Man patiko ``Ne kažką``, nors toks stilius nėra artimas mano muzikiniam skoniui, bet toje dainoje buvo kažkas tokio skoningai užkabinančio, ir pati dainos žinutė man labai patiko, nes ji buvo paprasta bet pateikta ne banaliai, priešingai nei tarkim pono Marijono ``Ar Mylit Jūs Ją``.
Galima pagalvoti, kiek popžvaigždžių tapo valdininkais ir vierchais politikoj.
Juozas, B'Avarija,
Aušrys, Belmondo,
Ligitas, Prologas,
Lainius, Rondo,
Ezopas, ŽAS,
valdininkai dainininkai, bet geriau man patiko kai seno pop atlikėjai tapo verslininkais, nei valdininkais
nors tarp rap atlikėjų ir pasauly pilna tokių pavyzdžių, rapper in a suit:Chris Brown, Jay-Z, Kanye West, Diddy, Drake, Will Smith (pradininkas mados), Timati.
2013 m. lapkričio 4 d. 22:44:07
Man patiko ``Ne kažką``, nors toks stilius nėra artimas mano muzikiniam skoniui, bet toje dainoje buvo kažkas tokio skoningai užkabinančio, ir pati dainos žinutė man labai patiko, nes ji buvo paprasta bet pateikta ne banaliai, priešingai nei tarkim pono Marijono ``Ar Mylit Jūs Ją``.
Bet visa kita po to - šlamštas.
2013 m. lapkričio 4 d. 14:18:30
nelindo į kostiumą, matyt, liko prie puodų...
2013 m. lapkričio 4 d. 13:59:52
Užsidėjo kostiumus, valdininkai.
Galima pagalvoti, kiek popžvaigždžių tapo valdininkais ir vierchais politikoj.
Juozas, B'Avarija,
Aušrys, Belmondo,
Ligitas, Prologas,
Lainius, Rondo,
Ezopas, ŽAS,
valdininkai dainininkai, bet geriau man patiko kai seno pop atlikėjai tapo verslininkais, nei valdininkais
nors tarp rap atlikėjų ir pasauly pilna tokių pavyzdžių, rapper in a suit:Chris Brown, Jay-Z, Kanye West, Diddy, Drake, Will Smith (pradininkas mados), Timati.
2013 m. lapkričio 4 d. 11:23:16
Vėl... hmmm... tryse? O kur Bilas?