lacunacoil rašė: Jei dar neklausiai Saturnus - Veronika Decides to Die ant kelių atsiklaupęs prašau paklausyti
Parsisiunčiau jų keturis albumus.
Kaip tik dabar klausausi to paskutiniojo, kurį čia liaupsinai.
Grojimas profesionalus ir įdomus skambesys. Bando išlaikyti lėta tempą. Vokalas šiek tiek man nelabai priimtinas - per daug deathovas, per daug riaumojantis vietomis, kai kuriuose dainuose, kas labai nustebino, per daug grubus vokalas yra keičiamas labai švelniu. Geras gothic/doom'as. Labiausiai patiko dainos "Descending" ir "Murky Water"
nu man Negative dar ne tokie baisūs kaip Himpaskuitnis jų albumas toks pusėtinai bet jau ne Lacrimas Profendere...na bet laikas susitaikyt...o gaila labai gaila, dabar bandau įsivaizduopt tarkim Saturnus (manau šiuo metu doom karaliai) kažką panašaus sekančiu albumu padarytu...br...
tai va va sakau nei kiek neperdėta... aš net neprisiverčiau viso albumo perklausyt, tiksliau aš jo net nesisiunciau o mp3spy.ru paklausiau ir viskas... gaila kad dauguma grupių pasuka tokiu keliu... Nemanau kad jei taip norėjo grot ir tai jiem patinka tiesiog tai daro pinigus...
Omg - paklausiau 2006m albumo porą dainuškių...
Nušaukit mane vietoje - rimtai, kaip Him, net vokalas neša - vemsiu tuoj.
Štai kodėl aš nepripažįstu daugumos grupių paskutiniųjų albumų - jie išsigimsta...
Na, man irgi antras prie širdies, bo kaip jau minėjau - primena gerus senus doom'o laikus.
pirmi 4 albumai man iki šiol yra kažkas ypatingo tačiau po paskutinių 2 ar 3 darbų supykau begalo ant šios grupės už tai kad tapo HIM klonais ir tiesiog sažinė neleidžia klausyt bet ypač La naisance reve man paliko lb gerą įspūdį kai dar vokalistė paūkaudavo karts nuo karto
Kapsčiausi savo įrašuose ir atradau porą šio didelio gėrio albumų.
Kaip jumis šita gothic/ doom metal grupė iš Vokietijos? Ar apskriai esate girdėję?
Jie susikūrė 1993m. Savo muzikoje jie derina doom ir gothic elementus, taip pat smuiką, fleitą ir operinį moterišką vokalą.
1995m. išleido pirmąjį savo albumą "…and the wings embraces us". Antras jų albumas "La naissance d'un reve" primena senuosius geruosiu My Dying Bride ir Anathema (bent jau man), be to šiame albume, sakyčiau, daug labiau išryškėja ir dethovas vokalas. "Memorandum" - sakyčiau, kad šiame albume muzika daug pasunkėjo, o kitame - "Helplessness" prisisunkė melancholijos. 2002m. "Fall, I will follow" albumas man per daug depresovas, tiesą pasakius. Kitų dviejų neturu, nelabai klausiausi - komentuoti negaliu.
Pabrėžiu - čia mano nuomonė (IMHO).
Taigi, kas negirdėjote, ir kam šiek tiek patinka doom'as - paklausykite.
2012 m. rugpjūčio 3 d. 14:25:25
Gaila, bet kaip ir daugumos grupių geriausi jų albumai yra sukurti pačioje muzikinės karjeros pradžioje...
2011 m. vasario 2 d. 19:16:05
2007 m. balandžio 24 d. 14:03:16
2007 m. balandžio 24 d. 13:46:28
2007 m. balandžio 24 d. 13:01:01
2007 m. balandžio 23 d. 22:33:01
Jei dar neklausiai Saturnus - Veronika Decides to Die ant kelių atsiklaupęs prašau paklausyti
Parsisiunčiau jų keturis albumus.
Kaip tik dabar klausausi to paskutiniojo, kurį čia liaupsinai.
Grojimas profesionalus ir įdomus skambesys. Bando išlaikyti lėta tempą. Vokalas šiek tiek man nelabai priimtinas - per daug deathovas, per daug riaumojantis vietomis, kai kuriuose dainuose, kas labai nustebino, per daug grubus vokalas yra keičiamas labai švelniu. Geras gothic/doom'as. Labiausiai patiko dainos "Descending" ir "Murky Water"
2007 m. balandžio 22 d. 18:58:12
2007 m. balandžio 22 d. 18:48:55
2007 m. balandžio 22 d. 18:47:52
Negatyve yra him klonai. O LP yra šių dviejų grupių klonai. Aaa, man verkt norisi.
2007 m. balandžio 22 d. 18:43:12
2007 m. balandžio 22 d. 18:17:45
2007 m. balandžio 22 d. 18:06:03
2007 m. balandžio 22 d. 17:57:50
Nušaukit mane vietoje - rimtai, kaip Him, net vokalas neša - vemsiu tuoj.
Štai kodėl aš nepripažįstu daugumos grupių paskutiniųjų albumų - jie išsigimsta...
2007 m. balandžio 22 d. 17:52:26
Tuoj paklausysim ,kas ten tokio...
2007 m. balandžio 22 d. 17:48:10
bet man tiesiog šoka jie įvarė kaip prieš pernai metų albumo išleidimą pasakė kad sieks padaryt toki pat abluma kaiop Him "razorblade "kažkoki"" ir jiem konkurencija sukelt...
2007 m. balandžio 22 d. 17:27:40
2007 m. balandžio 22 d. 17:26:22
2007 m. balandžio 22 d. 17:25:55
Na, man irgi antras prie širdies, bo kaip jau minėjau - primena gerus senus doom'o laikus.
2007 m. balandžio 22 d. 17:18:01
2007 m. balandžio 22 d. 16:31:16
Kaip jumis šita gothic/ doom metal grupė iš Vokietijos? Ar apskriai esate girdėję?
Jie susikūrė 1993m. Savo muzikoje jie derina doom ir gothic elementus, taip pat smuiką, fleitą ir operinį moterišką vokalą.
1995m. išleido pirmąjį savo albumą "…and the wings embraces us". Antras jų albumas "La naissance d'un reve" primena senuosius geruosiu My Dying Bride ir Anathema (bent jau man), be to šiame albume, sakyčiau, daug labiau išryškėja ir dethovas vokalas. "Memorandum" - sakyčiau, kad šiame albume muzika daug pasunkėjo, o kitame - "Helplessness" prisisunkė melancholijos. 2002m. "Fall, I will follow" albumas man per daug depresovas, tiesą pasakius. Kitų dviejų neturu, nelabai klausiausi - komentuoti negaliu.
Pabrėžiu - čia mano nuomonė (IMHO).
Taigi, kas negirdėjote, ir kam šiek tiek patinka doom'as - paklausykite.