Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Linkin Park" albumas "Minutes to Midnight"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
jasaz
2009 m. kovo 24 d. 17:37:30
Hybrid Theory geriausias, Meteora jau krypstanttis, o Minutes To Midnight jau vapse nusivazeves

Atsakyti
Arunazz
2009 m. kovo 2 d. 14:33:30
puse disko galima klausyti ,puse ne...seip jie pakenciami ne taip kaip tie transvestitai my chemical......nedristu ne rasyti...

2009 m. kovo 2 d. 14:09:59
LoseControl rašė:
heikki rašė:
nu nuwyle bishki MTM bet kaip fanas man jie patinka kokie jie bebutu ir ka tik begrotu

Idiotiškas požiūris. Sukurs šūdą tai tu vistiek imsi?

Hm tai, kad jie šūdą tik ir kuria...

Atsakyti
LoseControl
2009 m. kovo 2 d. 07:16:07
heikki rašė:
nu nuwyle bishki MTM bet kaip fanas man jie patinka kokie jie bebutu ir ka tik begrotu

Idiotiškas požiūris. Sukurs šūdą tai tu vistiek imsi?

Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. kovo 1 d. 22:56:01
heikki rašė:

Ir ką be vogtų...Šiaip jie nieko verti,nes savo sėkmę užsitarnavo iš sumixavimo,patys naujo dviračio neišrado.Na,geriausiu atveju pirmame albume stengėsi išgroti kažką sąvito...

2009 m. kovo 1 d. 22:54:17
Ką galiu pasakyt - paskutinis š.

Atsakyti
heikki
2009 m. kovo 1 d. 22:48:10

2008 m. gegužės 5 d. 14:32:07
Palyginus su ankstesniais albumais, LP ne tik kad neperspjovė savęs, bet dar ir nuvylė lūkesčius. Bet, atsižvelgus į 06 10 vyksiantį jų koncertą, greit sulauksim LP dievinančių ir M2M klausančių mažamečių pagausėjimo

Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Atsakyti
DickInYourEye (Užblokuotas)
2008 m. balandžio 27 d. 01:15:28
Sl1pKn0t rašė:
VecTramas rašė:
Echh, pirma grupė nuo kurios pradėjau kelionę į sunkesnę muziką Tačiau albumas Minutes to Midnight visiškai nesužavėjo, jaučiasi lyg supopsėjimas, kažko naujo paieškos tačiau rezultatas nepradžiugino, teks džiaugtis pirmais dviem albumais

Jo, šimtaprocentinis popsas šitas LP albumas.

Fucking pop sucks...

Atsakyti
Sl1pKn0t (Užblokuotas)
2008 m. balandžio 23 d. 22:35:38
VecTramas rašė:
Echh, pirma grupė nuo kurios pradėjau kelionę į sunkesnę muziką Tačiau albumas Minutes to Midnight visiškai nesužavėjo, jaučiasi lyg supopsėjimas, kažko naujo paieškos tačiau rezultatas nepradžiugino, teks džiaugtis pirmais dviem albumais

Jo, šimtaprocentinis popsas šitas LP albumas.

Atsakyti
VecTramas
2008 m. balandžio 19 d. 23:16:53

Atsakyti
Hellena6
2008 m. balandžio 12 d. 17:55:11
na man tai ypatingai What I've Done patinka.... o siaip tai ziurint kartu su kitais ju albumais... tai man atrodo kad sis siek tiek supopsejas... nu bet vis vien cool, geras, kietas CD

2007 m. rugpjūčio 5 d. 18:08:55
Iš tiesų tai aš linkusi jų paklausyti senų dainų ir ne tų, populiariųjų. Iš šio albumo tai man net keistai kol kas patinka ta populiarioji "What I've done" . Galbūt žodžiais ir melodija, o galbūt klipas per daug užkabino.
Intro , kaip aš vadinu dainą "Wake" , kaip Intro, neblogai.
"Given Up" man patinka, be jokios abejonės. IR tai man primena keletą senųjų dainų , kurios išties veža Viena geresnių dainų albume.
"Leave Out All The Rest" - priedainis taip žiauriai nelipo man, tai neprilipo ir visa daina. Į kažką labai panašu - tai man labai nepatiko. Nes Linkin Parkai veik visad turi savitą šarmą, kuris išskiria iš kitų.
"Bleed It Out" - pats repavimas nuteikia gerai. tik tas "no matter how I try" labai jau primena "in the end" berods,o šie žodžiai kažkaip man išsimuša labai ir girdisi per daug. na, bet šiaip nieko taip klausosi daina.
"Shadow Of The Day" - kai klausytis pradėjau taip grynai pradžia "U2 - it's a beautiful day". Jokio įdomumo, nes per daug panašumo į U2. Nusivylimas kažkiek.
"What I've Done" - kaip jau savo komentaro pradžioje rašiau, kol kas patinka ir yra kabinanti.
"Hands Held High" - rami daina ir man patiko. šarmo tokio gero turi.Back'ai puikūs tiesiog. Verčia įsiklausyt į save.
"No More Sorrow" - triukšmingiausia - vienareikšmiškai. užskaitytina ir vežanti, tokia ypač. Turbūt geriausia albumo daina.
"Valentine's Day" - Šiaip lyg tarp kitko, visai nebloga. Bet neypač, gal būt per ilgai vienoda, kad taip išklausyčiau iki man ypač gražios vietos, kurios visgi verta laukti.
"In Between" - nieko gero, antrąkart tikrai neklausysiu.
"In Pieces" - Tokia lengvai klausoma dainelė man. O dainos pabaiga išties visai nieko
"The Little Things Give You Away" - per didelio susidomėjimo nesukėlė, tik tiek, kad geresnė už "In Between" garantuotai .

2007 m. gegužės 11 d. 18:08:05
Kagi,po pirmo prisilietimo mano klausos analizatoriai buvo visiskai sutrike.. ka as girdziu? girdziu trapt, girdziu seether, girdziu blinkus, girdziu u-2.. o kur Linkin Park?
O taip jeigu jau rimtai,taj tas supanasejimas man tikrai nepaliko ispudzio,jau po antro perklausimo triniau lauk puse dainu is savo plailisto. Taciau dvi dainos paliko stipru ispudi, pirmiausia - Bleed It Out (10 balu) ir zinoma - No More Sorrow (10 balu) visos kitos kur kas silpnesnes, ir tos super light balades visiskai nesujaudino,galbut todel,kad instrumentalas sausas, nes kazkur prasvilpta electronica kuri buvo stiprioji grupes puse.. Bendrai albuma vertinu 7.0 balais - beabejo prasciausias.

2007 m. gegužės 10 d. 01:50:37
Nocturnal_Ritual>>

Sunkiausia yra "No More Sorrow"

2007 m. gegužės 7 d. 23:02:28
Nūū pasiklausiau tą "sunkiausią albumo dainą" 'Given Up' nu ir ką...ir toliau nebeklausiau .

Atsakyti
Silentist
2007 m. gegužės 7 d. 20:17:23
Pasidalinsiu nuoroda, kadangi radau. (gal kam prireiks)
https://rapidshare.com/files/2939...-_200 7.rar.html

2007 m. gegužės 7 d. 16:23:11
Pastebejau tikrai kad "given up" tai lyg ir ne is tos operos paimta. butu visai miela jei panasaus energijos uztaiso dainu butu daugiau siame albume. kadangi nesu lp gerbejas, tai man kaip ir nusisvilpt ka jie brazdina. klausau juos tiek kiek ausys girdi...

2007 m. gegužės 7 d. 01:10:41
Na 18 dienu tikrai nereikejo laukti...

Pasiklausius albumo galiu pasakyti kad tikejausi blogesnio... Tiesa, apie "sunkuma", kuris man atrodo buvo is pradziu minetas Mike'o Shinoda, galite pamirsti... Vieninteles 2 stiprios dainos yra jau visiems girdetoji "Given Up" (eina kaip pirmoji albumo daina taigi sudaro apgaulinga viso albumo vizija) ir geriausia daina albume (mano nuomone) - "No More Sorrow". (Noooo, no more sorrow, I pay for your mistakes). Kodel geriausia? Suprasit is pirmu sekundziu... Stai to as norejau visame albume. Pats albumas prasideda nuo Intro "Wake" - tikrai nieko gero. Kam patinka Mike Shinoda repas tai turim jo puiku "freestyle" styliaus daina "Bleed It Out" su Chester'io nerealiu balsu priedainyje (nereali daina). Toliau seka grazios ir lyriskos dainos - "Leave Out All The Rest". Kazkodel man iskart primine viena geriausiu letu LP dainu "Numb". Po to eina pozityvioji "Shadow Of The Day" kuri privers patiketi kad rytoj laukia geresne diena... "Hands Held High" - Fort Minor styliaus daina. Galbut sutapimas bet si daina apie kara, JAV karius ir mano nuomone nemaza netiesiogine kritika Bush'ui, eina iskart po "What I've Done" - dainos apie kitas globalines problemas. "Valentine's Day - pavadinkim tai "Breakin The Habit" letaja versija. Nebloga daina. Tada, trasi lietus is giedro dangaus, isgirstame "In Between" - visiskai nesupranta daina kuri neaisku kaip pauole i albuma. Kiek zinau vienas zurnalas apzvelgdamas kiekviena daina irgi pastebejo kad si daina yra tieisog labai bloga. "In Pieces" - cia jau Chesterio sfera. Mano nuomone tikrai nebloga daina su puikiu gitaros solo pabaigoje. Ir paskutine daina "The Little Things Give You Away" man asmeniskai nesukele jokio intereso.

Apibendrinus galima pasakyti kad nors albumas ir yra "lengvesnis", toli grazu tai nera slamstas. LP padare tai kas maziausiai reikalinga - nenukripti visiskai nuo pagrindinio zmuzikinio konteksto, del kurio grupe ir yra zinoma bei mylima.

p.s. Viskas, kas cia buvo parasyta, yra tik mano nuomone.

2007 m. balandžio 26 d. 15:26:56
as irgi girdejau,kad kas siuntesi,tai fake buvo...tai palaukime dar 18 dienu ir galesim tureti ta tikraji albuma laukiu nesulaukiu dar www.linkinpark.lt yra 1min. ilgumo nauja daina give up...tik kokybe nekokia..

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

TWNKL TWNKL
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

11:33 - Silentist
Howling winds dig in your ears
Steely cold and never getting warm
Hell's bells, you're alive
10:23 - Silentist
07:04 - Sahja
Red Birds Will Fly Out Of The East And Destroy Paris In A Night
Coil
18:29 - Silentist
5-04 13:35 Sahja įvertino Coil albumą Musick To Play In The Dark² - 4 balais

Coil - Musick To Play In The Dark² bent sesis duok come on
18:16 - Silentist
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
18:13 - Silentist
Iespatie aukstielninkas Sahja klauso/ vertina radikalius industrinius satanistus avangardo genijus COIL per memu diena Ar nesupykins?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
18:43 - edzkaa1
o_O kaip tik vakar norėjau Fall Apart dienos dainoje įdėti, bet taip ir neprisjungiau vakare..
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
18:34 - Silentist
Alikas , Dima & Olya
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1271
  Iš viso užsiregistravę: 73580
  Naujausias narys: harrisonst
  Šiandien apsilankė: 31749