Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką studijuojat?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 678910111213141516
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
xdm
2007 m. lapkričio 1 d. 22:47:46
o dėl laborų jie man irgi įdomūs bet su Medeišio antikvariatais kai gauni 100% paklaidą tai visai norma nesusitvarko ta Lietuvėlė su pinigais...

Atsakyti
xdm
2007 m. lapkričio 1 d. 22:22:19
Albinas tavo kambariokas? nu jis sakė, kad jam nepatiko. paprasčiausiai neten įstojo.
lyg geodezija nesusijusi su fizika? aišku žymiai mažiau nei TFE bet vis tiek matavimai - fizika.

taip keturi pabėgo. 1 pana ir 3 bachurai(aš tarp jų) buvo 43 liko 39.

dėl nesupratimo tai čia "persilaužti" mąstymas turi. mokykis. sesija ateis ir prašvesės daug dalykų o dėl fizikos, matiekos mokymosi matyt mąstome vienodai - itin svarbu suprasti prasmę. aš pvz., kol nesuprantu niekaip negaliu atsiminti. žodžiai "kalti fiziką" yra tas pats kas pvz., "išgerti stalą" - t.y. totalus nonsense. o jei supratai - tai jau visam gyvenimui.
Aš manau universitetas tam ir reikalingas, kad pakeistų tavo mąstymą. Universitetas turi misiją kokios neturi kolegijos ir pan kur tik mokina būti specu tam tikro srity. Jau minėjau, kad Lietuvoje yra tik vienas univeras - VU, ir tas gan prastas . VU FF tikrai mąstymą lavina kaip reikiant. absolventų pasiekimai kalba patys už save

pavyzdžiui manęs nestebina, kad Yale'yje, Oksforde ir kitur yra tokios studijų programos kaip "Physics and Philosphy" arba "Computer Science and Psychology". Lietuvoj aišku daugumai iškiltų klausimas: kam to reikia, kas per nesąmonė jungti tokius dalykus? Bet suprantat kaip tokia programa išlavina žmogų akivaizdu, kad norint, kad šalies ateitis būtų šviesi tokių programų ir tokių žmonių reikia. Galų gale toks žmogui labai greitai prisitaikys įvairiose srityse. Kada valdžia pagaliau tai suvoks...
aš pats mielai studijuočiau "Physics and Philosphy". Dar nežinau ar gailiuosi perstojęs į VGTU elektronikos faką ar ne žiauriai daug pliusų ir minusų. ir šiaip po kokiu 20 metų pamatysiu. Ten gal ir ruošia geresnius specus šiai dienai bet VGTU tikrai nevykdo universiteto misijos ir iš VU gali pasiimti žymiai daugiau kaip žmogui. aišku nuo pačio žmogaus ir priklauso kiek pasiimsi. tačiau VU turi tikrai rimtų bėdų su kai kurių dalykų dėstymo kokybe.
kita vertus man VGTU patinka bent jau kolkas viskas ką studijuojam. gal vėliau bus maža fizikos ir gailėsiuos na bet yra magistro studijos Dabar mano grupė iš 10 žmonių ir dėstoma angliškai tai senų dėstytojų kolkas nėra nes paprasčiausiai jie angliškai nemoka
šiaip žiūrint kaip būsimam inžinieriui tai kuo toliau tuo labiau nanotechnologijos vyraus, optinės technologijos. nanotechnologijose jau reikia kvantinės fizikos, optinėse tas pats. VGTU tokių dalykų nemoko. Va ir būtų geriau baigti TFE. dėl šios priežasties gailiuosi.

šiaip mitas, kad pvz., VGTU sunkiau mokytis nei VU. gal kokiam ekofake, komfake ir lengviau bet chemijos, fizikos tikrai ne.

sekmės moksluose! Nekartok mano klaidos dėl atmestino žiūrėjimo į mokslus turi progą tobulėti, ja ir naudokis.

Atsakyti
Drugelka_smile
2007 m. lapkričio 1 d. 22:03:55
hole rašė:
VU - Psichologija.
kol kas smagu

o aukšti Tavo balai buvo ar galima tai sužinoti? :}

Atsakyti
Invisible_Man
2007 m. lapkričio 1 d. 21:23:11
Pamažu pradeda vežti studijos. Nors fizika tikrai nelengva, bet pakenčiama. Žmonės apskritai iš viso FF patinka, tikrai nemažai įdomių: tranzuotojų, alpinistų, metalistų. Gerokai mažiau moksliukų nei galvojau. Vis dėl to sunkoka priprasti prie tempų ir prie to, kad kartais, o tiksliau dažnai, ko nors nesupranti, tiesiog moki skaičiuoti, bet nesuprati tų skaičių reikšmės. xdm, iš buvusių TFE pirmakursių keturi perstojo? Kambariokas pernai pirmą kursą baigė, šiemet į VGTU Geodeziją perstojo. Varo ant TFE, tiksliau fizikos, bet man ji kol kas visai patinka, ypač laborai.

2007 m. spalio 29 d. 09:23:40
cocacola reg.prekini zenkla.

Atsakyti
xdm
2007 m. spalio 29 d. 07:37:50
https://www.gunsi.lt/failai/1094132475.do c
Nors praėjo 3 metai bet šinant šį seimą matome, kad situacija nepagerėjo, todėl šis straipsnis puikiai atspindi ir šiandieną. Man jis buvo labai įdomus. Duodu 10 balų todėl jį ir gaivinu. Jį perskaičius žymiai giliau galima suprasti ką reiškia peticijos https://www.amokslas.lt/peticija/ žodžiai:
"Tačiau reforma negali būti palikta tik politikų, valdininkų ir mokslo bei studijų įstaigų vadovų nuožiūrai. Ji turi būti rengiama ir vykdoma griežtai prižiūrint ir kontroliuojant visuomenei."
Paplatinkit ją!

Atsakyti
crumbsfromyourtable
2007 m. spalio 12 d. 13:39:21
VU - Prancuzu filologija. :-D

2007 m. spalio 12 d. 09:45:17
ktu.. Architektura... norejau i vilniu, na bet ir cia gerai

kaip sakoma kaunas irgi miestas

2007 m. spalio 11 d. 23:59:08
blogai veikia linkas į radijo laidą

eikite per čia: https://amokslas.lt/svetaine/weblinks.php ?cat_id=2

LR „Tarp Rytų ir Vakarų“ (2007 liepos 9) apie aukštojo mokslo reformą
Diskutuoja Antanas Kulakauskas ir Vytautas Radžvilas
Įdėjimo data: 2007-08-12 Apsilankymų: 11

Atsakyti
xdm
2007 m. spalio 11 d. 23:57:14
https://www.amokslas.lt/peticija

https://www.lrt.lt/archyvas/?chan...§ ion=4&filt er=2007-07-09
&record=3674484_1183968000
Diskutuoja Antanas Kulakauskas ir Vytautas Radžvilas
Tikrai verta dėmesio išklausyti visą dėl V.R.!!!

Atsakyti
hole
2007 m. rugsėjo 25 d. 02:49:50
VU - Psichologija.
kol kas smagu

Atsakyti
Gabux
2007 m. rugsėjo 24 d. 23:29:02
Evil_in_a_closet rašė:
VU - Istorija

visi ten jie su bokalais rankose : ] Greičiau pas jus auditorijas sutvarkytų.

2007 m. rugsėjo 24 d. 21:12:43
VU - Taikomoji Fizika.

2007 m. rugsėjo 23 d. 19:52:54
vpu anglu filologija :?

2007 m. rugsėjo 23 d. 01:46:49
VU - Istorija

2007 m. rugsėjo 5 d. 21:21:58
nu va mokaus jau tam vgtu su 10 lt piliečių ir 2 iš uzsienio kolkas kokybė stebina. bet tai tik 2 dienos

https://www.pilieciai.lt/minerva/...hp?ar ticle=1200

Atsakyti
xdm
2007 m. rugpjūčio 16 d. 20:16:01
ir dar su "Veidu" bendradarbiautia kas įtartina.

ir šiaip dar labai skiriasi pagal studijų sritis. pvz., vdu gamtos mokslai yra apgailėtino lygio bet univeras aukštai.

Invisible_Man, skaičiau nuomonę apie telekomunikacijų perspektyvas tai rašo, kad prieina į darbovetes diplomuotų iš KTU kurie nieko nesupranta ir labai krūtus vaidina būtent dėl šios priežasties omnitel'is vertina VU FF studentus nes žino, kad ten "galvotesni" žmonės.

Atsakyti
Invisible_Man
2007 m. rugpjūčio 16 d. 20:12:49
Jei planuoji kam nors dirbti, tadataip, bet jei pats planuoji kurti darbo vietas... .

2007 m. rugpjūčio 16 d. 20:05:51
xdm> Skandalai apie tuos reitingavimus sklando, užkulisiuose kalbama, kad tai buvo VU užsakytas reitingavimas ar pan. Bet šiaip ar taip, pvz. manau, kad studentams turėtų būti aktualiausia, kaip darbdaviai vertina absolventus. O čia VU labai atsilieka... MRU, beje, užima prizinę vietą.

2007 m. rugpjūčio 16 d. 19:31:31
Iš daug ko esu girdėjęs, kad KTU yra geriau už VGTU. VGTU didesni konkursiniai balai yra tik dėl to, kad prasideda ne K, o V raide . Pats be VU būčiau stojęs į VGTU. Kaunas visai netraukia. Beje, ir pačiam šiek tiek baisu. Du klasiokai į KTU Telekomunikacijas įstojo. Vieno fizika 54, kito 27.Ir baugoka, kad pabaigę gali lengviau darbą rast nei aš, visgi inžinieriai.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Stranger Aeons Stranger Aeons
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1404
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 167605