ar kazkaip savaip pritraukiantys. Tikekimes albumas bus ne toks pilksvas kaip si daina

2007 m. balandžio 2 d. 19:29:08
man tai lb patiko... klausant net siurpuliukai po kuna lakste.. super.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Peter Steele Peter Steele
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1545
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 137918