Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
Sahja | ![]() Didier Marouani |
||||
Silentist | ![]() Karališka Erdvė Su karaliaus diena visus ir visas... |
||||
4Blackberry | ![]() Peter Gabriel |
||||
einaras13 | ![]() Black Sabbath |
||||
malia | ![]() Sandra |
||||
Konditerijus | ![]() Klasikinė muzika https://youtu.be/s-HX7z81NmU?si=rHZE1q06sy6ZHMgX |
||||
PLIKASS | ![]() Apoptygma Berzerk |
2007 m. balandžio 13 d. 13:58:13
2007 m. balandžio 8 d. 22:00:09
2007 m. balandžio 8 d. 21:05:27
2007 m. balandžio 8 d. 20:44:31
2007 m. balandžio 8 d. 20:35:39
O kas dėl Istorijos tai atsimink visam gyvenimui, Kad Žmogus nežinantis savo Šalies praeities neturi ateities
"Tauta norinti išlikti gyva, turi save pažinti. Mums lietuviams ypač reikėtu isidėmėti šią tiesą". A. Smetona
Vienybė Težydi
2007 m. balandžio 8 d. 20:29:44
2007 m. balandžio 8 d. 20:07:44
2007 m. balandžio 8 d. 20:00:56
2007 m. balandžio 8 d. 19:57:27
Xpo, pozityvumo ir gerų norų neužtenka. Mūsų vėliava realiai yra atsiprašant mūsų pačių ap*ikta ir reikia imtis radikalių pokyčių norint ja dabar ir čia didžiuotis, o ne istorija, kuri vos ne kekvienos mažesnės tautos būna labai labai graži ir didinga.
Istorija kaip priemonę vienybei pasiekti aišku yra ko gero lengviausias būdas ją pasiekti
2007 m. balandžio 8 d. 19:50:47
2007 m. balandžio 8 d. 19:46:27
O šiaip tai yra tų patriotinių organizacijų ar nėra? Yra, aišku. Kažkoks nacionalinis frontas (kartą buvau jų saite), va murziuko partija kažką panašaus daro. Vienybė, tautiškumas gražu, šaunu tik kol jūs čia gražiai šnekat, gudrūs dėdės seime pinigėlius gaminasi. Tai turbūt valdžios užimt jūs nesiruošiat?
Visi rezultatų nori dabar, bet gal po poros dešimtmečių jie ir pasimatys, žodžiu daugiau tolerancijos ir pozityvumo.
2007 m. balandžio 8 d. 19:42:43
2007 m. balandžio 8 d. 19:33:20
xdm, tu tikek savim ir buk tuo kas esi, tada nuversi kalnus
aš esu savimi ir žinau ką noriu pasiekti. Pritariu JTO tik dėl vienybės, tačiau būtent ir sakau, kad akla vienybė nuo sąjudžio laikų mus privėdė prie šios apgailėtinos padeties dabar, kadangi žmonės nematė ką renka ir ką daro. Dabar vienybės iš viso beveik neliko ir rezultatai rinkimų rodo, kad žmonės labai pasyvus. Norint pasiekti naują kokybę mums reikią vienybės, tačiau mums nereikia aklų vėdlių.
Aš visiškai visų JTO principų neneigiu
2007 m. balandžio 8 d. 19:32:15
2007 m. balandžio 8 d. 19:24:59
jau grožis blemba kai į rinkimus neateina bent pusė studentų nors jiems šalies ateitis turi labiausiai turi rupėti. O bobutės garbinančios Lietuvą valdžion viešai pripažinto kaip išdavusio priesaiką partiją išrenka. Žiniasklaida rašo visokį brūdą nes priklausoma nuo tų pačių kaip ir partijos, kontroliuojančių "politinį, ekonominį, socialinį ir kultūrinį šalies gyvenimą". Štai vat ir Lietuvos grožis ir ateitis!!! Myliu tave tėvyne kokią esi
2007 m. balandžio 8 d. 19:23:29
2007 m. balandžio 8 d. 19:21:41
2007 m. balandžio 8 d. 19:21:03
2007 m. balandžio 8 d. 19:11:13
2007 m. balandžio 8 d. 18:42:45
Sveikas, nesupyk, bet man gaila taves, tu neturi visiškai jokio mentaliteto nežinai kas esi ir ko sieki esi paprasta pilka masė. Šitie tikslai siekia Lietuvai sugražinti savo tautos pasididžiavimą. Aš nežinau, bet spėju, kad tu esi ne Lietuvis.... Tau atrodo, kad už kažko grąžaus slepiasi blogis, kuris sunaikina gėri, tame ir bėda, kad yra daug tokio mastymo kaip tu sedi dau ir rašinėja nesamones visiskai nenusimanydami nieko... Aš nors nesu šios Organizacijos narys ir katik su ja susipažinau, bet matau, kad ši Organizacija pasieks daug ir manau bent kiek ikvėps savo tauta, aišku jei tuo tiki patys JTO lyderiai, matome, kad ši Organizacija yra Konservatyvi ir tikrai aš tikiu, kad už kelerių metų mes visi didžiuosimes, kad tokia turime Lietuvoje... Taigi nesnekėk apie visokius Liberalizmus ir t.t. jeigu apie tai visiskai nenusimanai. O vienybė težydi tai mūsų tautos himno žodžiai ir jei tu juos sulygini su yvos dainomis tai net neisivaizduoju ka tokiems kaip tu pasakyti.... Sėkmės tau ir ypač Šiai manau paisdidžiavimo vertai Organizacijai