Ji_Kvepuoja rašė: kažkaip užsinorėjau, ir paklausiau šių dainų, nes turėjau ir viso labo buvau klausiusi vos kelis kartus, ir tikrai nesigilinau. o dabar.
*Karkle.Melskitės debesys, kad nepražūtumėt. Ne tik už save, už visą pasaulį, už vėją rauoną, už mėlyną saulę, už tuos kur negimę, už tuos kur išėję, už tuos kur laimingais būt nemokėjo.už tuos kur laimingais būt negalėjo, už tuos kur laimingais būt nenorėjo. hei.
va shitos dainos noreciau... cia gal kokiam jo cd ar kur yra?
o nemiga ,tay tik muzika jo... bet vistiek gerai..
kažkaip užsinorėjau, ir paklausiau šių dainų, nes turėjau ir viso labo buvau klausiusi vos kelis kartus, ir tikrai nesigilinau. o dabar.
*Karkle.Melskitės debesys, kad nepražūtumėt. Ne tik už save, už visą pasaulį, už vėją rauoną, už mėlyną saulę, už tuos kur negimę, už tuos kur išėję, už tuos kur laimingais būt nemokėjo.už tuos kur laimingais būt negalėjo, už tuos kur laimingais būt nenorėjo. hei. Vat čia man kažkas tokio ir nepaprasto. Klausau ir taip gera pasidaro.
*Kaip smagu. Apie Mikę gi šita daina. Linksma, na ir kas, kad vaikiška? Juk kiekvienas giliai širdyje esame vaikas, tik galbūt ne kiekvienas tai nori parodyti, ir ne kiekvienas tai nori pripažinti.
*Kalėdos. Daina apie Kalėdas. Dabar labai gailiuosi, kad neturėjau šitos dainos per praeitas Kalėdas.
*Matrica.ir Nemiga yra taip pat kažkas nepakartojamo.
nemaniau, kad dar tokių gėrybių esama. nuostabu ir nepakartojama.
Tikiuosi gauti daugiau dainų.
'Nieko nepasakyta' visgi labiausiai jaudina. 'Nemiga' 'Matrica' - užburia.
Jeigu kam nors reikia dainų, rašykit pm (-:
Gerai, nesiginčiju aš dėl tavo skonio. Bet pasakei savo nuomonę ir eik iš čia. Šita tema skirta diskutuoti apie Saulių Mykolaitį, o ne gilintis į tai, kaip tu rašyt nemoki.
Ate.
Smilena, tai aš ir sakau, kad ir tos vaikiškos dainelės yra žavios [apie Pūkuotuką pvz], ir jose tikrai daug ką galima atrasti. Kad ir tas pavyzdys, kurį tu paminėjai. Reikia tik klausyti o ne vaidinti velniai žino ką ir viską neigti.
Bet jei nėra noro, tai ir nereikia, tik nereikia čia taip reikštis ir vaidinti super suaugusią ir protingą personą.
dingusi_kazkur rašė: Nepatinka tai neklausyk, panele suaugusi [kas tiesiog labai matosi]. Yra kam patinka.
taip. tikrai.. kad ir vaikiška dainelė "tik tikėk ir lauk" (rodos taip)
"kur bebūtum, net kalėjime baisiam,
draugo petį kai šalia jauti,
bus nebaisūs priešai ir naktis tamsi juoda
duok man ranką, eik su manimi...
tik tikėk ir lauk,
tik tikėk ir lauk,
nors kalėjime tikrai šviesos nedaug."
šiaip atrodo smagi vaikiška, naivi dainelė.. bet [gal tik aš] matau čia daug daugiau.
o "Arbata" iš vis buvo [ir yra] kažkas vauuu.
dingusi_kazkur rašė: Tos dainoms spektakliams ir tikriausiai vaikiškiems ("Mikė Pukuotukas", "Čipolinas", "Plėšikas Hocemlocas") Tai manau, kad jis ten labai vietoj. Nereikia ieškoti šiknoj agurkų, liaudiškai kalbant
nieks ir neieshko .... tiesiog man jis neipatingai patinka ir viskas... nu tay vaikai tegul ir klauso... o ne suaueg alpsta... juokinga
Tai žmogus, kurio muzika man be galo, be krašto patinka Paprastos, bet gražios melodijos, ir nuostabūs tekstai, matyt, didžiausią įspūdį ir paliko tekstai,tokie nuoširdūs, išskirtiniai (bent jau man). Labiausiai gailiuosi, kad taip ir neteko Jo išgirsti gyvai. Manau, tai yra daugiau negu tik dainuojamoji poezija...
Tos dainoms spektakliams ir tikriausiai vaikiškiems ("Mikė Pukuotukas", "Čipolinas", "Plėšikas Hocemlocas") Tai manau, kad jis ten labai vietoj. Nereikia ieškoti šiknoj agurkų, liaudiškai kalbant
dingusi_kazkur rašė: Savižudis ar ne [na nusižudė jis], nedarė įtakos jo muzikos kūrimui, tai kažkaip kvailoka slopinti jo klausymą vien dėl to.
Tos dainos iš spektaklių, na tos vaikiškos kaip tu sakai, irgi žavios, bet čia aš kalbu ne apie jas.
"gal todel,kad uzhknisa,kai draugai keli atsisede alpsta del jo muzikos.."
Na, šiaip yra dėl ko alpti. Bet dėl skonio nesiginčijama juk, nepatinka, nematai nieko ypatingo, tai ir viskas aišku
aj nu tj nusizhude....zhnosiu...sheip gal tu ir teisi,nereiktu del to smerkt..bet man tas vaikishkumas biski nevietoj kazhkaip... nzn... cia kiekvienas savaip i ji ziuri...
Savižudis ar ne [na nusižudė jis], nedarė įtakos jo muzikos kūrimui, tai kažkaip kvailoka slopinti jo klausymą vien dėl to.
Tos dainos iš spektaklių, na tos vaikiškos kaip tu sakai, irgi žavios, bet čia aš kalbu ne apie jas.
Na, šiaip yra dėl ko alpti. Bet dėl skonio nesiginčijama juk, nepatinka, nematai nieko ypatingo, tai ir viskas aišku
eglermknt rašė: Nu va, nė negirdėjau apie tokį. Gal reikės pasidomėt, jei jau dingusi_kažkur laiduoja, kad jo dainos negali nepatikti. Nors manęs ir visų numylėtas Razauskas, Orlova,Jieva ir kiti dainuojantys poetai nežavi, tad į šį naują vardą žiūriu įtariai
tj jau jo gi nera.viskas jau...o sheip,tay kuo mane tos dainos zhavi? nu nzn...matrica,tj man irgi visai nieko...bet kitos...nu gal znj kodel? gal todel,kad jos man biski vaikishkos kazhkokios... nu ish tu mikes oukuotuoku ir pan. gal todel,kad uzhknisa,kai draugai keli atsisede alpsta del jo muzikos..
bet sheip buvo taip,kad drauge kazkokia jo daina klykavo ir pasakiau,kad gal gana...tay ji sako: gi mykolaitis!!!!"...nu zodziu as nieko ziauriai ypatingo tj nematau.... grazios tos kelios dainos ir gana sheip juo nesizhaviu,ir todel kad savizhudis....(jei neklystu) jei klystu - atsiprahsau....
eglermknt, mano nuomone, nei vienas iš tavo paminėtųjų jam neprilygsta
Jei tik nori pamėginti, galiu pasidalinti pora dainų. Tik parašyk pm, man nesunku. Ypač jei net nežinai apie jį
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2007 m. balandžio 14 d. 17:13:04
2007 m. balandžio 13 d. 17:45:11
kažkaip užsinorėjau, ir paklausiau šių dainų, nes turėjau ir viso labo buvau klausiusi vos kelis kartus, ir tikrai nesigilinau. o dabar.
*Karkle. Melskitės debesys, kad nepražūtumėt. Ne tik už save, už visą pasaulį, už vėją rauoną, už mėlyną saulę, už tuos kur negimę, už tuos kur išėję, už tuos kur laimingais būt nemokėjo.už tuos kur laimingais būt negalėjo, už tuos kur laimingais būt nenorėjo. hei.
va shitos dainos noreciau... cia gal kokiam jo cd ar kur yra?
o nemiga ,tay tik muzika jo...
2007 m. balandžio 11 d. 23:45:31
*Karkle. Melskitės debesys, kad nepražūtumėt. Ne tik už save, už visą pasaulį, už vėją rauoną, už mėlyną saulę, už tuos kur negimę, už tuos kur išėję, už tuos kur laimingais būt nemokėjo.už tuos kur laimingais būt negalėjo, už tuos kur laimingais būt nenorėjo. hei. Vat čia man kažkas tokio ir nepaprasto. Klausau ir taip gera pasidaro.
*Kaip smagu. Apie Mikę gi šita daina. Linksma, na ir kas, kad vaikiška? Juk kiekvienas giliai širdyje esame vaikas, tik galbūt ne kiekvienas tai nori parodyti, ir ne kiekvienas tai nori pripažinti.
*Kalėdos. Daina apie Kalėdas. Dabar labai gailiuosi, kad neturėjau šitos dainos per praeitas Kalėdas.
*Matrica.ir Nemiga yra taip pat kažkas nepakartojamo.
nemaniau, kad dar tokių gėrybių esama. nuostabu ir nepakartojama.
Tikiuosi gauti daugiau dainų.
2007 m. balandžio 11 d. 01:58:15
Malonu klausytis. Gitaros virpėjimas, malonus balsas ir turiningi tekstai.
'Nieko nepasakyta' visgi labiausiai jaudina. 'Nemiga' 'Matrica' - užburia.
Jeigu kam nors reikia dainų, rašykit pm (-:
2007 m. balandžio 10 d. 22:02:44
Ate.
2007 m. balandžio 10 d. 22:00:44
gretten, štiš iš čia!
2007 m. balandžio 10 d. 21:59:05
2007 m. balandžio 10 d. 21:55:40
2007 m. balandžio 10 d. 21:51:11
Bet jei nėra noro, tai ir nereikia, tik nereikia čia taip reikštis ir vaidinti super suaugusią ir protingą personą.
2007 m. balandžio 10 d. 21:47:17
Nepatinka tai neklausyk, panele suaugusi [kas tiesiog labai matosi]. Yra kam patinka.
taip. tikrai.. kad ir vaikiška dainelė "tik tikėk ir lauk" (rodos taip)
"kur bebūtum, net kalėjime baisiam,
draugo petį kai šalia jauti,
bus nebaisūs priešai ir naktis tamsi juoda
duok man ranką, eik su manimi...
tik tikėk ir lauk,
tik tikėk ir lauk,
nors kalėjime tikrai šviesos nedaug."
šiaip atrodo smagi vaikiška, naivi dainelė.. bet [gal tik aš] matau čia daug daugiau.
o "Arbata" iš vis buvo [ir yra] kažkas vauuu.
2007 m. balandžio 10 d. 21:41:54
2007 m. balandžio 10 d. 21:23:39
2007 m. balandžio 10 d. 21:23:07
Tos dainoms spektakliams ir tikriausiai vaikiškiems ("Mikė Pukuotukas", "Čipolinas", "Plėšikas Hocemlocas") Tai manau, kad jis ten labai vietoj. Nereikia ieškoti šiknoj agurkų, liaudiškai kalbant
nieks ir neieshko
2007 m. balandžio 10 d. 20:01:14
2007 m. balandžio 10 d. 18:41:53
2007 m. balandžio 10 d. 18:34:25
Savižudis ar ne [na nusižudė jis], nedarė įtakos jo muzikos kūrimui, tai kažkaip kvailoka slopinti jo klausymą vien dėl to.
aj nu tj nusizhude....zhnosiu...sheip gal tu ir teisi,nereiktu del to smerkt..bet man tas vaikishkumas biski nevietoj kazhkaip... nzn... cia kiekvienas savaip i ji ziuri...
2007 m. balandžio 10 d. 18:29:50
2007 m. balandžio 10 d. 18:28:54
2007 m. balandžio 10 d. 18:24:38
Nu va, nė negirdėjau apie tokį. Gal reikės pasidomėt, jei jau dingusi_kažkur laiduoja, kad jo dainos negali nepatikti. Nors manęs ir visų numylėtas Razauskas, Orlova,Jieva ir kiti dainuojantys poetai nežavi, tad į šį naują vardą žiūriu įtariai
tj jau jo gi nera.viskas jau...o sheip,tay kuo mane tos dainos zhavi? nu nzn...matrica,tj man irgi visai nieko...bet kitos...nu gal znj kodel? gal todel,kad jos man biski vaikishkos kazhkokios... nu ish tu mikes oukuotuoku ir pan. gal todel,kad uzhknisa,kai draugai keli atsisede alpsta del jo muzikos..
bet sheip buvo taip,kad drauge kazkokia jo daina klykavo ir pasakiau,kad gal gana...tay ji sako: gi mykolaitis!!!!"...nu zodziu
2007 m. balandžio 10 d. 18:17:03
Jei tik nori pamėginti, galiu pasidalinti pora dainų. Tik parašyk pm, man nesunku. Ypač jei net nežinai apie jį