Ne vienintelis. Guy Ritchie ("Snatch", "Revolver", "Lock, Stock And Two Smoking Barrels") , Terry Gilliam ("Monty Python And The Holy Grail", "Fear And Loathing In Las Vegas"), Emilis Vėlyvis ("Matvaju", "Mazgas", "Zero"), Quentin Tarantino ("Pulp Fiction", "Kill Bill", "Sin City") - manding, mano mylimiausieji.
Anthony Minghella - uz tai, kad padejo Jude Law tapti pasaulinio garso aktorium, uz tokius filmus kaip Anglas ligonis, Talentingasis misteris Riplis, Saltasis kalnas, Isibrovimas, nes kiekviena karta ziurint, juose galima atrasti kazka naujo.
Quentin Tarantino - ar reikia komentaru? Jis tiesiog kitoks. Kino genijus. Dievinu uz Bulvarini skaitala, Jackie Brown, Grindhouse, abu Kill Bill'us.
vieną išskirt būtų sunku, bet visada stengiuos pažiūrėt, ir šiaip man vieni geriausių būtų:
1) Steven Spielberg. "Dirbtinis intelektas", "Jūros periodo parkas", "Šindlerio sąrašas", "Purpurinė pieva", ir dar daug daug kitų...
2) Kim Ki-duk. Šiaip japonų ir kiniečių filmų dažniausiai atsisakau, bet filmai "Sala", "tušti namai" bei "Laikas " nerealūs. Lenkiu galvą.
3)Anthony Minghella. Nes labai patiko "Anglas ligonis", "Įsibrovimas", "Šaltasis kalnas"...
4)Wes Craven. už tokius kaip "Košmaras Guobų gatvėje", "Vilkolakiai", "Myliu tave Paryžiau". Labai. Labai.
5)Lasse Hallstrom. už "šokoladą","Kazanova", "Tema pokalbiui", "Sidro namų taisyklės". O_o
O dar visada įdomu pažiūrėti filmus pastatytus pagal King'o knygas. hm..
Tim Burton. Režisierius sukūręs daugybė gerų filmų (Žinoma,tam tikrai auditorijai). Minority juos jau išvardino. Tačiau mano mėgstamiausi yra Edward Scissorhands, Corpse Bride ir Charlie and the Chocolate Factory
Beje, visi tie Batman'ai manęs nežavi, o Beždžionių Planeta - išvis kažkoks siaubas.
Psyhobabble (Užblokuotas)
2007 m. balandžio 8 d. 18:38:40
Clintas. jis ne tik nepakartojamas aktorius bet ir puikus rezisierius. nors ankstyvieji kajp rezisieriaus darbai nezavi.. taciau tokie shedevrai kaip tobulas pasaulis, absoliuti valdzia, mergina verta milijono ji daro neabejotinai megstamiausiu mano rezisieriumi..
Ai tiesa, Tim Burton režisavo ir The Killers vaizdo klipą "Bones"
Galit didžiuotis: ne visi asilai tokie gudrūs.
Tim Burton. Režisavo tokius "perliukus" kaip "Edward Scissorhands","Beetlejuice ","Batman" ir "Batman Returns","Sleepy Hollow","Charlie and the Chocolate Factory","Corpse Bride". Taip pat prikišo nagus prie mano mylimiausio filmo/filmuko "Nightmare Before Chirstmas" ir "Batman Forever". Jis man patinka dėl savo originalaus ir įdomaus požiūrio į kiną, patinka jo sugalvotų veikėjų charakteriai, ta gotiška atmosfera, kuri tęsiasi iki pat filmo pabaigos. Labiausiai įsimintina nelaiminga (?) filmo "Edward Scissorhands" pabaiga.
Galit didžiuotis: ne visi asilai tokie gudrūs.
Kokie rezisieriai jusu akimis yra labiausiai nusipelne geriausiojo vardo? Del visa ko parasykite bent pora to rezisieriaus darbu ir argumentuoktie savo nuomone.
Mane asmeniskai labiausiai zavi Micheli`o Gondry darbai. Jis pastate "Eternal Sunshine Of The Spotless Mind" ("Jausmu Galia"), "Science Of Sleep" ("Miego Mokslas"), taip pat sukrue didziaja dali Bjork klipu. Uz tai ji ir gerbiu! Jo kuriniai man be galo artimi. Jis sugeba ir nebijo perteikti paciu, rodos, absurdiskiausiu galvoje kilusiu ideju, kurios labai panasios i tai, kas smeksteli ir mano smegenineje... 100/10 balu.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. gruodžio 23 d. 19:24:37
2007 m. gruodžio 23 d. 19:21:58
Kim ki dukas - kas prijaucia jo filmamas, supras, kodel ji pasirinkau!
Bergmanas - kai kurie gan sunkoki filmai, daug nemacius, bet, kuriuos maciau, tai labai patiko.
Takeshi Kitano - tokie filmai kaip Dolls, Zatoichi - tikri sedevrai!
Hitckokas - jei rinkciaus rezisieres profesija, jis butu mano didziausias ikvepejas
2007 m. gruodžio 23 d. 19:00:37
Stanley Kubrick.
Vienintelis.
Ne vienintelis. Guy Ritchie ("Snatch", "Revolver", "Lock, Stock And Two Smoking Barrels") , Terry Gilliam ("Monty Python And The Holy Grail", "Fear And Loathing In Las Vegas"), Emilis Vėlyvis ("Matvaju", "Mazgas", "Zero"), Quentin Tarantino ("Pulp Fiction", "Kill Bill", "Sin City") - manding, mano mylimiausieji.
2007 m. gruodžio 23 d. 18:41:49
2007 m. gruodžio 15 d. 15:27:48
Quentin Tarantino - ar reikia komentaru?
2007 m. gruodžio 15 d. 15:11:54
1) Steven Spielberg. "Dirbtinis intelektas", "Jūros periodo parkas", "Šindlerio sąrašas", "Purpurinė pieva", ir dar daug daug kitų...
2) Kim Ki-duk. Šiaip japonų ir kiniečių filmų dažniausiai atsisakau, bet filmai "Sala", "tušti namai" bei "Laikas " nerealūs. Lenkiu galvą.
3)Anthony Minghella. Nes labai patiko "Anglas ligonis", "Įsibrovimas", "Šaltasis kalnas"...
4)Wes Craven. už tokius kaip "Košmaras Guobų gatvėje", "Vilkolakiai", "Myliu tave Paryžiau". Labai. Labai.
5)Lasse Hallstrom. už "šokoladą","Kazanova", "Tema pokalbiui", "Sidro namų taisyklės". O_o
O dar visada įdomu pažiūrėti filmus pastatytus pagal King'o knygas. hm..
2007 m. balandžio 13 d. 17:59:59
Beje, visi tie Batman'ai manęs nežavi, o Beždžionių Planeta - išvis kažkoks siaubas.
2007 m. balandžio 13 d. 14:30:45
2007 m. balandžio 13 d. 07:47:13
2007 m. balandžio 9 d. 20:59:57
del savo neikainojamos atminties pavardes dabar nepasakysiu bet tai tas pats rezisierius sukures - cast away, forest gump
a, tai tas R.Zemeckis ! lietuviai uz lietuvius
2007 m. balandžio 9 d. 19:46:14
2007 m. balandžio 8 d. 18:43:17
Vienintelis.
2007 m. balandžio 8 d. 18:38:40
2007 m. balandžio 8 d. 17:54:29
2007 m. balandžio 8 d. 17:51:30
2007 m. balandžio 2 d. 15:13:19
Mane asmeniskai labiausiai zavi Micheli`o Gondry darbai. Jis pastate "Eternal Sunshine Of The Spotless Mind" ("Jausmu Galia"), "Science Of Sleep" ("Miego Mokslas"), taip pat sukrue didziaja dali Bjork klipu. Uz tai ji ir gerbiu! Jo kuriniai man be galo artimi. Jis sugeba ir nebijo perteikti paciu, rodos, absurdiskiausiu galvoje kilusiu ideju, kurios labai panasios i tai, kas smeksteli ir mano smegenineje... 100/10 balu.