| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2009 m. vasario 8 d. 21:50:26
2008 m. rugsėjo 20 d. 18:06:50
2008 m. rugsėjo 20 d. 17:47:56
2008 m. rugsėjo 17 d. 19:55:51
2008 m. rugsėjo 17 d. 18:00:47
isvis tie housai...visoki begliai man kazkoks smegenu plovimas....pasiziuri ta seriala...ir niejkaip nesuvoki kas idomaus ten,gali buti,smuttas kraujas melas zudynes kriminalai lyg dar to realybeje maza butu.
tai kokiustau geriau ziuret serialus?rozalindas?
2008 m. rugsėjo 17 d. 17:57:51
isvis tie housai...visoki begliai man kazkoks smegenu plovimas....pasiziuri ta seriala...ir niejkaip nesuvoki kas idomaus ten,gali buti,smuttas kraujas melas zudynes kriminalai lyg dar to realybeje maza butu.
tai kokiustau geriau ziuret serialus?rozalindas?
2008 m. rugsėjo 17 d. 17:29:07
2008 m. rugsėjo 17 d. 17:26:44
2008 m. rugsėjo 17 d. 15:13:06
KB geriau vertinamas uz lost, nors man tai p* ne pagal vertinimus renkuos ka ziuret
2008 m. rugsėjo 17 d. 15:11:45
2008 m. rugsėjo 17 d. 15:06:31
jei jau nori ka nors parasyti angliskai, tai isitikink ar padarysi tai be klaidu... o siaip.. tu klysti, lost yra daug geriau vertinamas... DAUG geriau
daugiau vertinamas?manau lietuvoje labiau buvo pasiseke ''robinzonai' negu Lost
KB- daugiau uzdirbes serialas,daugiausiai turintys fanu visoje planetoje,nera net ko lygint su LOST
daugiausia fanu turi nekviesta meile,tad nereikia cia per daug gincytis XD o siaip,as turiu savo nuomone,sakau,man begliai nera megstami,pasakiau,ir viskas.
2008 m. rugsėjo 17 d. 15:02:24
jei jau nori ka nors parasyti angliskai, tai isitikink ar padarysi tai be klaidu... o siaip.. tu klysti, lost yra daug geriau vertinamas... DAUG geriau
daugiau vertinamas?manau lietuvoje labiau buvo pasiseke ''robinzonai' negu Lost
KB- daugiau uzdirbes serialas,daugiausiai turintys fanu visoje planetoje,nera net ko lygint su LOST
2008 m. rugsėjo 17 d. 15:02:09
jis norejo lenkiskai.... o siaip - del vertinimu tai man visai vienodai. man Lost vien tuo geriau,kad kas pabega is salos,tai ir negrista,o ne taip kaip KB,is vieno i kita,,, ir kiek taip dar planuojama? 6 sezonus?
2008 m. rugsėjo 17 d. 15:01:24
2008 m. rugsėjo 17 d. 14:59:09
2008 m. rugsėjo 17 d. 14:56:48
lost daug geriau
Agreed
2008 m. rugsėjo 17 d. 14:56:32
niekas ir nesikabineja,tik tau taip atrodo.
2008 m. rugsėjo 17 d. 14:51:26
2008 m. rugsėjo 17 d. 14:50:42
tiesiog pasakom, kad nepatinka kalejimo begliai, ir kad geriau ziureti hausa ar LOST
tai zmonems,kuriems patinka KB vistiek ziures KB,tai ir jie geriau ziures KB
atsiprasau,as ir norejau parasyt,kad KB nepatinka,ir MAN geriau ziuret Lost, ok?
atsiprasai?
atsiprasau,kad ne taip suformulavau savo pasisakyma. ok,kad ar patenkintas jau tu mano issisakymu,ar ka dar ne taip rasau?
2008 m. rugsėjo 17 d. 14:48:56
tiesiog pasakom, kad nepatinka kalejimo begliai, ir kad geriau ziureti hausa ar LOST
tai zmonems,kuriems patinka KB vistiek ziures KB,tai ir jie geriau ziures KB
atsiprasau,as ir norejau parasyt,kad KB nepatinka,ir MAN geriau ziuret Lost, ok?
atsiprasai?