Sunkus atvėjis Kiekvienas instrumentas savaip žavus, bet nenuskriaudžiant nei vieno mylimo, pavardinsiu juos pagal tam tikras kategorijas
Instrumentas su kuriuo labiausiai mėgstu groti: Vienareikšmiškai pianinas arba jei nuskyla fortepijonas
kurį labiausiai mėgstu klausyti, grajantį tarp kitų: Violončelė. Žavus garsas, kuris tarp kitų skamba nepakartojamai ir išskirtinai
kuris nuostabiausiai skamba solo: Būgnai. Teko klausytis ne vieno tikrai talentingo būgnininko solo ir jie sugeba taip užburti, jog kiti instrumentai, regis, net jiems maišo
kuris atrodo gražiausiai: Galbūt prie tokios vizualinės kategorijos priskirčiau vėlgi fortepijoną Didingasis klavišinių šeimos karalius
su kuriuo labiausiai norėčiau išmokti groti: Bosinė gitara Na ką, aš tiesiog nepataisoma žemų garsų gerbėja
mylimiausias netradicinis muzikos instrumentas: Kiek netradicinė yra kastanjetė aš nežinau, bet jos tikrai nesutiksi daugumoje koncertų Aišku, jei jų klausaisi ne Ispanijoje
ir ką Na, jei reikėtų pasirinkti griežtai vieną, gal likčiau prie fortepijono, nes tiek metų su juo pragrojus, kitaip mąstyti ir negali Pradedi arba jį dievinti, arba nekęsti, o nekęsti jo man neleidžia sąžinė
groti balso stygomis ir sintezatoriumi ....
Ilgą laiką maniau, kad smuikas, gal gitara... Smuiku svajojau groti nuo 6 m., bet kai desimties įstojau į muzikos mokyklą pasirinkau pianiną. Iš pradžių gailėjausi, bet po keleto metų supratau, kad neklydau. Tai - iš tikrųjų nuostabus instrumentas. Na, o šiaip, iš garso patinka styginiai, ypač violančelė.
Glass Harp (instrumentas is tauriu, esu pasidares 2 oktavu range'o);
Tereminas (svajoju kada nors tureti)
Moog modulinis sintezatorius (apie toki geri net ir nesvajoju)
Norint išskirti mėgstamiausią instrumentą reiktų žinoti visus iki vieno, o iki to man dar gana toli, todėl teks rinktis tik iš žinomų. O ir tai padaryti sunku, nes čia tikriausiai reiktų
rašyti ne mėgstamiausius, o atvrikščiai - nemėgstamiausius instrumentus. Tačiau favoritų vistik pas mane yra - klavišiniai (nuo įvairiausių sintezatorių iki pianino), styginiai (akustinė gitara, smuikas ar violančelė), pučiamieji (saksofonas, tūba) ir mušamieji (bugnai, perkusijos)... Bet pats pačiausias instrumentas tikriausiai pianinas. (Gitara irgi į pačius pačiausius pretenduoja, bet deja ).
neruse rašė: Aš galiu šimtą kartų rašyt ir rašyt tą patį: BŪGNAI. Nerealus jausmas jais grot. Kaip ir kiekvienam muzikantui su jo mėgiamu instrumentu. Juk taip
pritariu tau.BŪGNAI. (++)
expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think & do your own thing.
Skaityk mano blogą: http://16div.tumblr.com
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
2011 m. rugsėjo 25 d. 22:08:04
Instrumentas
su kuriuo labiausiai mėgstu groti: Vienareikšmiškai pianinas arba jei nuskyla fortepijonas
kurį labiausiai mėgstu klausyti, grajantį tarp kitų: Violončelė. Žavus garsas, kuris tarp kitų skamba nepakartojamai ir išskirtinai
kuris nuostabiausiai skamba solo: Būgnai. Teko klausytis ne vieno tikrai talentingo būgnininko solo ir jie sugeba taip užburti, jog kiti instrumentai, regis, net jiems maišo
kuris atrodo gražiausiai: Galbūt prie tokios vizualinės kategorijos priskirčiau vėlgi fortepijoną
su kuriuo labiausiai norėčiau išmokti groti: Bosinė gitara
mylimiausias netradicinis muzikos instrumentas: Kiek netradicinė yra kastanjetė aš nežinau, bet jos tikrai nesutiksi daugumoje koncertų
ir ką
2011 m. rugsėjo 24 d. 21:26:55
groti balso stygomis ir sintezatoriumi ....
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2011 m. rugsėjo 24 d. 21:20:23
2011 m. rugsėjo 24 d. 17:49:24
2011 m. birželio 28 d. 11:46:00
2011 m. birželio 28 d. 11:09:38
Tereminas (svajoju kada nors tureti)
Moog modulinis sintezatorius (apie toki geri net ir nesvajoju)
2011 m. birželio 28 d. 00:37:00
2007 m. rugsėjo 9 d. 09:10:04
2007 m. rugpjūčio 26 d. 19:19:09
rašyti ne mėgstamiausius, o atvrikščiai - nemėgstamiausius instrumentus.
2007 m. rugpjūčio 18 d. 21:55:01
moku groti gana daug instrumentu, bet bugnai yra mano mylimiausias instrumentas...
XD
2007 m. rugpjūčio 6 d. 17:41:56
2007 m. rugpjūčio 6 d. 17:15:54
2007 m. rugpjūčio 6 d. 12:20:37
2007 m. liepos 18 d. 13:39:40
Ir nekenčiu savęs už tai, kad taip ir neprisiverčiau išmokt juo grot
2007 m. liepos 18 d. 12:38:28
2007 m. liepos 18 d. 11:32:06
2007 m. liepos 18 d. 10:55:45
Aš galiu šimtą kartų rašyt ir rašyt tą patį: BŪGNAI. Nerealus jausmas jais grot. Kaip ir kiekvienam muzikantui su jo mėgiamu instrumentu. Juk taip
2007 m. liepos 18 d. 00:40:52
2007 m. liepos 18 d. 00:32:09
2007 m. liepos 17 d. 23:51:52