taip sakant pagal inžinerijas KTU pirmauja prieš VGTU, o daug kas mano, kad VGTU yra antras univeras Lietuvoje. Užtenka pasidomėti tvarka, dėstymu, studento mokslinės praktikos perspektyvom ir matosi ;]]] taip sakant internete randi daug daug klaidingos informacijos ypač iš pačių studentų
Aš jau jaučiu ir galiu pripažinti, kad VU - Vienintelis universitetas ir tai apgailėtinos būklės kaip universitetas(apie kitas Lietuvos aukštąsias iš viso tyliu). Institutas užsikabinęs sau užrašą universitetas savaime tokiu netampa.
Kalimas - tai yra mokinimasis, kai pats nesupranti ką mokiniesi. Užknisa tokie kalikai, o dar kai egzus geriau išlaiko. Nieko, po univero liks tiks žinios, o ne pažymiai. Va tada tai bus .
Man lazeriai patinka, tik manau, kad esu nepakankamai gabus, kad galėčiau dirbt su jais. Užims tokias vietas tikri fizikai. Viskas priklauso nuo tavęs, kaip tu save pateiksi. Aišku, vėlaiu gal mąstysiu kitaip . Fizikai kaip žmonės yra labai universalūs.
Nepagalvojau (įspėjimas man), kad žodį "kalimas" galima suprasti dvėjopai. Aš turėjau omeny priešingą praktikai, t.y. teorijos mokymasi kadangi Lietuvoje jos daug ir ne taip racionaliai ir koncentruotai pateikiama kaip užsieny tai tai įvardijau kaip kalimą.
Šiaip politikos mokslai įdomūs tuo, kad studentų ir dėstytojų diskusijos užvėrus instituto duris nesibaigia.
Aš iš pradžių irgi gan rimtai apie politikos mokslus svarsčiau, ypač kai maniau, kad matieką nekaip išlaikysiu, bet paskui suvokiau, kad vien tik sausas kalimas - ne man.
Nu ten yra mikro ir makro ekonomikos. Tai tas draugas sako dėstytojo per kažkuria ekonomika užrašė truputi sudetingesnį veiksmą (dalybą ar pan.) tai visi jau ir pamiršo kaip skaičiuoti reikia
Aš tai buvau kai studentai su Brazauska "puldinėjo" dėl jo praeities. Tai Lopata šalia Brazausko stovėdamas nedrįso nieko jam prikišti bet ir studentų nepuolė
aŠ nesakau, kad utopija, daugybė girdėjau nelabai patenkintų ir vadovas R.Lopata yra tikrai nekoks žmogus, daugybę prisidirbęs ir visiškI netikiu jo nepriklausomomu, kas yra būtina politologui. Bet pažiūrėjus į dėstytojus ten kitus, jų pavardes, programas, man tikrai manau patiktų O aš ir rašiau pirmu jį ir nieko iš to Užknisa VU su savo matematikos pažymio žiūrėjimu, vietoj egzamino, man tas žiauriai mušė daug kur 5 kai buvo...
_nevermind_> TSPMI - ne utopija. Aš pvz. esu iš paprastos mažo miestelio vidurinės ir būčiau ten įstojęs, jeigu 1 nr. būčiau užrašęs. Mano KB į TSPMI buvo 1949.
Nea mano brolis baigė tą patį šiemet, ką ir aš įstojau. O valstybinė tarnyba ir politika truputi skirtingi dalykai, čia nesvarbūs rinkimų rezultatai, partijų priklausomybė ir pan. Čia svarbu gaut vietą Bet be magistro gaut ką nors padariau sunku yra, tai dar bus matyt kaip ten kas, tolima ateitis, o Kulakauską ir taip žinau, man asmeniškai jis turbūt geriausias lietuvos politologas yra, tikrai labai gerbiu.
O tai tu kažką kita studijavai, kad žinai Kulakauską? Nu šiaip mokiausi paprastoj vidurinėj, ir sedėjau suole su dabartiniu TSPMI studentu
nuo žodžio "prasisukt" man bloga. Į valdžią prasisukama, o paskui tas pats per tą patį sukama ir ką gero iš to turime dabar? aišku Lietuvoje dažnai sunku gauti pareigas kurių esi iš tikro vertas tai tada reikia suktis. Bet tik tada!
Na Donskis ten prie filosofijos, berods bus man irgi politikos filosifiją kur jis dėstis ar kažkas pan. O šiaip visada buvo Kulakauskas nemažai mum, ale dabar pabėgo į MRU Aišku norėjau į TSPMI bet ten įstot praktiškai neįmanoma... O koks aš politologas būsiu tai dar anksti kalbėt, gal išviso nebūsiu o eisiu kur diplomatinėn ar pan prasisukt galima, reik pradžioj pabaigt..
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. rugpjūčio 16 d. 13:00:23
1. MRU
2. KU (nieko keista - buvo gi akcija kai padarė ilgiausia špera)
3. VGTU (ups...)
2007 m. rugpjūčio 16 d. 12:53:42
2007 m. rugpjūčio 16 d. 12:36:56
bet kiek tuo dpi galima pasitikėti nežinau...
2007 m. rugpjūčio 13 d. 19:22:00
Sako, kad ten atostogos, o ne studijos
2007 m. rugpjūčio 11 d. 13:35:12
jei norit pasiplėtoti mintis:
https://www.bernardinai.lt/index....=arti cles/65996
2007 m. rugpjūčio 7 d. 14:59:51
2007 m. rugpjūčio 7 d. 14:56:32
2007 m. rugpjūčio 1 d. 21:35:59
Šiaip politikos mokslai įdomūs tuo, kad studentų ir dėstytojų diskusijos užvėrus instituto duris nesibaigia.
2007 m. rugpjūčio 1 d. 21:09:34
2007 m. rugpjūčio 1 d. 19:45:27
2007 m. rugpjūčio 1 d. 19:31:42
2007 m. rugpjūčio 1 d. 19:30:15
2007 m. rugpjūčio 1 d. 19:21:05
2007 m. rugpjūčio 1 d. 16:59:35
Aš tai buvau kai studentai su Brazauska "puldinėjo" dėl jo praeities. Tai Lopata šalia Brazausko stovėdamas nedrįso nieko jam prikišti bet ir studentų nepuolė
2007 m. rugpjūčio 1 d. 16:52:57
2007 m. rugpjūčio 1 d. 14:03:37
2007 m. rugpjūčio 1 d. 13:04:16
gal ir aš vieną dieną sugalvosiu neakivaizdžiai politikos mokslus pastudijuoti
2007 m. rugpjūčio 1 d. 11:53:09
2007 m. rugpjūčio 1 d. 08:06:40
2007 m. liepos 31 d. 23:45:21