Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
_Mopey_ (Užblokuotas)
2004 m. lapkričio 1 d. 13:45:48
Ne pas bureja neinu,jei reikia tai pati issiburiu kortom ar zvakiu ritualais.Taip pat ir drauges kartais paburiu.Kartais visos kartu issikvieciam kokia dvasike ar dar ka.

2004 m. spalio 28 d. 12:23:56
esu lankiusis 1k.bet greit vel eisiu,ne ateities suzinot,o vat...kai ka uzburt

2004 m. spalio 27 d. 19:13:34
siaip domiuosi burtais ir esu daug ivairiu prikaupus (gal 3 pustorius sasvinius) bet tikros burejos neturetu imti uzmokescio, nes tai "silpnina ju galias" (kazkur skaiciau)

2004 m. spalio 27 d. 10:38:42
Tiesa buvo pasakyta - tikri burejai neima pinigu uz burima - taip tik gadinamos ir komercinamos magijos paslaptys..Siaip domiuosi magija ir isburt ateiti is dalies galeciau...Bet cia neesme...
Beja,dar del tu pinigu - aisku,jie nepamaiso burejai,bet net ir dovanele yra beveik netiesioginis uzmokestis...O Galiu Istatymas draudzia imt pinigus ir bet koki atlygi uz tokias paslaugas...

Atsakyti
MoHax
2004 m. spalio 25 d. 11:58:38
Viena pazistama siendien pasakojo, kad buvo pas bureja, maan buvo idomu paklausitt... idomu kad ir jos drauges susidomejo, ir pradejo praasyt, kad ji nuvestu pas ta bureja...

Idomiu dalyka ta burrejaa jai pribure...
Ir teko uzmoket mergaitei 10 lituku, ar vertaa kklausyti tas nesamones, ir dar prarasti pinigus..
Tik del idomumo, bet ar verta?

2004 m. spalio 24 d. 20:15:49
Burtai, tai visiska nesamone! nesuprantu kaip kaikurie iklimpa i tas pinkles! tai juk beprotybe. zmonems manau reikia ne bureju o psichologo pagalbos!help

2004 m. spalio 24 d. 18:28:38
pas bureja nebuvau, o sipirituoti bandziau, visai fajnaj buvo

Atsakyti
hera
2004 m. spalio 24 d. 18:12:39
pas bureja nebuvau ir spiritizmu neuzsiminejau...

Atsakyti
niobi
2004 m. spalio 24 d. 17:55:08
pas bureja nebuvau ir nezadu eito spiritizmas man atrodo baisi nesamone...nezinau man tai baisu,paskui su tom dvasiom prisidirbi tai vaidentis pradeda(nenoriu tokiu namu kaip per nuo...iki rode)

2004 m. spalio 24 d. 17:51:35
as dar niekada neesu buwusi pas bureja, bet tikriai noreciau.. idomu wisdelto. o spiritizmu uzsiimineti bijau. ka zinai, kokia dwasia issikwiesi

2004 m. spalio 23 d. 23:04:02
niekada nebuvau ir nenoreciau...uz kelis zodzius islups bapkiu tiek, kad ir gyvent nebesinores... o siaip tokie dalykai kaip mistika man patinka

2004 m. spalio 23 d. 22:59:06
1.NE
2.NE
NEsamones tai

2004 m. spalio 23 d. 19:02:44
mm..nea..pas burejas nenoriu eit..tiesiog manau kad tada nebebutu idomu gywenti...

2004 m. spalio 23 d. 18:20:31
pas burėją nebuvau ir neisiu - netikiu jų nesąmonėmis, pinigų be reikalo nešvaistysiu į visas puses.
o dėl spiritizmo - taip, bandžiau (bandėme) ir ne kartą. tikrai buvo įdomu. aišku, tiems, kurie netiki, neverta net pradėti...

2004 m. spalio 23 d. 15:58:46
pati nebuvau, bet mama buvo ir ta bureja net apie mane teijsybe pasake...shiaijp taij ji man ishpranashavo kad pradesiu geraij mokytis, bet kazhko nelbaij taij pildosi...

2004 m. spalio 21 d. 19:36:34
Wa ash tai pernai metais buwau pas bureja, ejau tik siaip del idomumo ir tikrai suzinojau daug idomiu dalyku, beto daugkas ka ji ishpranashawo dabar man pradeda pildytis...

2004 m. spalio 19 d. 22:23:40
nu ash ne apie komercines tokias burejas kalbu...bet BACKUP klysti, nes buna ir tikru bureju, kurioms 10 Lt kartais nepamaisho...tie zmones, kurie reklamuoja savo tokias paslaugas yra sharlatanai, taciau kam ishvis burti jei neimi pinigu? tiesiog ash esu priesh reklama.

2004 m. spalio 19 d. 17:43:28
ghmz pas bureja nesu buvus bet dabar kaip tik tuiru knyga apie ateities burima ir etc.. o kaip del spiritizmo tai esu bandzius bet kadangi nesu labai jau patyrus spiritizme tai nekas ir gavos.....

Atsakyti
BACKUP
2004 m. spalio 19 d. 17:42:38
Sudas tos visos burejos , akropoly ir t.t. , tikros burejos niekados pinigu neima , ir nesokineja kad vaiksto i televizijas rodo savo "sugebejimus" , jos tik gali pardavineti medaljonus , ir pas tikra bureja jus nepatektumet , nu cia ziurint i amziu , nes jaunoms sieloms pas burejas negalima...

Atsakyti
Pasiklydus_Kalte
2004 m. spalio 19 d. 17:37:05
ar esat kada lankesi pas bureja suzinot savo ateity?
o cia nelabai y tema, bet ar patys kada bandet uzsiiminet spiritizmu?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Foxboro Hot Tubs Foxboro Hot Tubs
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3103
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 238174