Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką studijuojat?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 23456789101112 ... 16
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
xdm
2008 m. vasario 10 d. 11:03:04
ir VU kažkaip su literatūra buvo prasčiau. net keista. VGTU visos knygos >2000 metų, parašytos specialiai dėstomam dalykui + angliškai mokomės tai galima rasti plačiau.
Pvz., Fizikos yra uždavinių sprendimo pavyzdžiai - Aleksėjaus Bogdanovičiaus: Fizika I(mechanika, termodinamika) ir Fizika II(elektra ir magnetizmas, optika, atomo ir branduolio, kvantinės truputi). Man atrodo šitas labai atitiktų ką jums dėsto. Nes VGTU fizika sukišta taip pat į 2 semestrus. VU buvo 5 semestrai ir laiko dar tam skirta bent 2 kart daugiau dėl to man liūdna - per mažai fizikos

Atsakyti
xdm
2008 m. vasario 10 d. 10:34:33
o šiaip turbūt Kimtys briedas, o ne fizika briedas

Atsakyti
xdm
2008 m. vasario 10 d. 10:31:26
aš ne į ekonomiką, o į elektroniką/informatiką(informacinių sistemų inžinerija), o studijavau fiziką/elektroniką. Taip, kad skiriasi ne tiek jau ir daug

tai aš ir sakau, kad VU įstoja ištikro gabūs, o su jais taip neteisingai elgiasi toks jausmas, kad tik ir nori, kad gabūs važiuotų lauk.

Atsakyti
NataliLT
2008 m. vasario 10 d. 10:15:52
xdm, kodel iskeitei fizika i ekonomika?

2008 m. vasario 10 d. 10:14:57
Joa, gaila, kad nebestudijuoji FF, nes man irgi fizikos nepamaisytu pasimokyti. kazkoks briedas.
va kovo men jau rasom koli is elektros, mechanikos ir elektromagnetizmo...
teorija, uzdaviniai, breziniai... siaubas, nezinau, kaip viska ismoksiu...
mum dar plius prisidejo ir organine chem, tai isvis studijuoti pasidare gera: laisvas laikas miegui ir organinei chemija, nelaisvas-fizikai ir matiekai.

ironija lieka ironija, bet tokia kasdienybe. paskaitos isvis keistos, pasakoja viena, reikalauja kitko. paskui pagiria, kad mes VU pasididziavimas, nes istojom su super aukstais balais ir iseina. Paaiskinti laiko neturi tiek, kiek reikia ir pan...

2008 m. vasario 6 d. 22:02:14
Pirma sesija be skolų. Užknisa, kad kiša daug ką, ko nereiks arba ką iškart po sesijos pamirštu. Šiaip matematika tikrai sunki, net nėra ką lyginti su mokykline, o su fizika galima prasisukti, lengvai praleidžia. Gąsdina kiti dėl Grigo, bet kažkaip anas ne baisiai atrodo .
Šiaip turbūt žinau, kas labiausiai patinka - transporto inžinerija, bet būtent automobilių. Perstoti tikrai neperstosiu, bet ateityje galbūt VGTU magistro sieksiu. Ateitis parodys.

2008 m. vasario 5 d. 23:42:59
https://www.delfi.lt/news/daily/e...php?i d=15863429

Tik pamiršo pasakyti, kad studentų skaičius ten 2 ar 3 kartus mažesnis nei Lietuvoj kur įstoti į "univerą" gali bet kas

Kiek kalbėjau su išvykusiais tai tos griežtos tylos nuo 23h ten ir nereik. Nes paprasčiausiai studentai vienas kitą gerbia.

aš tikiu, kad per kokių 10 metų ir Lietuvoj tai įmanoma pasiekti. Tik reik, kad visi skaitydami tokius straipsnius galvotų ne tik apie tai kokios ten puikios teisės ir galimybės(ne tik imtų iš gerovės) bet ir kokias pareigas tenka prisiimti norint to(kaip kurti gerovę visiems).

o į 10 aukštą lipti grįžtant naktį yra pats tas tada krenti lovon ir iš kart užmiegi kaip užmuštas. praktikuoju.

Atsakyti
xdm
2008 m. sausio 24 d. 17:35:48
seniai čia reikėjo komentarų redagavimo
'net', o ne 'nes' nereikia

Atsakyti
xdm
2008 m. sausio 24 d. 17:34:18
ten kur "net nes į VU" žodžio "nes" nereikia. Ten teisingiau būtų "tik į VU"

Atsakyti
xdm
2008 m. sausio 24 d. 17:26:49
o kokios šalies piliečius čia dabar VU sumanė priimti?

10 vau. Sveikinu ir reiškiu pagarba. Mano keli draugai dabar biochemijos ir chemijos 2 kurse tai žinau ką reiškia studijuot ChF. Dar pamenu mokiau aš juos fizikos nes labai bijojo Kimčio

aš praitamet studijavau fizikos fake, o dabar aš vgtu elektronikos. čia VGTU irgi (buvo) grupėj užseniečių - iš PAR ir Turkijos. Paskaitų nelanko, egzų neišlaiko... įdomu kaip jiems baigsis nes jie šiaip didelias sumas(lyginant su mūsų atlyginimais) moka už mokslą tai valdžia suinteresuota juos laikyt. Dar paskaitų būna su turkais, lenkais, vokiečiais ir neaiškiais afrikiečiais iš tikro fun. Kaip pvz Turkai atvažiavę iš savo šalies gilumos pasiūlo egzamino datą Gruodžio 25 arba Sausio 1 ir nesupranta kas čia keisto
o šiaip bent jau šios srities moksluose vgtu lengviau nors visuomenėj sklaido kitokia propaganda... kolkas patenkintas kai gerai sekas
VU potencialas nepalyginamai didesnis bet dėstymas tai dažnai ne tai, kad prastas, o žlugdantis. Kartais gaila net nes į VU tokie gabūs įstoja ir jie vertesni geresnio mokslo. (nesakau emigruot, sakau reikia keisti čia kažką)

Atsakyti
NataliLT
2008 m. sausio 24 d. 17:11:26
xdm rašė:
beje dar kartą pareklamuosiu jei nežinot:
www.smpraktika.lt
praitais metais bent jau buvo už tai stipendija - 750 lt/mėn.
o kiek duos dirbti priklauso kur pakliūsi

Taip, sita puslapiuka jau zinau.
Ketinu vasara rasyti motyvcini laiska arba i Biochem instituta arba i Biotechnologijos.

Prieme 34, bet 2 ne lietuvos pilieciai (nefdalyvauja rotacijoj) ir viena mergina isvaziavo, tad liko 31.

Maniske sesija keista. Gavau is visu egzaminu po 10, tik biologijos rezultatao dar nezinau... Destytojas trenktas kaip reta, dave daug kalimo ir viska suzinojom tik savaite iki egzo, parasiau is bendro issilavinimo, islaikyti tai islaikiau, nes manau, kad kiti dar blogiau parase.

Dabar mokausi fizika is mokykliniu knygu, nes bus kita semestra ir sake, kad sunku labai. Isties po sesijos tokia tustuma. kazkaip veikt ner kas...
Bandziau grozine literatura dometis, bet kazkaip neuzkabino... Geros knygos, bet skaityti jas ne nuotaika.

Studijuoji gryna fizika ar kazka kito?

2008 m. sausio 24 d. 12:49:28
beje dar kartą pareklamuosiu jei nežinot:
www.smpraktika.lt
praitais metais bent jau buvo už tai stipendija - 750 lt/mėn.
o kiek duos dirbti priklauso kur pakliūsi

Atsakyti
xdm
2008 m. sausio 24 d. 12:39:53
o kiek šiemet priemė į biochem?

mano sesija keista... atostogos, atostogos, lengvas egzas, atostogos, vidutinis egzas, atostogos, sunkiausias egzas. taip yra kadangi daug balų susirinkau per semestrą ir į dalį egzų eiti nereikėjo.
rytoj matkė. Jei viskas bus ok vidurkis 9,3-9,7... stipkės reik

Atsakyti
NataliLT
2008 m. sausio 24 d. 12:36:37
jop,
as irgi panasiai manau.

Kaip tavo sesija xdm?
Paskelbe jau visus rezultatus?

pas mus dar nepaskelbe biologijos, siaip pagal pirma semestra visi stebetinai gerai mokosi, skolu dar niekas neuzsidirbo.

2008 m. sausio 23 d. 19:17:52
NataliLT, o kas varo? praktika rodo visai ką kitą. jeigu išmanai tokius mokslus kaip chemija ar fizika tai tau ekonomika ar vadyba - juokai

Atsakyti
NataliLT
2008 m. sausio 23 d. 15:46:53
Biochemija 1 kursas VU.
pirmas semestras buvo l lengvas, tad nezinau, kaip vertinti.
mokytis patinka, studiju kokybe tikrai galetu buti geresne.

Perspektyvos ivairios. Nuo zmogus priklauso.

P.S. Nevarykit, kad mes, gamtamoksliai, esam kazkuo blogesnis uz visus ekonomistus, vadybininkus ar teisininkus...

2008 m. sausio 20 d. 00:51:51
*kvantinę

Atsakyti
xdm
2008 m. sausio 20 d. 00:51:09
na privačiai taip... bet aš norėčiau turėti savo fizikos kabinetą kur galėčiau vaikam pasakot apie kvatinę fiziką ir kaip tai susiję su geru ir pareigingu elgesiu

Atsakyti
Invisible_Man
2008 m. sausio 20 d. 00:36:21
xdm, gali jau ir galvoti apie pedagogo darbą . Aišku, jaunų mokytojų atlyginimai prasideda nuo 800lt, darbo neitin daug, nes duoda 18 savaitinių pamokų (jei nėra didelis tos srities pedagogų trūkumas). Bet jei kalbėti apie labiau patyrusių mokytojų atlyginimus, tai jie yra maždaug tarp 1500-2000Lt, turint nemažą darbo stažą, vyr. ar aukštesnę mokytojo kategoriją, ir kokių 30 savaitinių pamokų. Jei dar esi neblogas kalbų mokytojas, tai iš papildomų tikrai gerai uždirbsi. Valandos kaina 20-25Lt, bent jau mano buvusioje mokykloje, be to kai kurios mokytojos neapsiima dirbti su vienu mokiniu, taip, kad valandos uždarbis dvigubėja ar net trigubėja.
Mano buvusi anglų kalbos mokytoja išsiėmė patentą ir pragyvena vien tik iš mokinių ruošimo. Ima 25lt už valandą ir mokinių po vieną nepriima. Negaliu prognozuoti kiek ji uždirba, tik žinau, kad dvigubai daugiau nei mokykloje.
Visu tuo nenoriu pasakyti, kad mokyklose yra dideli atlyginimai ar panašiai, atvirkščiai, jie kaip tik juokingi, bet jei turi nemažą stažą, kategoriją, bei papildomai ruoši mokinius, gali normaliai uždirbti, maždaug tiek, kiek kiti pabaigę aukštąjį uždirba pradžioje .

2008 m. sausio 19 d. 17:26:59
hm zurnalistika VU. pirmas semestras tai taip nelabai... antras zada but apskritai pats sunkiausias tai jeigu jau sita istversiu tai po to bus tik lengviau. va.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Stranger Aeons Stranger Aeons
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1404
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 167605