Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
darkshadow
2005 m. birželio 10 d. 07:31:04
ateities burimas nedomina...
geriau ateities keitimas

2005 m. birželio 9 d. 11:26:16
Oj, burejos tai tikra nesamone. Astrologes tikrai ka nors gali pasakyti pagal zvaigzdes. O kalbant apie magija, uzrasykit nora atvirksciai ir ismokit mintinai - retsykiais pakartokit. Tikrai issipildys. Tik, kaip zinote, viskam reikia laiko

2005 m. sausio 17 d. 16:31:50
pas bureja nebuvau,bet labai noriu.tiesa,babkiu man gaila o spiritizmu neuzsiiminejau.labai noriu,bet bijau,kad paskui tos dvasios pasiliks pas mane,man vaidensis ir pan.viena karta vos neissikvieciau,bet susilaikiau.galvoju,kad vistiek nesusilaikysiu ir vistiek kada pabanbysiu. su svytuokle tai ten ne dvasiu kvietimas,o i klausimus atsakineji tu pats.kartais pasiburiu ten visokiais burtais is knygos,taro kortom ar siaip paprastom kortom...

Atsakyti
ulira
2005 m. sausio 17 d. 15:15:42
Net nezinau ar tikiu tokias dalykais,bet labai noreciau apsilankyt pas ta bureja,paziuret ka pasakys...

2005 m. sausio 14 d. 15:51:09
Neitin tikiu ir domiuosi siais dalykais, bet yra teke buti pas bioenergetininke del sveikatos problemu.Na ji manes visaj nesuzavejo pasake kuo buvau prateitam gyvenime, paskae kas manes laukia ateiti, kur mano ydos, ko reikia saugotis ir panasiai.

2005 m. sausio 14 d. 15:49:48
neiznau tiket ar ne bet kazkuo domina zmones savu paslaptingumu norejimu zinot tai kas dar nezinoma suzinot ateiti:}

2005 m. sausio 14 d. 15:44:30
buvau pas bureja bet kai buvau labai maza o seip ir dabar labai noreciau nueiti

2005 m. sausio 13 d. 19:59:52
as tai ne karto nebuwau pas bureja ir neisiu (nors gal ir noreciau), bet yra ir kita medalio puse kam leisti tusciai pinigus jei tai neteisybe kam sukisti pinigus i .... nu cia jau kiekwienam sprest uz save bet mano nuomone tokia

2005 m. sausio 13 d. 17:43:58
buvau pas bureja ir sumokejau uzh kelis zodziu 40lt..bet kai pinigu turi tai kodel gy ju neishleidus tuo labeu kai tie pinigai ne tawo ..na cia tevai sumokejo bet ten nesamone buwo, seip kad nuejau tai nesigailiu nes buvo ydomu suzinot ka ji man ishburs, bet gailiuosi kad tevai tiek sumokejo ...galejo tuos pinigus gereu man atiduot.. ...spiritizma bandzeu, visai ydomu buwo...bet sako kad kai kvieti su svytuokle, tai gali taip but kad cia visai ne dvasia judina ta svytuokle o tawo aura..ir ji tiesiog atsako i visus klausimus teisingai, nes tu kaip ir pac i juos atsakineji o joke dvasia ...

Atsakyti
Gothic_thuG
2005 m. sausio 13 d. 17:40:16
Hm kai syki uzsiminiau pusbroliui, kad visai noreciau nueiti pas tikra bureja na ne kokia apsimetele kokiu pilna, tai jis sake geriau man neiti nes ta bureja atstatys kryziu ir cesnaku. O jei rimtai tai tikiu, kad yra tikru bureju bet manau, kad ~95% is ju yra apsimeteles, o dar ipatingai tie visi zmogenai kuriuos per teli rodo, nu ten tai isvis sarlatanai.

Atsakyti
Blade_puss2 (Užblokuotas)
2005 m. sausio 13 d. 17:20:42
Ne as nesu buvus pas bureja!Nelabai tikiu kad ji ka gero man pasakis!
o spiritizmu vos vos nebandzeu uzsimt!

2004 m. gruodžio 28 d. 13:12:39
na, taip.... pati nebuciau niekur ejus, nors kazkas va tox moteriskas gal smalsumas visad budavo, bet eit- NE! tai va, sustabde mane vienasyk gatvej. daug ko pripasakojo, daug kas ir ivyko, bet ar as pati tuo patikejau, kad tai ji mano ateiti mate- NZN! tik tiek, kad pasake daug tiesos.... sakau- gal sutapimas visa tai.... nes tiket, kad 'mato' jos visa tai- per daug kraupu.... ir dar.... per kazkur 5 men turiu isteket cia tai isvis.... sitas tai bijau, kad ir neissipildytu.... kraupu.... o nuop tu 'uzkeikimu', jei jie isvis yra- tai yra ir budu apsigint.... va....

'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
Atsakyti
The_Wicked_One
2004 m. gruodžio 2 d. 14:00:35
pas tokius dalykus kaip burejas nevaikstau,bet kazkada prie manes kazkokia prisikabino ir sake,kad mano delnai tinka gydymui ar pan.ir mane labai prajuokino...i kazkoki salona burimu norejo nusivest...ai bet galvoju,kai as jau uzgydysiu per snuki su tokiu gydomuoju delnu,jei dar mane nervins ir nuejau,kad susilaikyciau.

spiritizmu kai maza buvau uzsiiminejau...

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Lentsas
2004 m. gruodžio 2 d. 14:00:21
visi tie burejai tikri sarlatanai. paprasciausiai daufg knygu pasiskaite, ypac apie psichologija. bureja sneka sneka, o tu atsirenki, kas tau tinka ir paskui sakai, "aha, teisybe". o kiek nesamoniu priburia, visiems dzin. dar daug ka daro ir saviitaiga. horoskopu kurejai is to ir gyvena.is ryto paskatai horoskopa, ir ten paraso ka tau bus xrenova diena, ir ne duok dieve, kad horoskopais tiki. pats to nenoredamas save tai isitiknsi kazkur pasamoneje, ir po to tik nervu ir raumenu deka is tikruju taip ir bus.

2004 m. lapkričio 7 d. 19:02:38
pas bureja nebuvau ir spiritizmu neuzsiminejau...

Atsakyti
shoostreke
2004 m. lapkričio 7 d. 18:56:31
na, atsakysiu trumpai ir tikriausiai visiems aisq: pas bureja nebuvau, spiritizmo nebandziau...

Atsakyti
wesly_
2004 m. lapkričio 5 d. 18:41:11
mano mama bureja Ragana bent ji jau save tokia lajko
turi tas Taro kortas ir kiek jai teko burt taj viskas tiesa... Mama turi daug knygu apie dvasias, spiritizma... Ji tiki tokiais dalykajs ir yra viska bandziusi, ishbandzisui... uch...zhiauri ta mano mama

2004 m. lapkričio 5 d. 12:56:43
wiena karta pas bureja nuejom ant bajerio paeme 5 lt uzh burima bet wisokiu nesamoniu pasake wisa diena zhwengiau...pasake kad pabegsiu ish westuwiu DDD

2004 m. lapkričio 5 d. 12:12:44
Pas bureja nejau, nes jom netikiu, o spiritizmu uzsiimineti nebandziau

2004 m. lapkričio 5 d. 10:00:32
burejos tay nepatinka man... shiayp megstu burtis su drawgem wisokiays pagoniu burtays ish zholeliu... arba burtays ish "shesheliu knygos", kurie sunkiays iskaytomi tachiaw weyksmingi...
o del spiritizmo tay... bandzhiaw kazhkada, bet netikiu... nes ishpranashawja grynas nesamones, kurios niekada neishsipildo..

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Foxboro Hot Tubs Foxboro Hot Tubs
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3103
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 238174