Pirmas singlas "iseinu" man lb primena Rob Thomas kazkuria daina.. praktiskai identiska,na o "Jeigu nori" paliko labai gera ispudi,nors ir sita kazka primena.. Anyway,reikia pasidziaugti kokybiska muzika kuri lietuvoje sparciai plinta !
retas kuris lietuvoi usimano rnb varyti man bavarija nepatika tikekimes kad vilius bent kaska verta demesio isleis ir ta jo daina iseinu visaj nieko primena RnB perliuka Ne-Yo-so sick
Na man kazkaip labai panasu kad Wilius bando daryt kazkokia muzika panasiai i Justin'as Timberlake'a...Ir stilius, ta prasme aprangos panasus Galbut as klystu. Del pacios muzikos tupumo tai galiu pasakyt isitrauke mielasis i mada...r'n'b ir soul...karaliaujantys stiliai nudienos muzikoje. Na trumpai tariant sekmes wiliuj...Galbut atradai sawo kelia, respect'as
Šiaip galiu papasakoti. Žiūrėjau Lietuvos talentus ir ten buvo ta mergina, kuri pademonstravo nerealų growl'ą ir gitaros partiją, už ką gavo auksinį mygtuką nuo Mikutavičiaus. Ir taip prisiminiau apie Spiritbox ir jų frontmenę Courtney LaPlante
2007 m. balandžio 5 d. 13:59:57
2007 m. balandžio 4 d. 21:34:46
Ir dar Tarasovas....
2007 m. balandžio 4 d. 12:08:03
2007 m. balandžio 3 d. 20:19:53
2007 m. balandžio 3 d. 18:56:34
2007 m. balandžio 3 d. 09:46:22
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2007 m. balandžio 3 d. 09:25:03
2007 m. balandžio 2 d. 23:22:35
2007 m. balandžio 2 d. 22:23:54