Esu klausęs kūrybos, kol ji dar buvo MP3 skiltyje, tada jau patraukė dėmesį. Paklausiau šioje temoje keletą kartų minėtą "Bjaurybė ruduo" ir visai patiko, nusprendžiau pakomentuoti.
na paklausiau ir as ta Bjaurybe Ruduo, ir tikrai patiko... tik antra minute labai asocijuojasi su Roger Taylor - Foreign Sand ... bet gal cia tik man taip
Mano nuomone, Justo stipriausioji pusė yra elektroninė, ne gitarinė muzika. (matyt dėl to, kad gitara mažiau garso įvairovės galima išgauti). Ir būtent dark ambient stilius yra šio muzikanto arkliukas. Tikrai lengvai klausoma ir įdomi muzika. Mano nuomone, Justas yra vienas perspektyviausių šiandienos atlikėjų, tik tereikia sėkmės.
Mano nuomone, Justo stipriausioji pusė yra elektroninė, ne gitarinė muzika. (matyt dėl to, kad gitara mažiau garso įvairovės galima išgauti). Ir būtent dark ambient stilius yra šio muzikanto arkliukas. Tikrai lengvai klausoma ir įdomi muzika. Mano nuomone, Justas yra vienas perspektyviausių šiandienos atlikėjų, tik tereikia sėkmės.
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2012 m. lapkričio 14 d. 13:10:13
Na ką... Ačiū ir darkart ačiū :DDD
2012 m. spalio 29 d. 21:17:12
Be galo gražu. O ežiukas rūke ir bjaurybė ruduo išvis, kažkas nuostabaus.
2012 m. rugpjūčio 29 d. 16:22:47
Na ką... Šaunuolis ir darkart šaunuolis :DDD
2012 m. liepos 12 d. 15:17:04
Esu klausęs kūrybos, kol ji dar buvo MP3 skiltyje, tada jau patraukė dėmesį. Paklausiau šioje temoje keletą kartų minėtą "Bjaurybė ruduo" ir visai patiko, nusprendžiau pakomentuoti.
Kada koncertai? :D
2012 m. liepos 12 d. 15:10:41
na paklausiau ir as ta Bjaurybe Ruduo, ir tikrai patiko... tik antra minute labai asocijuojasi su Roger Taylor - Foreign Sand ... bet gal cia tik man taip
2012 m. liepos 12 d. 13:34:33
Ačiu! prie šito gabalo ir daugiausia padirbėta, ačiu kad įvertinai
.
2012 m. liepos 12 d. 09:41:43
Tas bjaurybė ruduo geriausia ką esu girdėjusi
2012 m. birželio 15 d. 13:02:33
Ačiu! sėkmės man prireiks
.
2012 m. birželio 9 d. 18:31:53