Nu va, nė negirdėjau apie tokį. Gal reikės pasidomėt, jei jau dingusi_kažkur laiduoja, kad jo dainos negali nepatikti. Nors manęs ir visų numylėtas Razauskas, Orlova,Jieva ir kiti dainuojantys poetai nežavi, tad į šį naują vardą žiūriu įtariai
ASMENISHKAI MAN.
To prierašo nereikia, žmonės juk supranta, kad kalbi už save, o ne už visą pasaulį.
O kokios jo dainos tau patinka? Šiaip labai įdomu, kurias tu išskiri, nes neįsivaizduoju, kaip galima mėgti tik kelias jo dainas, nes jos tokios... Na, nesakau, kad vienodos, bet savo kokybe ir gerumu daugmaž vienodos.
znj,lb daug kas pradeda tipo varyt : " kaip gali nepatikti ir pan"
o man patinka aisku "Nemiga". "Arbata". "Uzhrakintas dangus" ir "tiketi pasaka" (atrodo toks pavadinimas)
gretten rašė: man tay patinka tik kelios jo dainos....
balsas,tay lb fainas...bet jis kazkoks man neipatingas...
ASMENISHKAI MAN.
To prierašo nereikia, žmonės juk supranta, kad kalbi už save, o ne už visą pasaulį.
O kokios jo dainos tau patinka? Šiaip labai įdomu, kurias tu išskiri, nes neįsivaizduoju, kaip galima mėgti tik kelias jo dainas, nes jos tokios... Na, nesakau, kad vienodos, bet savo kokybe ir gerumu daugmaž vienodos.
Tremor_Christ, net nežinojau, kad toks CD išvis yra.
Va susiradau nete apie tą CD. Visas dainas turiu, išskyrus "Sudie". Reikės pasiieškoti. O visos kitos - tiesiog nuostabios.
Kaip galima tokį gėrį sukurt? nepaprasta."Nemiga", "Kalėdos", "Matrica"...
Klausant net šiurpas pereina.
Keista, kad dar nėra diskusijos apie Jį. [Arba aš ieškau velniai žino kaip].
Negi niekas neturi ką apie jį pasakyti?
Ar dar klausote? Kas paliko didžiausią įspūdį?
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2007 m. balandžio 10 d. 18:12:27
2007 m. balandžio 10 d. 18:12:25
2007 m. balandžio 10 d. 18:07:20
man tay patinka tik kelios jo dainos....
ASMENISHKAI MAN.
znj,lb daug kas pradeda tipo varyt : " kaip gali nepatikti ir pan"
o man patinka aisku "Nemiga". "Arbata". "Uzhrakintas dangus" ir "tiketi pasaka" (atrodo toks pavadinimas)
2007 m. balandžio 10 d. 18:01:23
man tay patinka tik kelios jo dainos....
ASMENISHKAI MAN.
2007 m. balandžio 10 d. 17:56:26
ASMENISHKAI MAN.
2007 m. balandžio 7 d. 20:26:51
Gal dar kas nematė, gal kam įdomu.
2007 m. balandžio 7 d. 20:15:25
Va susiradau nete apie tą CD. Visas dainas turiu, išskyrus "Sudie". Reikės pasiieškoti. O visos kitos - tiesiog nuostabios.
Kaip galima tokį gėrį sukurt? nepaprasta."Nemiga", "Kalėdos", "Matrica"...
Klausant net šiurpas pereina.
2007 m. balandžio 7 d. 20:09:06
2007 m. balandžio 7 d. 19:48:25
Negi niekas neturi ką apie jį pasakyti?
Ar dar klausote? Kas paliko didžiausią įspūdį?