Hopeless rašė: Man asmeniškai patinka įdomus Rihann'os vokalas, dėl to ir daina neblogai klausosi. Atmetus Jay-Z repavimą ir vietas kur kartojama "ela-ela", "Umbrella" būtų puikus kūrinys.
nežinau kodėl, bet man ji patinka, nors tokios muzikos apskritai neklausau, bet stovyklos poveikis buvo didelis, kai ją mūzų mielieji vadovai leisdavo keikvieną dieną :> galiausiai taip įstrigo ir labai pamėgau
Sorry uz flooda bet paskaicius jusu komentarus juokas suime, nes siuo metu perkamiausia daina Europoje (ka cia europoj, #1 in World chart!) vadinama viena blogiausiu dainu per visa gyvenima.Yup kaip pati Rihanna sake Good girl gonne bad - stai pries jusu blogoji Rihanna.Prisimenu pries kelis metus debiutavo su singlu "Pon de replay" tokia paprasta pasirode ji tada bet jos muzika lipo...R&B pasaulio sencasija pastarasiais metais.Nenuostabu del ko . O tas naujausias singlas "shut up and drive" irgi karstas.Gerai skamba.
Tu gali atsistoti po mano skeciu eciu eciu eciu e e e e...Duok idomiau skamba sios dainos remixas su Chris Brown - tame remixe jis danuoja you can be my cinderella ella ella ella e e e e...
Pasiklydus---> nesupratai ar nenorejai suprast mano komentaro? neabejoju kad klausai tai kas tau patinka, bet pries tai perfiltruodama per "kas populiaru - netinka" filtra
KingRoach rašė: weeka << k**viškas šou ( man neapsiverstu liezuvis taip pavadinti ziurint i eilini nieko neissiskirianti klipa nuo daugybes tokiu pan) yra labai paklausus. Ka zmones nori matyti, ta ir mato.Jeigu pati bent i ritma pataikytum ir turetum dailu kuna, neabejoju geresniu sou parodytum
Del sokio - paklausk profesionalios nuomones kokio tai choreografo nepezejus cia nesamoniu ir neapsijuokdama pries vyresnius.
Čia kaip sakoma, show must go on. Taip, tas klipas paklausus vien tik dėl tokių žmonių, kaip ep.
O dėl šokio: tai mano asmeninė nuomonė. Choreografas kitaip sakytų. So what? Gal tu choreografas?
apie klipa...
nieko keisto kad lietuviskomss mergaitems jis nepatiko
ko gero ne i ta auditorija Rihanna ir jos prodiuseriai taikesi ;]
klipas - iskaita. patiko.
o ji tikra grazoliuke e e e
siaip neklausau r'n'b bet sita daina toookia faina, as visada dainuoju kartu! umburellla, ella ella e e e
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2007 m. rugpjūčio 7 d. 14:31:01
Mano nuomonė.
2007 m. rugpjūčio 7 d. 11:16:47
2007 m. liepos 29 d. 12:07:54
Man asmeniškai patinka įdomus Rihann'os vokalas, dėl to ir daina neblogai klausosi. Atmetus Jay-Z repavimą ir vietas kur kartojama "ela-ela", "Umbrella" būtų puikus kūrinys.
2007 m. liepos 28 d. 23:23:12
2007 m. liepos 27 d. 00:15:46
2007 m. liepos 26 d. 18:48:47
2007 m. liepos 20 d. 12:07:19
2007 m. liepos 19 d. 18:59:55
2007 m. liepos 18 d. 17:42:41
2007 m. liepos 18 d. 17:30:56
2007 m. liepos 14 d. 18:45:40
2007 m. liepos 12 d. 19:54:54
2007 m. liepos 12 d. 19:38:52
2007 m. liepos 12 d. 17:24:22
2007 m. liepos 8 d. 16:59:37
weeka << tai dabar pradesi zmones skirstiti pagal ju grozio samprata? Apie pacia daina neturi ko pasakyti?
Niekas čia niekoneskirto. Apie pačią dainą pasakiau pakankamai.
2007 m. liepos 8 d. 16:37:10
2007 m. liepos 8 d. 16:08:58
weeka << k**viškas šou ( man neapsiverstu liezuvis taip pavadinti ziurint i eilini nieko neissiskirianti klipa nuo daugybes tokiu pan) yra labai paklausus. Ka zmones nori matyti, ta ir mato.Jeigu pati bent i ritma pataikytum ir turetum dailu kuna, neabejoju geresniu sou parodytum
Del sokio - paklausk profesionalios nuomones kokio tai choreografo nepezejus cia nesamoniu ir neapsijuokdama pries vyresnius.
Čia kaip sakoma, show must go on. Taip, tas klipas paklausus vien tik dėl tokių žmonių, kaip ep.
O dėl šokio: tai mano asmeninė nuomonė. Choreografas kitaip sakytų. So what? Gal tu choreografas?
2007 m. liepos 8 d. 15:27:04
2007 m. liepos 8 d. 14:16:06
nieko keisto kad lietuviskomss mergaitems jis nepatiko
ko gero ne i ta auditorija Rihanna ir jos prodiuseriai taikesi ;]
klipas - iskaita. patiko.
o ji tikra grazoliuke e e e
2007 m. liepos 8 d. 12:17:34