jo aš ir šnd parsisiunčiau nauja Candlemassu na man visai suėjo ,bet...kadangi naujasis vokalistas iš Solitude Aeturnus tai manau ten jis žymiai geriau skamba ir jei dabar reiktų pasirinkti vieną iš šių super grupių rinkčiausi Solitude Aeturnus
pats prieš 2 savaites parsisiunčiau iš naujo MDB visa diskografija nes mano susikniso tai irgi visa savaitę tik jų teklausiau...
Viskas, turiu visus MDB albumus - visą savaitę klausysiuos tik jų, savo numylėtinių.
Šian parsisiųsiu Saturnus ir dar visokio gėrio.
Nuoširdžiai esu išsiilgusi doom metal.
Nu dėl Theatre Of Tragedy , tai pirmi du albumai tikrai bent jau gothic/doom tikrai buvo.
Tai va dar viena grupelė kurią atrada : The Fall Of Every Seasson... Lb lb patiko jų rifai ir atmosfera... Taip pat pernai išėjo vienos jaunos grupės jei neklystu iš belgijos Ava Inferi albumas "Burdens" labai depresova muzika su tokiais ale vampyriškais ir poreiniais moteriškais vokalais, netradnė muzika...
Dar paminėsiu keleta man patinkančių- Kimaera (Gothic/Atmospheric/domom)
Via Mistica - lenkų depresovas goth-doomas bet labai gerai susiklauso...
Na nustebau kad dar niekas nepaminė Mourning Beloveth - grupė inspiravusi daugelį šiandieninių doom grupsonų...
Taip pat dar labai labai rekomenduoju Ambient/Doom grupę Noekk (buvę Emperor)...
Tales of dark - dar vienas rusų šedevras...
Na ir vos neužmiršau : Funeral
Tam tikrose šaltiniuose Crematory yra priskiriami doom'ui. Gal ir galima būtų dėl to ginčytis ar abejoti, bet vis dėlto, paklausius tam tikrų jų kūrinių, jaučiasi doom'o elementai.
Doom'as vienas iš mano mėgstamiausių stilių. Tiesą pasakius, visada žavėjausi juo, kadangi manau, jog išlaikyti lėtą muzikos tempą daug sunkiau, negu greitą. Apskritai, tai vienas iš žavingiausių ir depresoviausių muzikos stilių.
Pirmenybę teikiu My Dying Bride, Anathema (teko matyti gyvai), ankstyvieji Paradise Lost - ši trijulė iš Britanijos, nuo kurios viskas prasidėjo, bet iki šiol savo prado laiko tik My Dying Bride.
Kitos grupės, kurias karts nuo karto paklausau: Novembers Doom, Swallow The Sun, Solitude Aeturnus, Tiamat, Revelation, Candlemass, Sun O)), Theatre of Tragedy, Enchantment, Visceral Evisceration, Pyogenesis, Heavenwood, Golgotha, Cemetary, Crematory, Mindrot ir t.t.
Daugiausiai klausau Tiamat (apskritai mėgstamiausia mano grupė), Anathema, My Dying Bride, Katatonia, Novembers Doom, Draconian. Neseniai atradau Slumber, jų albumas "Fallout" vienas geriausių doom/gothic metal albumų kokius esu girdėjęs.
Yep, panašu, kad dainų pasirinkimas naujajame redaktoriuje vis dar glitch'ina. Bandžiau paredaguoti savo komentarą po Silentist topu, nes prisiminiau dar gerų dainų pridėt į topą, ir man senesni pridėjimai persirašė į tai, ko visai nepridėjau.
Nežinau nežinau, daug kas negali pasitraukti visiškai iš Chrome, pavyzdžiui, jeigu reikia dėl darbo. Ir šiaip Chromium ne be reikalo lyderiauja, nes pasižymi stabilumu ir geru funkcionalumu. Bet Firefox dabar gera alternatyva jei rūpi privatumas.
Pastaruosius kelis metus žmonės migruoja į Firefox (nes užkniso Chromium naršyklių įvairūs bullshit'ai) arba į Brave (dėl privatumo opcijų). Chrome ilgainiui pataps old news, manau.
Aš iš Chrome emigravau prieš 4-5 metus, and never looked back. Dabar naudoju išimtinai MS Edge, tiesiog geresnė naršyklė (kažkas, ką Microsoft'as sugebėjo padaryti gerai, kas yra keista).
2007 m. gegužės 4 d. 20:46:26
2007 m. gegužės 4 d. 20:45:43
2007 m. gegužės 2 d. 19:59:34
2007 m. balandžio 29 d. 23:30:56
2007 m. balandžio 29 d. 22:57:05
2007 m. balandžio 24 d. 19:09:59
2007 m. balandžio 24 d. 18:48:33
pats prieš 2 savaites parsisiunčiau iš naujo MDB visa diskografija nes mano susikniso tai irgi visa savaitę tik jų teklausiau...
2007 m. balandžio 24 d. 18:29:29
2007 m. balandžio 24 d. 18:09:24
2007 m. balandžio 23 d. 16:15:54
Šian parsisiųsiu Saturnus ir dar visokio gėrio.
Nuoširdžiai esu išsiilgusi doom metal.
2007 m. balandžio 22 d. 17:49:30
ten turėjau omeny ne The Fall Of Every season o HANGING GARDEn D: jie pas mane vienam cd tai sumaišiau
2007 m. balandžio 19 d. 09:58:50
va pagaliau šį ryta gavau Those Endless Eyes albuma Awaits Behind... Sakyčiau savotiškas Gothic/Doom/Black mišinys bet blyn taip gerai suėjo labai labai patiko verta tikrai paklausyt...
https://uploaded.to/?id=7899si
2007 m. balandžio 19 d. 09:56:00
2007 m. balandžio 19 d. 09:50:15
2007 m. balandžio 19 d. 09:40:53
Tai va dar viena grupelė kurią atrada : The Fall Of Every Seasson... Lb lb patiko jų rifai ir atmosfera... Taip pat pernai išėjo vienos jaunos grupės jei neklystu iš belgijos Ava Inferi albumas "Burdens" labai depresova muzika su tokiais ale vampyriškais ir poreiniais moteriškais vokalais, netradnė muzika...
Dar paminėsiu keleta man patinkančių- Kimaera (Gothic/Atmospheric/domom)
Via Mistica - lenkų depresovas goth-doomas bet labai gerai susiklauso...
Na nustebau kad dar niekas nepaminė Mourning Beloveth - grupė inspiravusi daugelį šiandieninių doom grupsonų...
Taip pat dar labai labai rekomenduoju Ambient/Doom grupę Noekk (buvę Emperor)...
Tales of dark - dar vienas rusų šedevras...
Na ir vos neužmiršau : Funeral
2007 m. balandžio 19 d. 09:12:52
2007 m. balandžio 19 d. 09:02:05
2007 m. balandžio 18 d. 20:16:53
Pirmenybę teikiu My Dying Bride, Anathema (teko matyti gyvai), ankstyvieji Paradise Lost - ši trijulė iš Britanijos, nuo kurios viskas prasidėjo, bet iki šiol savo prado laiko tik My Dying Bride.
Kitos grupės, kurias karts nuo karto paklausau: Novembers Doom, Swallow The Sun, Solitude Aeturnus, Tiamat, Revelation, Candlemass, Sun O)), Theatre of Tragedy, Enchantment, Visceral Evisceration, Pyogenesis, Heavenwood, Golgotha, Cemetary, Crematory, Mindrot ir t.t.
2007 m. balandžio 18 d. 16:34:16
2007 m. balandžio 18 d. 14:47:38