1. Niekada nedaryk kitam to, ko nenorėtum kad tau darytų.
2. Pasitikėk savimi.
3. Turėk veikos, keliauk, užsiimk kuo nors, nes nieko neveikimas atneša depresiją.
4. Ką darai, daryk gerai ir dabar. Neatidėliok darbų arba nedirbk atmestinai.
5. Džiaukis gyvenimu, brangink žmones ir kiekvieną minutę. Juk gyvenimas tik vienas. Paimk viską ką jis gali tik duoti...
3.Nebūk niurzga, užjausk kitus.
4.Daugiau dėmėsio skirk dvasios ugdymui, o ne veidrodžiui .
5. Domėkis, domėkis, domėkis ir daug pramogauk.
1. Neklausyk kitų
2. Nenusileisk tiems kitiems
3. Nenorėk būti kaip kiti
4. Visus įžeidimus nuleisk juokais arba duok į galvą už tai, kad tave įžeidinėja
5. Visad gink savo draugus labiau nei save pačią.
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
1) netyleti kai nori sneketi
2)priesintis tam kas tau nepatinka
3)nezliumbti del shh visokio
4)neimti i galva ka sako kvaili zmones
5)niekada nesistengti buti KAZKUO, visada buti tuo VIENINTELIU ir NEPAKARTOJAMU;-DDDDDDD
3. Siekti savo svajonės visais įmanomais būdais;
4. Daugiau šypsotis;
5. Kiek įmanoma visada padėti draugams bėdoje ir ne tik.
Šiaip galėčiau ir dar tęsti.. Bet čia esminės tokios
1. Nėra To Blogo Kas Neišeitų į Gerą
2. Geriau vienas bet Savimi
3. Nagais,dantimis viskuo įrodinėti savo tiesas
4. Netoleruoti to kas nepatinka ;]
5. Būti
1. Jei neturi ką pasakyt, geriau tylėk.
2. Būk savimi.
3. Pats esi savo laimės kalvis.
4. Prieš apkalbėdamas kitus, gerai pasižiūrėk į veidrodį/savo vidų.
5. Klausyk širdies balso.
Berods Kristus tada sakė, nesmerk kitaminčio. O kodėl vegetarai turi būti smerkiami? Ką jie visuomenės atmatos - NE !!! Dauguma vegetarų yra intelektualai ir propaguoja sveiką gyvenimo būdą ir tai turėtų būti sveikintina.
PS> Pats esu dalinis vegetaras virš 4 metų.
Irrma rašė: 1. GYVENK. (čia iš serijos, palinkėjimai gimdieniui. Kažkaip, prilipo.)
2. Tyla nėra išeitis. (Tyla už mus neišsprendžia problemų.
3. tipo, šnekėk, draskykis, trankykis, rėkauk, žodžiu daryk ką nori, bet BŪK SAVIMI.
4. Pochui, ką sako kiti. Dzin ant jų, svarbu tau tinka, ir gerai, o kiti savo nuomonę tegul susikiša ten kur nesueina.
5. Tikim likimu.
Nesutikčiau)
Kai kuriais atvejais tik tyla ir yra tik ji vienintelė išeitis. Būtent tyloje geriausia spręsti problemas, nes triukšmas ir pašaliniai tam gali trukdyti. Nebijokim tylos
Būti savimi, tai dar nereiškia draskytis, trankytis, rėkauti. Ne visi mes tokie
Jei tikėsim tik likimu, tai ko vertos mūsų pastangos pasiekti norimus rezultatus, tikslus, svajones. Tik mūsų pačių poelgiai ir darbai yra likimo kalvis.
Stingai, aš nesakyčiau, jei nebūčiau pati jos išstūmus iš praktikos... |; sveikinu, jei Tu gyveni kitaip, o man šitaip išeina beveik visad, kad ir kaip besistengčiau.
1. GYVENK. (čia iš serijos, palinkėjimai gimdieniui. Kažkaip, prilipo.)
3. tipo, šnekėk, draskykis, trankykis, rėkauk, žodžiu daryk ką nori, bet BŪK SAVIMI.
4. Pochui, ką sako kiti. Dzin ant jų, svarbu tau tinka, ir gerai, o kiti savo nuomonę tegul susikiša ten kur nesueina.
5. Tikim likimu.
1. BŪK SAVIMI (turėta omeny, nebijok išsiskirti nuo kitų savo požiūriu, stiliumi, charakteriu, nesivaikyk vienadienių madų, būk ne socialinio sluoksnio dalis, o individualistas, optimistas !!! Visiškai nepritariu nuo sovietmečio iki šiol propaguojamai idealogijai ir kalbos kultūrai !!!
2. NETEISK KITO (nedaryk to, jeigu tau atrodytų jis koks keistuolis ar visiškas žioplys, moralas toks ne tu jo dievas ar jo tėvas, todėl neteisk)
3. NEVOK (labai nefainas jausmas būti apvogtam, pavyzdžiui jei tam žmogui santaupos pusės gyvenimo, ar jam padovanota labai brangi dovana ir pan.)
4. VENK "mišų" (neturėk reikalų su agresyviai nusiteikusiais jaunuoliais, manp manymu jie šiuo metu pavojingiausias socialinis sluoksnis, nes su jais susidūrus gali būti netikėtai suskaičiuotos tavo dienos ar sugadinta sveikata)
5. PER LAISVDIENIUS NEVALIA DIRBTI (kiekvienas turime teisę į poilsį ir asmeninį gyvenimą, negadinkime ir taip sumalto gyvenimo dar sumaltesniais darbais).
1. Niekad neplanuok. Nes vis tiek viskas visada išeina ne taip, kaip įsivaizdavau ir tikėjaus.
2. Pats bjauriausias - nebūti per daug laiminga, nes po to tenka dar smarkiau verkti.
3. Ignoruoti kitų (bet ne visų) nuomonę. Toli gražu ne visad išeina, nors gyventi taip visgi būtų lengviau.
4. Visada bandyti suprasti (kas tai bebūtų - žmogus, meno kūrinys, etc.) užuot nusisukus ir pasakius, kad kvailystė. Naudos duoda.
5. Neapsimetinėti tuo, kuo nesu. Arba nieko neišeina, arba po kurio laiko imi jaustis su***tai, kad ir kaip gerai sektųsi vaidinti.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. rugpjūčio 19 d. 19:06:23
1. Jei neturi ką pasakyt, geriau tylėk.
bravo! jeigu visi tokį turėtų pasaulis būtų daug šviesesnis
2007 m. rugpjūčio 19 d. 19:05:03
2007 m. rugpjūčio 19 d. 18:54:10
2. Pasitikėk savimi.
3. Turėk veikos, keliauk, užsiimk kuo nors, nes nieko neveikimas atneša depresiją.
4. Ką darai, daryk gerai ir dabar. Neatidėliok darbų arba nedirbk atmestinai.
5. Džiaukis gyvenimu, brangink žmones ir kiekvieną minutę. Juk gyvenimas tik vienas. Paimk viską ką jis gali tik duoti...
2007 m. gegužės 15 d. 18:39:23
2. Turėk veiklos.
3.Nebūk niurzga, užjausk kitus.
4.Daugiau dėmėsio skirk dvasios ugdymui, o ne veidrodžiui .
5. Domėkis, domėkis, domėkis ir daug pramogauk.
2007 m. gegužės 13 d. 00:06:47
BUK SAVIMI
2007 m. gegužės 11 d. 22:16:33
2. Nenusileisk tiems kitiems
3. Nenorėk būti kaip kiti
4. Visus įžeidimus nuleisk juokais arba duok į galvą už tai, kad tave įžeidinėja
5. Visad gink savo draugus labiau nei save pačią.
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2007 m. gegužės 11 d. 21:43:42
2. neklausik kitu isakimu
viskas, daugiau negaliu sugalvot
2007 m. gegužės 11 d. 21:20:54
2)priesintis tam kas tau nepatinka
3)nezliumbti del shh visokio
4)neimti i galva ka sako kvaili zmones
5)niekada nesistengti buti KAZKUO, visada buti tuo VIENINTELIU ir NEPAKARTOJAMU;-DDDDDDD
2007 m. balandžio 22 d. 18:58:35
2. Gyventi šiandiena;
3. Siekti savo svajonės visais įmanomais būdais;
4. Daugiau šypsotis;
5. Kiek įmanoma visada padėti draugams bėdoje ir ne tik.
Šiaip galėčiau ir dar tęsti.. Bet čia esminės tokios
2007 m. balandžio 22 d. 18:14:49
2. Geriau vienas bet Savimi
3. Nagais,dantimis viskuo įrodinėti savo tiesas
4. Netoleruoti to kas nepatinka ;]
5. Būti
2007 m. balandžio 20 d. 22:23:41
2. Būk savimi.
3. Pats esi savo laimės kalvis.
4. Prieš apkalbėdamas kitus, gerai pasižiūrėk į veidrodį/savo vidų.
5. Klausyk širdies balso.
2007 m. balandžio 18 d. 20:26:33
2007 m. balandžio 18 d. 19:48:29
O taip, patikėti visą savo gyvenimą LIKIMUI būtų DIDŽIULĖ klaida. Bet ech, visi gyvenam savo gyvenimus. Norom nenorom atsiremiu į savo įsakymą Nr.4
Berods Kristus tada sakė, nesmerk kitaminčio. O kodėl vegetarai turi būti smerkiami? Ką jie visuomenės atmatos - NE !!! Dauguma vegetarų yra intelektualai ir propaguoja sveiką gyvenimo būdą ir tai turėtų būti sveikintina.
PS> Pats esu dalinis vegetaras virš 4 metų.
2007 m. balandžio 18 d. 19:39:58
2007 m. balandžio 18 d. 19:19:50
1. GYVENK. (čia iš serijos, palinkėjimai gimdieniui. Kažkaip, prilipo.)
5. Tikim likimu.
Nesutikčiau)
Kai kuriais atvejais tik tyla ir yra tik ji vienintelė išeitis. Būtent tyloje geriausia spręsti problemas, nes triukšmas ir pašaliniai tam gali trukdyti. Nebijokim tylos
Būti savimi, tai dar nereiškia draskytis, trankytis, rėkauti. Ne visi mes tokie
Jei tikėsim tik likimu, tai ko vertos mūsų pastangos pasiekti norimus rezultatus, tikslus, svajones. Tik mūsų pačių poelgiai ir darbai yra likimo kalvis.
2007 m. balandžio 18 d. 17:24:17
2007 m. balandžio 17 d. 02:13:46
2. Pats bjauriausias - nebūti per daug laiminga, nes po to tenka dar smarkiau verkti.
2007 m. balandžio 16 d. 22:19:47
5. Tikim likimu.
2007 m. balandžio 16 d. 20:59:26
2. NETEISK KITO (nedaryk to, jeigu tau atrodytų jis koks keistuolis ar visiškas žioplys, moralas toks ne tu jo dievas ar jo tėvas, todėl neteisk)
3. NEVOK (labai nefainas jausmas būti apvogtam, pavyzdžiui jei tam žmogui santaupos pusės gyvenimo, ar jam padovanota labai brangi dovana ir pan.)
4. VENK "mišų" (neturėk reikalų su agresyviai nusiteikusiais jaunuoliais, manp manymu jie šiuo metu pavojingiausias socialinis sluoksnis, nes su jais susidūrus gali būti netikėtai suskaičiuotos tavo dienos ar sugadinta sveikata)
5. PER LAISVDIENIUS NEVALIA DIRBTI (kiekvienas turime teisę į poilsį ir asmeninį gyvenimą, negadinkime ir taip sumalto gyvenimo dar sumaltesniais darbais).
2007 m. balandžio 16 d. 20:19:38
3. Ignoruoti kitų (bet ne visų) nuomonę. Toli gražu ne visad išeina, nors gyventi taip visgi būtų lengviau.
4. Visada bandyti suprasti (kas tai bebūtų - žmogus, meno kūrinys, etc.) užuot nusisukus ir pasakius, kad kvailystė. Naudos duoda.
5. Neapsimetinėti tuo, kuo nesu. Arba nieko neišeina, arba po kurio laiko imi jaustis su***tai, kad ir kaip gerai sektųsi vaidinti.