as tikiu tik vaiduokliu kasparu, seniu salciu, velyku triusiu, karlsonu kuris gyvena ant stogo, nykstukais, baubais ir visais kitais padarais kurie labai prikolni nes su jais buna apie ka sneketis giliais ziemos vakarais
nelabai suprantu apie koki tikejima chia ajna kalba...jei apie tikejima,kad stebuklai egzistuoja,tai tikrai taip,nes mano manimu kiekviena akimirka yra stebuklinga...
...Geltonu plytu keeeelias....
Kaliausė, Kaliausė kas tas Kaliausė??? jus ka pazistami?
as taip graziai neparasysiu, tik pasakysiu, kad tikiu, todel kad dazniausiai ko labiausiai bijau net neivyksta, todel kad daznai sapnuoju sapnus kurie issipildo, todel kad kartais galiu prisiekti kad ivykis kuris ka tik ivyko jau buvo ivikes praeityje , gal biski ir nusisnekejau, bet jus nekreipkit demesio
Tikiu...Gal kiek savotiskai,bet tikiu... - teisingai Kaliause sako Reikia moketi izvelgti stebuklus paprastuose dalykuose...
Siaip man daugelis dalyku gyvenime yra stebuklai...nors...Kas Visumoje yra stebuklas?Nepaaiskinamas reiskinys?Veiksmas?Pojutis? Man atrodo,kad atsitiktinumai ir yra siokie tokie stebuklai - pvz.per atsitiktinuma vos nepartrenke ir/ar ivyko stebuklas - vos nepartrenke (niu gerai,cia kvailas pavizdys,bet whatever..) Manau tarp siu dvieju zodziu is dalies butu galima deti lygybes zenkla...
O man didziausias stebuklas,kad ir kaip banaliai,sukomercintai ir sufilmintai ir visaip kitaip siuolaikiniu marazmu paveiktai tai skambetu,yra gyvenimas...Su visais savo 'pricindalais' su nesusipratimais ir mazais mazais stebukleliais,kuriuos gali izvelgti tik tada,jei atveri geriausia pasaulio didinimo 'stikla' - sirdele...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 22 d. 23:05:06
2004 m. spalio 22 d. 23:04:56
o stebuklais tai siek tiek tikiu
2004 m. spalio 22 d. 22:58:34
2004 m. spalio 22 d. 22:51:53
2004 m. spalio 22 d. 22:51:07
2004 m. spalio 21 d. 13:29:15
2004 m. spalio 20 d. 21:57:03
2004 m. spalio 20 d. 21:49:30
2004 m. spalio 20 d. 21:48:33
- mamos šypseną ryte,
- padarytus pusryčius,
- pirmąjį sniegą,
- draugus,
- lietų, saulę ir kitokį orą ;] ,
- netikėtą draugų apsilankymą namuose,
- savo katės sveikatą ;]
ir t.t....
stebuklų yra begalės...
2004 m. spalio 20 d. 20:18:24
2004 m. spalio 19 d. 22:42:18
tai zinoma, su Kaliause kiekviena penktadieni arbatele kartu geriam.: ) o jei rimciau, tai negi tu nezinai Smarago Miesto Burtininko? Dorotes ish Kanzaso?...: )
...Geltonu plytu keeeelias....
2004 m. spalio 19 d. 22:23:10
2004 m. spalio 19 d. 22:19:42
daugiau tikiu viltim.
2004 m. spalio 19 d. 22:14:40
2004 m. spalio 19 d. 21:59:39
2004 m. spalio 19 d. 21:57:28
ot ta RudenShmekla minciu svilpike
2004 m. spalio 19 d. 21:37:09
2004 m. spalio 19 d. 21:36:12
kaip sakė Kaliausė- svarbiausia įžvelgti stebuklą paprastuose dalykuose....
ir, be to, stebuklais tikėti labai gražu.. ;]]]
2004 m. spalio 19 d. 21:18:29
as taip graziai neparasysiu, tik pasakysiu, kad tikiu, todel kad dazniausiai ko labiausiai bijau net neivyksta, todel kad daznai sapnuoju sapnus kurie issipildo, todel kad kartais galiu prisiekti kad ivykis kuris ka tik ivyko jau buvo ivikes praeityje
2004 m. spalio 19 d. 20:01:35
Siaip man daugelis dalyku gyvenime yra stebuklai...nors...Kas Visumoje yra stebuklas?Nepaaiskinamas reiskinys?Veiksmas?Pojutis? Man atrodo,kad atsitiktinumai ir yra siokie tokie stebuklai - pvz.per atsitiktinuma vos nepartrenke ir/ar ivyko stebuklas - vos nepartrenke (niu gerai,cia kvailas pavizdys,bet whatever..) Manau tarp siu dvieju zodziu is dalies butu galima deti lygybes zenkla...
O man didziausias stebuklas,kad ir kaip banaliai,sukomercintai ir sufilmintai ir visaip kitaip siuolaikiniu marazmu paveiktai tai skambetu,yra gyvenimas...Su visais savo 'pricindalais' su nesusipratimais ir mazais mazais stebukleliais,kuriuos gali izvelgti tik tada,jei atveri geriausia pasaulio didinimo 'stikla' - sirdele...