Viskam yra savos ribos, ir pati kartais pavartoju kokį žargoną, ar sleng'ą, tačiau tuo pačiu sugebu kalbėti gana taisyklinga kalba. Tai dažniausiai pasireiškia per lietuvių pamokas.
pala. Lietuviai savo kalba anglina, trumpina ir panasiai. o jums atrodo, kad kitose kalbose nera svetimybiu, zargonu ir panasiai? visose kalbose yra slengas, zargonas ir t.t. visur yra si problema. as asmeniskai nieko neturiu pries visa tai, kol zmones dar moka kada reikia ir graziai, teisingai sneketi.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Vat vat.. O aš rašau lietuviškai ir visai esu tuom patenkinta.. kažkaip net dabar nebeįmanoma man rašyti nebelietuviškai..Kai visi rašo "OK" aš tuo tarpu rašau paprastą ir man mielą žodelį "gerai"
p.s. esu ne visai tikra lietuvė.
blm, pastebėjau, kad kuo daugiau laiko praleidžiu prie interneto, tuo labiau lietuvių kalba nebemoku rašyt.. bėda bėda.. reiks pernaują mokytis lietuvių gramatikos (nebeskiriu ilgųjų, nosinių jau visai)
Aš stengiuosi kalbėti taisyklingai ir man lietuvių kalba yra graži. Bet iki tam tikros ribos, kadangi kalbininkai prikiša nosis ten kur jie patys nieko nesupranta ir mane tai užknisa.
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2007 m. rugsėjo 13 d. 18:14:48
2007 m. rugsėjo 13 d. 17:17:41
2007 m. rugsėjo 13 d. 15:51:57
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2007 m. rugsėjo 13 d. 11:52:42
2007 m. rugsėjo 13 d. 10:34:49
p.s. esu ne visai tikra lietuvė.
2007 m. rugsėjo 13 d. 00:43:00
Tai va, kad "PERNAUJĄ"
shhhha!
2007 m. rugsėjo 12 d. 23:58:37
2007 m. gegužės 8 d. 19:01:12
2007 m. gegužės 8 d. 18:07:49
2007 m. balandžio 23 d. 14:40:33
2007 m. balandžio 10 d. 21:30:23
2007 m. balandžio 8 d. 23:45:09
Taip, anglų kalbos įtaka akivaizdi, bet tai ne visada vien į blogą.
2007 m. balandžio 8 d. 22:00:45
2007 m. balandžio 8 d. 21:52:41
2007 m. balandžio 8 d. 21:42:42
2007 m. balandžio 8 d. 21:09:43
2007 m. balandžio 8 d. 20:59:07
2007 m. balandžio 8 d. 20:55:21
tai cia geras posakis musu jaunimui, nes jis nebesupranta kad musu kalba jie anglina, kaip kazkada buvo lenkinama ir rusinama.