weeka rašė: Lietuvoje yra neblogų grupių, pvz.: Skamp, Biplan, Foje, G&G Sindikatas... O tokios grupių kaip XESS, Katedra, Upė tai net negirdėjus, tai kaip tada jos gali būt geriausios, jei net iš undergroundo neišlenda?
Lietuvoje yra neblogų grupių, pvz.: Skamp, Biplan, Foje, G&G Sindikatas... O tokios grupių kaip XESS, Katedra, Upė tai net negirdėjus, tai kaip tada jos gali būt geriausios, jei net iš undergroundo neišlenda?
Gabux rašė: oo gitaros mokytojas. Turėjo būti smagu su juo dirbti- šaunus gitaristas pasirodė.
tejp, jis tikrai shaunus zmogus... toks renesansinis - vaidina, groja, dainuoja, piesia ir t.t. tik va, pats savamokslis buvo, tai kai atvare keletas bernu pas mus muzikos mokyklas baige tai jis apshalo, net susigedo... o mums tokiems analfabetams buvo pats tas
gyvenu kaip moku gyvent...
patinka upė? Visai nieko grupė, tarp kitko. Buvau jų koncerte kažkada Mokytojų namuose. Maxas - gerai.
Geriausia grupė.. mm. Galbūt Foje. Kadaise, seniai seniai grojo tikrą muziką. Dabar tokios muzikos Lietuvoje praktiškai nebematau.
o patinka del to, kad Maxas buvo mano gitaros ir dramkes mokytojas... jei galima ji is viso mokytoju vadinti... is esmes, butent nuo tu visu gitaru vakaru pas ji ir prasidejo mano tikra draugyste su muzika... o dabar zmogutis i Kanada pabego...
Tamsta, jei skaityt nemoki, diskusijų forumuose nesilankyk.
O jei jau lankaisi, tai teks mokytis.
Turi problemų? Į PM rašyk. O neteršk forumo.
Dabar paskaityk mano komentarą. Perskaitei? Dabar skaityk savo.
Na, dabar kai priklausomai nuo tavo protelio kiekio jau turėtum degti iš gėdos, patarimas - pasimokius skaityti, paprašyk mamos, kad papasakotų kas yra Andrius Mamontovas ir Kostas Smoriginas.
tarp kitko apie gravel.
kas jie tokio?
klubinis rockas buwo pasiutusiai madingas kelis pastaruosius metus. tai leidzhia daryti prielaida, kad jie - MADOS AUKOS.
pasipute? arogantishki? statishki scenoj?
su wokalistu be wokalo - shtai ir atmushti wisi jusu pliusai
ir be ideju. dainos - kaip franz ir pan grupsu, neklausau ash tokio mu, taj negaliu tixliau ywardint, bet nieko brand new & original.
pieno lazeriai, foje,gravel,aktoriu trio,dar daug pavieniu dainuojamosios poezijos atlikeju,vienas is ju saulius mikolaitis.zodziu wisaj daug yra loietuvisku geru grupiu,tokiu nelabaj zinomu dar..wisu ce nesuminesiu.
Jo jo, Gravel, dar abejočiau, ar Tu iš vis žinojai šią grupę prieš Euroviziją, per pora savaičių nusprendei, ane?. Bet gi tegu gi geriausia būna inai.;]
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2006 m. kovo 30 d. 12:08:01
2006 m. kovo 14 d. 19:18:31
Mamontovas ir visa jo grupe Visiems kaimo jurgiams reikia imt is jo pavizdi nes net estai turi geriau ka parodyt nei mes
Lokyte, šaunuolyte, kiek Andriaus MAmontovo dainų esi girdėjus?
2006 m. kovo 14 d. 19:06:29
2006 m. kovo 14 d. 18:41:27
Lietuvoje yra neblogų grupių, pvz.: Skamp, Biplan, Foje, G&G Sindikatas... O tokios grupių kaip XESS, Katedra, Upė tai net negirdėjus, tai kaip tada jos gali būt geriausios, jei net iš undergroundo neišlenda?
Norėčiau riebiai nusikeikti, po pierkūnais ;x
2006 m. kovo 14 d. 18:29:19
2006 m. kovo 11 d. 17:30:44
oo gitaros mokytojas. Turėjo būti smagu su juo dirbti- šaunus gitaristas pasirodė.
tejp, jis tikrai shaunus zmogus... toks renesansinis - vaidina, groja, dainuoja, piesia ir t.t.
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. kovo 11 d. 17:20:21
2006 m. kovo 11 d. 12:23:57
PELENAI - nes jie tiesiog geriausi ir profesionaliausi
UPE - del labai subjektyviu priezasciu... (t.y. del maxo
patinka upė? Visai nieko grupė, tarp kitko. Buvau jų koncerte kažkada Mokytojų namuose. Maxas - gerai.
Geriausia grupė.. mm. Galbūt Foje. Kadaise, seniai seniai grojo tikrą muziką. Dabar tokios muzikos Lietuvoje praktiškai nebematau.
o patinka del to, kad Maxas buvo mano gitaros ir dramkes mokytojas... jei galima ji is viso mokytoju vadinti... is esmes, butent nuo tu visu gitaru vakaru pas ji ir prasidejo mano tikra draugyste su muzika... o dabar zmogutis i Kanada pabego...
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. kovo 11 d. 01:47:12
PELENAI - nes jie tiesiog geriausi ir profesionaliausi
2006 m. kovo 10 d. 19:01:46
2006 m. kovo 10 d. 18:15:40
gali pati dziaugtis .tavo ''grupiu'' niekas nezino.cha cha cha...
Ką tik užsikabinai sau idiotės kortelę, po kaklu.
Tamsta, jei skaityt nemoki, diskusijų forumuose nesilankyk.
O jei jau lankaisi, tai teks mokytis.
Turi problemų? Į PM rašyk. O neteršk forumo.
Dabar paskaityk mano komentarą. Perskaitei? Dabar skaityk savo.
Na, dabar kai priklausomai nuo tavo protelio kiekio jau turėtum degti iš gėdos, patarimas - pasimokius skaityti, paprašyk mamos, kad papasakotų kas yra Andrius Mamontovas ir Kostas Smoriginas.
2006 m. kovo 10 d. 17:59:35
2006 m. kovo 10 d. 16:50:23
2006 m. kovo 10 d. 16:42:37
kas jie tokio?
klubinis rockas buwo pasiutusiai madingas kelis pastaruosius metus. tai leidzhia daryti prielaida, kad jie - MADOS AUKOS.
pasipute? arogantishki? statishki scenoj?
su wokalistu be wokalo - shtai ir atmushti wisi jusu pliusai
ir be ideju. dainos - kaip franz ir pan grupsu, neklausau ash tokio mu, taj negaliu tixliau ywardint, bet nieko brand new & original.
2006 m. kovo 10 d. 16:29:28
2006 m. kovo 10 d. 14:37:33
2006 m. kovo 9 d. 17:23:15
Gravel geriausi
Jo jo, Gravel, dar abejočiau, ar Tu iš vis žinojai šią grupę prieš Euroviziją, per pora savaičių nusprendei, ane?. Bet gi tegu gi geriausia būna inai.;]
2006 m. kovo 9 d. 16:42:55
kas ta ''upe''?
Goggle naudotis moki?
O jei dar kas neaišku, tam skirta pm, o ne offtopinti čia.
2006 m. kovo 9 d. 15:41:42
2006 m. kovo 7 d. 00:02:52