Netoli, jei ne tom dienom atvarytų, būtinai ir į Lenkiją belsčiausi, bet dabar gali nelabai pavykti :[
Visada taip.
Ok, baigiu aš žlabanoti, ne tam tema skirta. Bet, matau, tikrai sumaišyta čia kažkas, ir ne mano naudai.
Tai aš ir sakau, kad va tas man neaišku buvo..
Bert man taaaip norisi tikėti, kad čia tik areną sumaišė...
Nu kodėl negalėtų į Lietuvą atvaryt? Jei jau į Lenkiją, Latviją važiuoja...
;'(
laimingas, kad galėsiu pamatyti šią puikią grupė ir dar laimingesnis kadangi pažįstų žmonių, kurie pamatę tai rėkti iš laimės pradės aišku tarkim, kad čia tiesa
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
Oi neišsigalvokit, puola ne dėl PĮ, o todėl, kad priviso pilna visokių AI agentų, kurie jungiantis neprisistato tokais ir ignoriuoja visas robotams skirtas taisykles, kurių normlaūs paieškų sistemų crawleriai iki tol laikėsi
Dabar nieko niekam ir nereikia vilioti. Atnaujinimai yra pakeliui. Dabar reikia tik iškentėti kad ir kas čia bevyktų. Botai turbūt irgi puola dėl senos, pažeidžiamos programinės įrangos ar kodo. Atsinaujinus, manau, ir tikiuosi, nebebus šito daugiau.
2007 m. balandžio 2 d. 19:08:48
Visada taip.
Ok, baigiu aš žlabanoti, ne tam tema skirta. Bet, matau, tikrai sumaišyta čia kažkas, ir ne mano naudai.
2007 m. balandžio 2 d. 19:07:06
2007 m. balandžio 2 d. 19:03:18
Bert man taaaip norisi tikėti, kad čia tik areną sumaišė...
Nu kodėl negalėtų į Lietuvą atvaryt? Jei jau į Lenkiją, Latviją važiuoja...
;'(
2007 m. balandžio 2 d. 19:01:59
2007 m. balandžio 2 d. 19:01:32
2007 m. balandžio 2 d. 18:48:13
2007 m. balandžio 2 d. 18:47:23
Ką žinot?
Ką manot?
(?)
https://www.placeboworld.co.uk/tour/index .html