Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką studijuojat?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678910 ... 16
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
xdm
2008 m. gegužės 7 d. 23:40:43
apskritai Adomėnas gal yra ir doras sąžiningai dirbantis Lietuvos pilietis bet susitikime nebuvo nei Steponavičiaus nei LLRI prezidento kas parodo, kad jiems opozicija visai nerūpi ir reikia prastumti šitą "reikalą", o Adomėnas gali tapti atpirkimo ožiu.

Dėl mokėsčio už mokslą reforma ir būvo įvardinta kaip "genocidinė". Juk tu man sakei kaip Airija susigrąžina žmones - per kokybišką ir nemokamą mokslą. O mes per mokamą ir dar neaišku ar kokybišką mokslą darysime atvirkščiai.

Dėl Paleckio jis uždeda akcentus ant tų dalykų ant kurių ir reikia - ant programos, ideologijos! Jis bent jau kalba kaip socialdemokratas. Ta prasme koks Paksas tai šneka absurdus ir jo lozungai vienas kitam prieštarauja tik kad bobutės nemąsto ir to nesupranta. O Paleckis bent jau išmano socialdemokratiją kaip ideologiją bet aišku duoda truputi populizmo (jie korumpuoti, o aš - ne). jam kolkas dedu mažą + bet aišku maža partijėlė turi mažai resursų kad valdytų šalį. apskritai resursų turi tik socdemai ir konservai bet ir jiems reikia išmokti paskirti protingus žmones, o ne tuos kurie palankūs viršunėlėms. kaip pvz žakaitienė - absurdų absurdas be kompetencijos tiek kai buvo kultūros tiek švietimo ministre, o svarbiausia kad prie Kirkilo šiltai sėdi...

Atsakyti
Gabux
2008 m. gegužės 7 d. 23:24:35
aha, Paleckis tikslingai prieš rinkimus bando 'užverbuoti'
Gal matei 1dnio Tv-Forumą, kur jis propogandinius pažadus dalino? Kartoka šiek tiek pasidarė.

O dėl to siūlymo tai daugiau nei nesąmonė sumos (!).
Įdomu, kaip paprasti 'mirtingieji lietuviai' išsivers su dešimt-tūkstantinėmis sumomis.
Arba tada išvada – gerai besimokantis iš mažo miestelio studentas (tarkime per fuksą, 0,5 proc. nepatekęs tarp VBE) į odontologiją neturės šansų įstoti.

Matyt, Manto vizija ne itin sutapo su visos Tsąjungos ir ypatingai bankininko vizijomis.

2008 m. gegužės 7 d. 23:19:37
Karves melžt mokinuosi,pas ponią Danutę.Sakė, Vaikeli,tau tai prevrs gyvenime.Tai va man čia geriausios studijos.

Atsakyti
xdm
2008 m. gegužės 7 d. 23:17:11
va kaip tik matau viršui music.lt Fronto reklamą ir taip noris stot ir siekti demokratinio socializmo...

Atsakyti
xdm
2008 m. gegužės 7 d. 23:12:58
"Studijų kaina užsieniečiams: medicina - 20 300 Lt metams3.
odontologija - 23 100 Lt metams" (iš VU.lt)
taigi jeigu pagal Tsąjūngos ir Lsąjūdžio reformą kur pilnas finansavimas duodamas tik mažumai (geriausiai išlaikusiems VBE) tai mokantys visą kainą tiek ir mokės + inflacija. ;]

Atsakyti
xdm
2008 m. gegužės 7 d. 23:06:13
radžvilas ir kiti iš tos stovyklos yra jau senas ir mitingų neorganizuoja. (jis taip pats sakė). organizuoja ir turi organizuoti jaunimas.

o tos kainos lubos yra parinktos dėl grožio. Nors kitavertus dabar pilna studijų kaina tokia ir yra apie 12 000 - 20 000 lt semestrui. bet šiaip pats Adomėnas sakė + Konstitucinio Teismo nutarimas (kuris nuinterpretavo Konstituciją), kad universitetai turi laisvę ir PATYS nusistatys studijų kainas ir tie 500 lt kaip tik prieštarautų Tsąjungos ir lsąjūdžio siūlomos reformos koncepcijai pagal kurią valstybė turi kuo mažiau kištis. Kitaip tariant - univerai patys pasiims kiek nori iš studentų.

Atsakyti
Gabux
2008 m. gegužės 7 d. 22:59:06
iki 40'000, už ką????Čia tai jau viršūnė, reiks prie progos Manto e-mail'u paklausti.Žiauru. (bankininkas ploja rankom)
Na aišku, jo asmeninis siūlymas buvo 500 Lt. [maybe], bet jei kiti taip nusprendė..
Kas mitingą organizuoja? Radžvilo šaika?

2008 m. gegužės 7 d. 22:56:30
O Adomėnui tikrai reiktų susimąstyti nes kaip ir kažkas rašė gali tapti tos jų siūlomos reformos "atpirkimo ožiu".

Atsakyti
xdm
2008 m. gegužės 7 d. 22:51:44
Žinok, Gabija, praleidai daug. Bet turbūt bus kas tau papasakoja ;]
galima būtų daug diskutuoti dabar bet tikrai ne šioje erdvėje.

svarbiausia, kad eilinį kartą nepraloštų ne koks ponas, ne koks bankas, ne aš ir ne tu, o Tauta!

o šiaip:
MOKESTIS UŽ STUDIJAS
2'000 – 40'000 LT PER METUS!!!
TAI JAU NUSPRĘSTA!

tai nusprendė Liberalų sąjūdis, Tėvynės sąjunga ir
bankininkai!
tai nusprendė Vyriausybė ir Rektoriai!
toks yra Konstitucinio Teismo antikonstitucinis
nurodymas!

Tai mokestis ne už reformą, bet vietoj
reformos!

REIKALAUK Konstitucinio
Teismo atsakomybės!
PRIVERSK bankininkus atsitraukti!
Reforma gali ir turi būti kitokia!

MITINGAS BUS!

Parašyk ATEISIU el. paštu mitinguok@gmail.com

JEI MŪSŲ DAUG, MES LAIMĖSIM

Atsakyti
Gabux
2008 m. gegužės 7 d. 22:43:55
Kaip gali būti 3 grupės reformininkų, jei viena jų sako, kad viskas tvarkoje ir nieko nereikia keisti? pagrindinis ginčas vyksta tarp likusių dviejų (juk, manau, dabar ganėtinai aišku, kad reforma vis tiek BUS, tik neaišku KAIP (t.y detalės)).
Akademinės benduomenės siūlymai nutylimi, ar ne todėl, kad jie neturi tikios politinės galios kaip pastarieji?
Dėl Radžvilo ir Daujočio žinau, kad dauguma jaunimo juos paremia.
O dėl Manto, jo siūlymas buvo (palyginti minimalus) mokestis už studijas – 500 Lt.
Kokioje stadijoje dabartinė diskusija – neteko girdėti.

2008 m. gegužės 7 d. 15:51:06
Supranti, kad yra 3 grupės(ne 2!) "reformininkų"? 1 - akademinė nomenklatūra, kuriai viskas yra tvarkoj. 2 - Tsąjunga ir liberalai su LLRI vėliavom ir mokėsčiu už mokslą, ir 3 - akademinė bendruomenė(kaip Radžvilas, Daujotis), kuri yra paruošus ir savo siūlymus(pirma esminė reforma ir tik tada mokėstis) bet jų siūlymai sąmoningai nutylimi.

Atsakyti
Gabux
2008 m. gegužės 7 d. 15:27:36
Argumentų aš n prisiklausiau per mūsų politinių teorijų seminarus ir net aktyviai dalyvavau pareikšdama savo poziciją.
Plius dar TV-Forumo laidoj buvau kadais ;]]

Aišku, man itin įdomu, ypač ten, kur dalyvauja Mantas, bet, Dariau, nepamiršk, kad ne 1ame kurse aš esu ;-/ : ) ir kad dabar pats užbaigiamosios sesijos - bakalaurinio rašymo įkarštis.

P.S kai kalbėdavom daaaaug su Mantu [ypatingai paskutinį kartą ant 3ų kryžių kalno] jis atremė beveik visus mano argumentus 'prieš'. To [ir dar kitų dalykų pažįstant jį] užtenka, kad žinočiau, už ką balsuosiu Spalio mėnesį.

2008 m. gegužės 7 d. 10:15:25
Gabija, Tu niekad neateini tau reiktų išklausyti kitos pusės argumentų ne tik Manto.

Atsakyti
Gabux
2008 m. gegužės 6 d. 22:14:53
P.S Dariau, palaikyk geriausią ;]

2008 m. gegužės 6 d. 22:14:18
nagi nagi..
Netgi Mantas bus. įdomu. : )
Jei ne artėjantis egzas būtinai nueičiau, bet bus matyt.

2008 m. gegužės 6 d. 20:33:07
Mielai kviečiame Jus atvykti į Lietuvos Sąjūdžio organizuojamus debatus dėl Aukštojo Mokslo Reformos, kurie įvyks gegužės 7d. (trečiadienį) 18val. Vilniuje, Karininkų ramovės aktų salėje (Pamėnkalnio 13).

Debatuose dalyvaus:

Prof. Vytautas Daujotis, Prof. Arvydas Janulaitis, Prof. Vytautas Radžvilas VS
Mantas Adomėnas ir kiti Tėvynės Sajungos bei Liberalų Sajūdžio mokslo ir studijų įstatymo projekto rengėjai.

Atsakyti
xdm
2008 m. balandžio 30 d. 10:08:17
„Ar ras jėgų studentai ir visuomenė pabusti iš snaudulio ir pasipriešinti valdančiųjų savivalei?“ https://www.pilieciai.lt/minerva/...hp?ar ticle=1268

Atsakyti
xdm
2008 m. balandžio 12 d. 11:59:34
xdm
2008 m. balandžio 11 d. 21:28:44
Icarus rašė:
the law... nuobodu... 8-|

melskimės Konstituciniam Teismui - jis žino kas teisinga ir jo sprendimai galutiniai ir neginčijami.

- tremsim protinguosius į vakarus?
- tremsim!

Atsakyti
Puslapiai: 12345678910 ... 16
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Laura Marling Laura Marling
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1537
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 157307