šiaip jei atlyginimas siektų 2500-3000 lt ir aš pagalvočiau apie pedagogo darbą
bėda, kad konservai nešneka apie dėstytojų atlyginimus - tai taip pat Lietuvai labai aktualu bet visuomenėj ganėtinai tylu dėl šito. Visi geriausi dėstytojai su kuriais teko bendrauti buvo docentai. Gan jauni, besidomintys dalyku ir turintys ką papasakoti. O didžiausius atlyginimus gauna stagnatoriai su protiškai depiliuoto daktaro laipsniais, dėstantys kaip prieš 20-30 metų "jų laikais" buvo. Iš dalies niekas iš esmės ir nepasikeitė, o nesikeičia nes būtent tokie stagnatoriai pirma turi pakeisti save...
Teisę ir valdymą MRU.
Pirmas semestras nepatiko dėl nemažai prežasčių. Toliau tikiuosi, kad bus geriau ir įdomiau. Kad bus lengviau tikėtis gal ir naivu, bet yra toks posakis apie viltį ir durnius
Žiniasklaidos inžinerija galbūt susijusi su spaustuvių darbu, spausdinimo mašinų projektavimu, bet tikrai ne su žurnalistika. Mūsų (tipo, žurnalistų) mažame kaimely visi žino, kas, kur ir kaip, o toks daiktas kaipo žiniasklaidos inžinerija mums svetimas.
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
yra žurnalistika VU ir Klaipėdos universitete. Daugiau Lietuvoj niekur.
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Žiawriai perspektyvu O iš tikrųjų tai žurnalistiką (bet ne Klaipėdoj).
Aš tai, pvz, studijuoju agronomiją ir burokų ravėjimą. Vat
"Pirmasis žingsnis turėtų būti universitetinio mokslo potencialo įvertinimas, nes moksliniai tyrimai – būtina universitetinių studijų sąlyga. Šios sąlygos neatitinkančios universitetinių studijų programos turi būti iškart naikinamos arba joms suteikiamas tikrąjį jų pobūdį bei lygį atitinkantis statusas."
pusė iš virš tūkstančio dabar esančių programų šito nepraeitų
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. sausio 19 d. 17:26:02
2008 m. sausio 19 d. 17:01:52
bėda, kad konservai nešneka apie dėstytojų atlyginimus - tai taip pat Lietuvai labai aktualu bet visuomenėj ganėtinai tylu dėl šito. Visi geriausi dėstytojai su kuriais teko bendrauti buvo docentai. Gan jauni, besidomintys dalyku ir turintys ką papasakoti. O didžiausius atlyginimus gauna stagnatoriai su protiškai depiliuoto daktaro laipsniais, dėstantys kaip prieš 20-30 metų "jų laikais" buvo. Iš dalies niekas iš esmės ir nepasikeitė, o nesikeičia nes būtent tokie stagnatoriai pirma turi pakeisti save...
2008 m. sausio 19 d. 16:41:36
sužavėjo
2008 m. sausio 17 d. 23:26:04
Nors va Žakaitienė prie palangės man irgi lengvą siutą kelia.
2008 m. sausio 17 d. 19:14:41
2008 m. sausio 15 d. 15:06:08
Pirmas semestras nepatiko dėl nemažai prežasčių. Toliau tikiuosi, kad bus geriau ir įdomiau. Kad bus lengviau tikėtis gal ir naivu, bet yra toks posakis apie viltį ir durnius
2008 m. sausio 15 d. 10:19:34
2008 m. sausio 11 d. 14:37:12
2008 m. sausio 11 d. 12:33:58
2008 m. sausio 11 d. 11:46:35
2008 m. sausio 11 d. 11:07:31
2008 m. sausio 10 d. 21:48:01
2008 m. sausio 10 d. 21:09:07
dar www.lsds.lt "Rinkimų korta – mokytojai
vajatau ;]]] tuoj šį propogandinį adresą naktimis sapnuosiu ;o !
2008 m. sausio 10 d. 21:08:08
2008 m. sausio 10 d. 20:46:54
Žiawriai perspektyvu
O kur dar yra?
2008 m. sausio 10 d. 20:40:12
2008 m. sausio 10 d. 20:34:16
arba kuo pasitikėti mokytojams" akmenys į konservų skardinę
2008 m. sausio 10 d. 19:45:13
2008 m. sausio 10 d. 19:40:09
2008 m. sausio 10 d. 19:29:33
https://www.pilieciai.lt/minerva/...hp?ar ticle=1245
"Pirmasis žingsnis turėtų būti universitetinio mokslo potencialo įvertinimas, nes moksliniai tyrimai – būtina universitetinių studijų sąlyga. Šios sąlygos neatitinkančios universitetinių studijų programos turi būti iškart naikinamos arba joms suteikiamas tikrąjį jų pobūdį bei lygį atitinkantis statusas."
pusė iš virš tūkstančio dabar esančių programų šito nepraeitų
apie konservatorius:
https://www.pilieciai.lt/minerva/...hp?ar ticle=1243
dar:
https://www.pilieciai.lt/minerva/...hp?ar ticle=1244
...