optimistai taigi sakė kad keis stiliu ir neliks nieko iš senųų albumų sakė kėk norėjo iš to ka darė išspaust jau išspaudė ;]
daina: pradžia: Numb/in the end stilius...dėl sunkumo maniau kad bus lengvesnė... nieko įpatingo ... nu sorry biški š nemažas toks net nžn good charlotiška daina...
Norejau papostint, bet aplenkei mane ;]
Daina siaip yra gana lengva, bet turbut, tai bus viena lengviausiu dainu ateinanciame albume
Na o klipas, mano nuomone yra geriausias is visu LP, ir apskirtai vienas geriausiu kokius teko matyt ;]
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. balandžio 2 d. 19:24:45
daina: pradžia: Numb/in the end stilius...dėl sunkumo maniau kad bus lengvesnė... nieko įpatingo ... nu sorry biški š nemažas toks net nžn good charlotiška daina...
2007 m. balandžio 2 d. 16:08:26
Daina siaip yra gana lengva, bet turbut, tai bus viena lengviausiu dainu ateinanciame albume
Na o klipas, mano nuomone yra geriausias is visu LP, ir apskirtai vienas geriausiu kokius teko matyt ;]
2007 m. balandžio 2 d. 14:56:49
https://www.youtube.com/watch?v=Dl4_VRzby bI