Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar jaunimas tebemoka šnekėti lietuviškai?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
philia
2007 m. rugsėjo 13 d. 18:14:48
Biškį nesupratau tavo šitos diskusijos. Ką tu tuo norėjai pasakyt?

Atsakyti
YeEyy
2007 m. rugsėjo 13 d. 17:17:41
Viskam yra savos ribos, ir pati kartais pavartoju kokį žargoną, ar sleng'ą, tačiau tuo pačiu sugebu kalbėti gana taisyklinga kalba. Tai dažniausiai pasireiškia per lietuvių pamokas.

Atsakyti
The_Wicked_One
2007 m. rugsėjo 13 d. 15:51:57
pala. Lietuviai savo kalba anglina, trumpina ir panasiai. o jums atrodo, kad kitose kalbose nera svetimybiu, zargonu ir panasiai? visose kalbose yra slengas, zargonas ir t.t. visur yra si problema. as asmeniskai nieko neturiu pries visa tai, kol zmones dar moka kada reikia ir graziai, teisingai sneketi.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2007 m. rugsėjo 13 d. 11:52:42
Nekenčiu kalėjimo žargono,bet tenka prisitaikyt

Atsakyti
Alachis
2007 m. rugsėjo 13 d. 10:34:49
Vat vat.. O aš rašau lietuviškai ir visai esu tuom patenkinta.. kažkaip net dabar nebeįmanoma man rašyti nebelietuviškai..Kai visi rašo "OK" aš tuo tarpu rašau paprastą ir man mielą žodelį "gerai"
p.s. esu ne visai tikra lietuvė.

2007 m. rugsėjo 13 d. 00:43:00
hip-hop_daughter rašė:
Tai va, kad "PERNAUJĄ"
DDD

shhhha! mano klava buvo sulieta, tai dbr kartais nepasideda koks zenklas ar tarpas.. Stengiuosi taisyt klaidas, bet ne visada visas pamatau.

2007 m. rugsėjo 12 d. 23:58:37
Tai va, kad "PERNAUJĄ"
DDD

2007 m. gegužės 8 d. 19:01:12
blm, pastebėjau, kad kuo daugiau laiko praleidžiu prie interneto, tuo labiau lietuvių kalba nebemoku rašyt.. bėda bėda.. reiks pernaują mokytis lietuvių gramatikos (nebeskiriu ilgųjų, nosinių jau visai)

2007 m. gegužės 8 d. 18:07:49
Mėgstu tarptautinius žodžius, bet lietuviškai kalbu taisyklingai. Nevartoju nei rusiškų, nei angliškų darinių. Na nebent, ant visko nusispjaut tai tada kalbu beležin ką.

Atsakyti
Varna_
2007 m. balandžio 23 d. 14:40:33
Gražu kai žmonės rašo savo gimtąja kalba.

Atsakyti
fanelp
2007 m. balandžio 10 d. 21:30:23
nu tai tada snekek lietuviskai, nes kazkodel nera pas taves ą,č,ę,ė,į,š,ų,ū,ž..to raidyno

Atsakyti

2007 m. balandžio 8 d. 23:45:09
Pasakyk konkrečias kultūros ar apskritai gyvenimo sritis apie kurias tu kalbi.

Taip, anglų kalbos įtaka akivaizdi, bet tai ne visada vien į blogą.

Atsakyti
Pasiklydus
2007 m. balandžio 8 d. 22:00:45 2011-07-28 02:11:37
.

2007 m. balandžio 8 d. 21:52:41
Aš stengiuosi kalbėti taisyklingai ir man lietuvių kalba yra graži. Bet iki tam tikros ribos, kadangi kalbininkai prikiša nosis ten kur jie patys nieko nesupranta ir mane tai užknisa.

Atsakyti
civiliss
2007 m. balandžio 8 d. 21:42:42
Psyhobabble teisingai, bet ko gi nepasistengus , tautiskiau sneketi

2007 m. balandžio 8 d. 21:09:43
civilissssssss<< ajshku ne. (tikiuos jauties pasitenkines mano atsakymu ir kitu komentarai nebereikalingi )

Atsakyti
Dilgele
2007 m. balandžio 8 d. 20:59:07
O kokia šito komentaro prasmė?

Atsakyti
civiliss
2007 m. balandžio 8 d. 20:55:21
yra geras posakis, mielas lietuvi mylek savo krasta mysk i skyle o ne ant krasto.

tai cia geras posakis musu jaunimui, nes jis nebesupranta kad musu kalba jie anglina, kaip kazkada buvo lenkinama ir rusinama.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frederic Chopin Frederic Chopin
9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

22:07 - 4Blackberry
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
22:06 - 4Blackberry
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
21:58 - einaras13
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
21:48 - 4Blackberry
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
21:46 - 4Blackberry
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
21:19 - einaras13
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
20:08 - 4Blackberry
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
20:01 - einaras13
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
19:12 - 4Blackberry
Pavyksta ten patekti tik jei iš dainos tame albume profilio spaudžiama ant albumo nuorodos.
19:10 - 4Blackberry
Ok, dar vienas juokingas dalykas ištiko. Negali įeiti į The Beatles albumo Help puslapį, nes paspaudus nukreipia į svetainės pagalbos puslapį!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 4835
  Iš viso užsiregistravę: 73773
  Naujausias narys: aliciaanch
  Šiandien apsilankė: 46164