Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką studijuojat?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 10111213141516
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ruteliuxa
2007 m. gegužės 10 d. 21:32:58
aha,
bet vieno žmogaus pastangų neužtenka. kas iš to, kad vienas kažką nori pakeisti, rūpi, kas dedas, o visiems kitiems nusispjaut ant visko..

Jei tavo gyvenimas slysta iš rankų, jei tavo svajonės sudūžta į krantą, o girtas praeivis dainuoja už lango, žinai- VISKAS GERAI, juk likimas tai mėto, tai krato, nuo kito pirmadienio gersim arbatą, o žemė vis sukasi, sukasi ratais, žinai- VISKAS GERAI!
Atsakyti
xdm
2007 m. gegužės 10 d. 21:13:58
Tiesa. Studijuočiau politologiją tai galėčiau domėtis kaip ją išnarpliot ir sutvarkyti. Kadangi studijuoju ką kitą, o sistema tokia, kad spaudžia laikas tai nelieka laiko domėtis ir ieškot būdų kaip įveikti sistemą. Paaugsiu gal rasiu
jaunatviškas idealizmas yra sveikintinas

Atsakyti
ruteliuxa
2007 m. gegužės 10 d. 20:59:48
man tai iš viso Lietuvoj tokia betvarkė. ne tik su švietimu. sisose srityse. visi čia daug žada keisti, bet niekas nieko ir nedaro.
užtenka pažiūrėti, kas daros su egzaminų užduotim. vieną kartą paviešino, tai jau galėjo kažką sugalvoti, kad antro karto ir nebūtų. bet kur tau. per daug žmonės valdžioje užsiėmę savo reikalais, kad pamatytų kokia betvarkė aplinkui...

Jei tavo gyvenimas slysta iš rankų, jei tavo svajonės sudūžta į krantą, o girtas praeivis dainuoja už lango, žinai- VISKAS GERAI, juk likimas tai mėto, tai krato, nuo kito pirmadienio gersim arbatą, o žemė vis sukasi, sukasi ratais, žinai- VISKAS GERAI!
Atsakyti
xdm
2007 m. gegužės 10 d. 20:56:36
Jeigu į univerus ne taip lengva būtų tai ir į kolegijas stotų na bet tiesa, kad reikia keisti požiūrį į išsilavinimą. Bet jis pats nepasikeis - reikia pačią sistemą pirma tokiam požiūriui pakeisti. Na o aš matau artėjančias permainas(mokamas mokslas), kurios gali labai negera linkme mūsų šalies mokslo sistemą pakeisti.

Atsakyti
ruteliuxa
2007 m. gegužės 10 d. 20:47:58
manai kolegijos neparuošia normalių specialybių?
ir iš viso, yra tokių kuriem kolegija iš viso ne lygis, todėl ten studentų tiek ir tėra. jei jau neįstoja į universitetą, į kolegiją net nebando stoti, nes kaip jau čia aš mokysiuos kolegijoj. geriau eina padirba metus ir vėl bando stoti į universitetą... kai pasikeis požiūris į kolegijas, aplamai išsilavinimą, tada kažkas ir pasikeis..

Atsakyti
xdm
2007 m. gegužės 10 d. 20:41:00
Mokytoja, mokytoja... Kada patys galvosim! Nu tai, kad dabar su aukštuoju ir dirba juodą darbą. Kasininkai, statybininkai su aukštuoju... Tipo mokslas visiems? Apie vadyba kalbėt net nereikia, kad ten mažinti reik, bet pvz., yra per daug ir studentų fizikoj. Specialybė ne "madinga", o per daug todėl, kad univerai veikia kaip vos ne verslas ir kuo daugiau studentų tuo daugiau babkių. Studijų kokybė automatiškai krenta. Iš viso mane juokina visokie Klaipedos universitetai, Šiaulių ir t.t. Mokykloj viena B lygio mokytoja turi iš Šiaulių univero fizikos bakalaura ir man, A lygiu besimokančiam tada, negalėjo elementarių mokyklos klausimų atsakyti. Universitetas vadinasi, o vos ne kaimo mokykla kažkokia blemba...
Mokykloj irgi padarė tik 3 egzus... Aš iš paprastos vidurinės ir žinau kiek dabar dar asilų išlaikę šiaip ne taip 3 egzus gaus atestatą ir įstos į pedagoginį ir t.t.(jei tėvai pinigų neturi).
Man rodos mokslas turi būti gabiausiems ir labiausiai norintiems mokytis, o ne toks chaosas kaip dabar.
Galų gale šiaip turėtų būti kolegijose daugiau studentų nei univeruose, o kolegijose gi 4 kartus mažiau kolegijos ir turėtų ruošti tuos juodadarbius.
Kada patys galvosim?

Atsakyti
ruteliuxa
2007 m. gegužės 10 d. 20:27:11
xdm, bet kiekvienas nori pasinaudoti galimybe pasiekti kažką aukščiau, negu vidurinė. jei gerai mokykloj mokslai sekėsi, tai kodėl nepasinaudojus? nors kai kurių specialybių tai tikrai per daug jau...
nors viena mokytoja teisingai pasakė, visi su aukštaisias nebus, reikia žmonių, kurie ir "juodą" darbą dirbs.

Atsakyti
xdm
2007 m. gegužės 10 d. 18:27:03
Beje, o jūs nemanot, kad per didelis studentų skaičius Lietuvoje yra esminė problema?

Atsakyti
xdm
2007 m. gegužės 10 d. 18:23:36
dabartinė sistema tokia ..., kad mažai ką matai jei lygini aukštojo mokslo įstaigas pagal pavadinimus.

Atsakyti
ruteliuxa
2007 m. gegužės 10 d. 14:26:51
NILI, o kodėl neisi į kolegiją?

mokausi KK Finansus, IIk. esu labai patenkinta, patinka ką mokaus ir tikrai nė kiek nesigėdiju, ar ką, kad ne universitete. dėstytojų visokių yra, manau, universitete ir visokių pasitaiko, studentai ir nepasakyčiau, kad kokie dundukai susirinko. kiekvienais metais praktika, 2k 5sav praktika įmonėje, 2sav kolegijoje, 3k beveik pusę metų, išeini į įmonę, susiduri praktiškai su visais tais dalykais, ką mokeis. nžn, man labai patinka..

Atsakyti
Tik_Ieva
2007 m. gegužės 10 d. 12:11:22
labai tikiuosi istot i VK menu fakulteta...jei ne, tai istorija

2007 m. gegužės 9 d. 21:35:50
na galima sakyti studijuoju nm akademijoj ir kartu mokausi mokykloj na o studijuoju taj matematika

2007 m. gegužės 3 d. 21:27:07
xdm. is kur pas tavy tiek daug urviniu mirnciu? ohoho... ka skaitaI?

Atsakyti
NILI
2007 m. gegužės 3 d. 21:26:17
o gal neverta studijuoT? kaip db daryt cia. i kolegija tai neisiu. manau tai neesme. o tu

Atsakyti
Ariel_Cancer_Dies
2007 m. gegužės 3 d. 19:46:00
Sakau matieka valstybini laikau, taciau kaip kur priklauomai fizika pakeicia anglu kalba. bet guodzia ir tai kad univere reikia mastyti ko as visa laik pasigestu mokykloje, tikiuosi tai bus man pranasumas, ir lauks manes bent technikumas!

2007 m. gegužės 3 d. 18:59:28
"What's the difference between a philosopher and an engineer?
About 50,000 a year."

https://www.workjoke.com/

Atsakyti
SudegintaSaule
2007 m. gegužės 3 d. 18:55:35
Vuot man dar du metai liko kol galėsiu paragauti studentės duonos Tikiuosi įstoti į kažką tokio kaip lietuvių filologija, filosofija ar menotira

2007 m. gegužės 3 d. 18:27:32
be matiekos egzamino tavęs į inžinerija nepriims šiaip viskas dažniausiai po pirmos sesijos apsiverčia, nes mokyklos programos turi daug skylių ir dažniausiai moko tik kalti. Univere reik mąstyti Todėl jei turi gerą mąstymą ir mokysies tai neprapulsi.
Aišku kai Lietuvoje 21 universitetas tai dar žiūrint į kokį papulsi

Atsakyti
Ariel_Cancer_Dies
2007 m. gegužės 3 d. 18:24:29
turejau galvoj B lygio fizikos pazymi ir matiekos v egza

2007 m. gegužės 3 d. 18:23:29
blem jei matieka shulioj zema, tai koki velnia ten mokotes? beje, idomu paliko su B lygio pazymiu ir be egzamino issilaikyciau arti fizikinej specialybei (kaip inzinerija) bet pirma sezona?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Stranger Aeons Stranger Aeons
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1404
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 167605