čia kaip A.Paleckis padainavai, ane? Nepyk, bet Slade'ai man vis tiek labiau patinka ;]]
o tavo 'ratas' kurią partiją palaiko?
Dėl 'amžinų studentų', tai pas mus dar tikrai ne blogiausias varintas.. Taip, švedai. Italijoj, kiek žinau, išvis žiauri to stadja.
Tikiu, tavim vilniete, aš tikiu, Gabija nors mano 'rate' apie jį ir negerų dalykų yra bet nepagrįstų. gal dėl to, kad konservatoriams priklauso ir yra DPI (Demokratinės politikos instituto) prezidentas su konservatorių "šaika". DPI dabar nedaro tokios veiklos kaip darė V. Radžvilo laikais. Pastarasis atvirai įvardyjo nedemokratiją ir neabejotina už tai buvo pakeistas palankesniu. na kaip bebūtų. nereiktų pyktis dėl to kas abėjotina, o reiktų siekti geresnių žmonių.
O dėl mokėsčio tai aš sutikčiau jį pakelti iki 1000-1500lt 33%. T.y. 33% - 0, 33% - 520, 33% - 1040 tarkim. Iš tikro 'amžinųjų studentų' problemą turi net Švedai, kadangi kaip žinia tikri socdemai valdo eilę metų ir mokslas nemokamas tai ir jie net svarstė tokį dalyką (kolkas paliktas nemokamas). Visiems ES piliečiams tarp kitko
Apie studentų skaičiaus mažinimą su juo konkrečiai nekalbėjau.
O dėl mokamo mokslo, taip, jis nori jį įvesti. Bet tik simbolinį [palyginus su Žakaitienės užmojais], man rodos, net nebūtų didesnis nei šiaip dalinai valstybės finansuojama vieta. Kap supratau, tai būtų vien tam, kad žmogus pats jaustų atsakomybę, be to, šiek tiek abiturientų mokestis stojant į universitetus 'atkratytų' ir diplomo vertė, pagal jį, nebūtų tokia kritusi.
Nedideliam mokesčiui aš, iš esmės, pritariu, su sąlyga, kad gerai besimokantys neturės mokėti [panašiai juk, kaip yra ir dabar].
Tik klausimas, kaip ten dėl to paskolų mechanizmo apsispręsta?
O dėl jo kompetencijos, Dariau, geriau neabejok ;] M.Adomėnas tikrai protingas, pažįstu kaip ir jį jau 4 metus, moka n kalbų, puikiai išmano filosofiją, rašo šaunius kritinius straipsnius,
kviečia po paskaitų išgerti vyno ;]]] .
Ne, tikrai, nekalbėčiau taip, jei nebūčiau įsitikinusi, kad jis puikiai užimtų šias pareigas. Bent negu Žakaitienė tai bent 53 kartus geriau. Čia faktas.
Ooo taip, tegu Žakaitienė čiuožia lauk ir savo postą užleidžia Mantui Adomėnui ; ] ! Jo vizijos, kurias girdėjau vietoj Manto paskaitos apie Šv.Augustino egzegezes, mane visiškai įtikino.
Tai VU informatika ten ir kiek priima. Jei sudėjus per visą Lietuvą tai spėju gautusi 700-1000 priimtų. su statyba tas pats. ir kam reikia tokio protu nesuvokiamo skaičiaus? kokio velnio ruošti už mokeščių mokėtojų pinigus potencialius emigrantus?
protingas randa. bet protingi kelia sparnus ne tik dėl darbo perspektyvų, o dėl pačios visuomenės. tokiam žmogui tik pinigų neužtenka.
mano KB=1798,5
Įstojau 71 iš 77.
iš to seka-kitų dar mažesni balai.
ir vistik.
pasiskaičiuok balų skaičiuoklėj,kokių pažymių ir egzaminų įvertinimų reikia, kad tokį KB turėt.
Priėmimo centre yra tie balai. Maždaug 80+ egzai ir pažymiai po 8 tavo būtų . Pvz.: mano balas 2058,7, anglų 27 (gerai, kad jos ir nereikėjo ), lietuvių 66. Žiūrėjau kitas specialybes, tai beveik niekur be fizikos neįstočiau, o čia puikiai.
Pas mus kaip tik reikėtų numesti po kelis nuo kiekvienos specialybės, nes iki kažkokio skaičiaus balai dar normalūs, tik paskutiniųjų maži, o tai savotiškai mažina specialybės prestižą, kai gali įstoti beveik bet kokie (VU Informatika, KB 200 ).
Protingas jaunimas randa ir čia ką veikti, jei ne, kelia sparnus kitur. Draugas laikosi testus ir kitais metais turbūt Kembridže studijuos. Dabar VU Fizika, KB kažkas apie 4040, penktu numeriu įstojo.
o iš tikro univerai dabar kaip skurstančios daugiavaikės šeimos - priima kuo daugiau, kad menkas 'lietuviškas' 'pašalpas' gautų. į prastą gyvenimą įtraukia visus, užuot išmetę uzurpatorius senius ir sutaupę. bet tai neįtikėtina, kadangi vos pabandžius pradeda veikti visa akademinio elito stagnacinė struktūra, o studenčiokai "MAN nuo to bus blogiau" taip pat radikalių pokyčių nenori. liežuvis neapsiverčia pasakyti, kad valdžia kvaila - mokslą padaryti masinį ir nekokybišką labai protingas sprendimas žlugdant protingą jaunimą ir taip apsaugant save nuo jų.
balas iš vis mažai parodo. pamatysi kaip visos vietos susikeis po rotacijos. balai - skaičiukai, studentų skaičius - skaičiukai, baigusių skaičius - skaičiukai, kiek įsidarbino ir koks atlyginimas - skaičiukai. kur motivacija, kur noras sužinoti, pažinti? skaičiukai darantys skaičiukus - tas pats sovietmetis.
xdm rašė: ble tas Juodka uzknisa laikysimės plano, laikysimės. priėmė net 77! propaganda skleidžia. geriau užsidarytų savo chemijos laboratorijoj ir duotų kam nors kas vadyba išmano valdyt univerą
kad mažiau čia tų piktumų tik.
būtų pagal planą....būčiau neįstojus...
kaiptik..humanistiškai žiūri..jei yra dar žmonių,su panašiu ar net vienodu balu kaip kad paskutinis, tai ko nepriimt.
ble tas Juodka uzknisa laikysimės plano, laikysimės. priėmė net 77! propaganda skleidžia. geriau užsidarytų savo chemijos laboratorijoj ir duotų kam nors kas vadyba išmano valdyt univerą
o aukšti Tavo balai buvo ar galima tai sužinoti? :}
Invisible_Man rašė:
Drugelka_smile, į VU Psicholoija šiemet min balas buvo apie 1800. Pirmadienį tiksliau galiu pasakyti.
ne ne ne!
mano KB=1798,5
Įstojau 71 iš 77.
ir vistik.
pasiskaičiuok balų skaičiuoklėj,kokių pažymių ir egzaminų įvertinimų reikia, kad tokį KB turėt.
Tas pats . Jis į MTV norėjo stot, neįstojo. Susijusi, bet ten kitokia fizika, mažiau visokių „nesamonių“.
Ačiū, tau taip pat sėkmės moksluose. Einu mokintis.
Drugelka_smile, į VU Psicholoija šiemet min balas buvo apie 1800. Pirmadienį tiksliau galiu pasakyti.
Žiauriai krito balas į FF. MTV (dabar jau MTFV, tipo dar fizika ) ir TFE balas krito nedaug (TFE 1790 kažkas tokio buvo), TF apie 1300, gryna fizika 1100, KF apie 1000.
VU Iformatika - 200 . VU
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. gruodžio 27 d. 19:17:44
o tavo 'ratas' kurią partiją palaiko?
Dėl 'amžinų studentų', tai pas mus dar tikrai ne blogiausias varintas.. Taip, švedai. Italijoj, kiek žinau, išvis žiauri to stadja.
2007 m. gruodžio 27 d. 19:03:25
O dėl mokėsčio tai aš sutikčiau jį pakelti iki 1000-1500lt 33%. T.y. 33% - 0, 33% - 520, 33% - 1040 tarkim. Iš tikro 'amžinųjų studentų' problemą turi net Švedai, kadangi kaip žinia tikri socdemai valdo eilę metų ir mokslas nemokamas
2007 m. gruodžio 27 d. 18:29:08
O dėl mokamo mokslo, taip, jis nori jį įvesti. Bet tik simbolinį [palyginus su Žakaitienės užmojais], man rodos, net nebūtų didesnis nei šiaip dalinai valstybės finansuojama vieta. Kap supratau, tai būtų vien tam, kad žmogus pats jaustų atsakomybę, be to, šiek tiek abiturientų mokestis stojant į universitetus 'atkratytų' ir diplomo vertė, pagal jį, nebūtų tokia kritusi.
Nedideliam mokesčiui aš, iš esmės, pritariu, su sąlyga, kad gerai besimokantys neturės mokėti [panašiai juk, kaip yra ir dabar].
Tik klausimas, kaip ten dėl to paskolų mechanizmo apsispręsta?
O dėl jo kompetencijos, Dariau, geriau neabejok ;] M.Adomėnas tikrai protingas, pažįstu kaip ir jį jau 4 metus, moka n kalbų, puikiai išmano filosofiją, rašo šaunius kritinius straipsnius,
kviečia po paskaitų išgerti vyno ;]]] .
Ne, tikrai, nekalbėčiau taip, jei nebūčiau įsitikinusi, kad jis puikiai užimtų šias pareigas. Bent negu Žakaitienė tai bent 53 kartus geriau. Čia faktas.
2007 m. gruodžio 27 d. 18:12:29
2007 m. gruodžio 27 d. 18:10:58
Ir kita, ką jis mano apie studentų skaičiaus mažinimą? Rinka sutvarkys?
2007 m. gruodžio 27 d. 17:06:46
2007 m. gruodžio 27 d. 16:41:38
2007 m. gruodžio 22 d. 00:11:18
ta su**** sedės tam poste iki pat rinkimų (dar beveik metus)...
2007 m. gruodžio 11 d. 19:21:22
2007 m. gruodžio 11 d. 19:15:26
Tai VU informatika ten ir kiek priima. Jei sudėjus per visą Lietuvą tai spėju gautusi 700-1000 priimtų. su statyba tas pats. ir kam reikia tokio protu nesuvokiamo skaičiaus? kokio velnio ruošti už mokeščių mokėtojų pinigus potencialius emigrantus?
protingas randa. bet protingi kelia sparnus ne tik dėl darbo perspektyvų, o dėl pačios visuomenės. tokiam žmogui tik pinigų neužtenka.
2007 m. gruodžio 11 d. 14:24:10
ne ne ne!
mano KB=1798,5
Įstojau 71 iš 77.
ir vistik.
Priėmimo centre yra tie balai. Maždaug 80+ egzai ir pažymiai po 8 tavo būtų
Pas mus kaip tik reikėtų numesti po kelis nuo kiekvienos specialybės, nes iki kažkokio skaičiaus balai dar normalūs, tik paskutiniųjų maži, o tai savotiškai mažina specialybės prestižą, kai gali įstoti beveik bet kokie (VU Informatika, KB 200
Protingas jaunimas randa ir čia ką veikti, jei ne, kelia sparnus kitur. Draugas laikosi testus ir kitais metais turbūt Kembridže studijuos. Dabar VU Fizika, KB kažkas apie 4040, penktu numeriu įstojo.
2007 m. gruodžio 9 d. 18:56:20
2007 m. gruodžio 9 d. 18:50:00
2007 m. gruodžio 9 d. 18:42:41
ble tas Juodka uzknisa
kad mažiau čia tų piktumų tik.
būtų pagal planą....būčiau neįstojus...
kaiptik..humanistiškai žiūri..jei yra dar žmonių,su panašiu ar net vienodu balu kaip kad paskutinis, tai ko nepriimt.
2007 m. gruodžio 9 d. 17:35:58
2007 m. gruodžio 9 d. 15:05:11
VU - Psichologija.
kol kas smagu
o aukšti Tavo balai buvo ar galima tai sužinoti? :}
ne ne ne!
mano KB=1798,5
Įstojau 71 iš 77.
ir vistik.
2007 m. lapkričio 14 d. 22:25:48
2007 m. lapkričio 14 d. 21:14:43
www.amokslas.lt/peticija/
2007 m. lapkričio 3 d. 19:54:41
2007 m. lapkričio 3 d. 18:41:37
Ačiū, tau taip pat sėkmės moksluose. Einu mokintis.
Žiauriai krito balas į FF. MTV (dabar jau MTFV, tipo dar fizika
VU Iformatika - 200