| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Very_crazy_enough | Beat It 2008Michael Jackson |
||||
| Sahja | Meilė ir lietusRondo |
||||
| malia | Life Is A RollercoasterRonan Keating |
||||
| 4Blackberry | SAULĖSUŽTEMIMASba. |
, Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2004 m. spalio 19 d. 16:19:00
2004 m. spalio 19 d. 16:17:38
2004 m. spalio 19 d. 16:15:06
2004 m. spalio 19 d. 16:14:38
enigmatic> butinai kam nors parodyk, o geriausia tai cia, nes niex per galwa neduos net jei ir nores
ai,kad kazkaip nezinau...reikia pagalvoti
2004 m. spalio 19 d. 16:06:22
2004 m. spalio 19 d. 15:37:35
2004 m. spalio 19 d. 15:23:56
Ar dar yra ant swieto rashytoju?
O as busiu pirmasis
Tej wa, esu Marcius, rasyt megau jau nuo waikystes (tiesa, daznai wisokias nesamones
Probably iki siol wienintelis mano paties kurinys, kuri laikau wykusiu, yra patalpintas WWW... Tai istorija apie paauglius, pabegusius is namu... Style'as geraja prasme trenktas, paaugliskas, daug netiketu siuzeto wingiu, gal sen bei ten persistengta, tad realizmu nespinduliuoja, o bet wisgi nes dargi kadangi netgi taciau labai smagu skaityti. Trust me.
Puslapiukas - https://screamas.666.lt
P.S. Tikiuosi tokio ilgo komentaro skaitymas 'paruosh' jus tam, kad pats kurinys irgi ne is trumpiuju...