ooo senai laikas pats kaip kuriantis kažka i doom galiu teigt jog tai mano mėgstamiausias muzikinis stilius... Na beabejo tai prasidėjo nuo MDB, bet mėgstamiausi yra Saturnus, jų albumas Veronika Decides To Die jau kažkas virš muzikos gražumo ribų...sunku viską dabar prisimint bet daqr neblogi naujokai Amblazed Hatred...taip pat Swallow The Sun, Another Messiah, Solitude Aeturnus, Pantheist, rusų doomas labai geras ... Iš tokio gothic/doom man begalo patinka Draconian... Tai pat puiki grupė Doom:vs na daug būtu galima vardint... manau nebloga vieta čia bus naujausius atradimus aporašyti
Psyhobabble (Užblokuotas)
2007 m. balandžio 17 d. 19:35:52
nenoriu be reikalo kopinti. visa gana placia informacija apie dooma lietuviu kalba rasit https://doom-metal.ten.lt/
tajgi ar klausot shio zanro grupiu, kurios labiausiai patininka , kokie geriausi doomo albumai ar gabalai ir tt ir pnsh...
mano megstamiausios grupes My Dying Bride, Novembers Doom, Amorphis, Black Sabbath (vistik idejos doomines ) neseniai atradau ir Candlemass ir Warning (shita kiek maziau daugeliui zinomi , bet lb geri)
Yep, panašu, kad dainų pasirinkimas naujajame redaktoriuje vis dar glitch'ina. Bandžiau paredaguoti savo komentarą po Silentist topu, nes prisiminiau dar gerų dainų pridėt į topą, ir man senesni pridėjimai persirašė į tai, ko visai nepridėjau.
Nežinau nežinau, daug kas negali pasitraukti visiškai iš Chrome, pavyzdžiui, jeigu reikia dėl darbo. Ir šiaip Chromium ne be reikalo lyderiauja, nes pasižymi stabilumu ir geru funkcionalumu. Bet Firefox dabar gera alternatyva jei rūpi privatumas.
Pastaruosius kelis metus žmonės migruoja į Firefox (nes užkniso Chromium naršyklių įvairūs bullshit'ai) arba į Brave (dėl privatumo opcijų). Chrome ilgainiui pataps old news, manau.
Aš iš Chrome emigravau prieš 4-5 metus, and never looked back. Dabar naudoju išimtinai MS Edge, tiesiog geresnė naršyklė (kažkas, ką Microsoft'as sugebėjo padaryti gerai, kas yra keista).
2007 m. balandžio 17 d. 21:58:17
2007 m. balandžio 17 d. 19:35:52
tajgi ar klausot shio zanro grupiu, kurios labiausiai patininka , kokie geriausi doomo albumai ar gabalai ir tt ir pnsh...
mano megstamiausios grupes My Dying Bride, Novembers Doom, Amorphis, Black Sabbath (vistik idejos doomines