man tai kazkaip geriausi yra Biplan - nes labai faijnai per koncertus publika uzhvezha...ir skamp... turbut vienintele liet. grupe,kuri nedarydama gedos Lietuvai ishplauke i didziuosius muzikos vandenis..
"Džiazas –-tai tam tikri dalykai,kurie gyvena žmogaus viduje,kai jis gali valdyti ne tik natas ar instrumentą,bet ir dvasią."
vienintelis kuris man patiko tai Mamontovas, bet ir tas visai nusigrybavo...nera geru grupiu Lietuvoj visi vieni kitus kopijuoja arba perdainuoja senas dainas, ir dauguma tik pagal fonograma dainuoja...
zinau tik viena, kad visos tos grupes kuriu dainos sukasi er FM yra sss..bent jau mano demesio nevertos, o vat geriausios tai tos undergroundo grupes! ech..bent jau per koncertus gyva muzika groja
mmm ....Antigones mergiotes visai nieko , nors dabar kvalifikavosi i folk/dark wave muzika...
Foje zuvo kai prie ju nagus prikiso pinigu noras.Seni albumai ( nuo sovietiniu laiku iki ,kokiu 95 ) albumai buvo zymiai geresnes kokybes muzikiniu atzvilgiu , po to......
manau jog Pusbroliams Aliukams lygiu nera...uzkieteje metalistai... pries juos net foje ar skamp nublanksta... va teip... ai, dar rugiageliu berniukai irgi pavaro, nes jie groja sunkuji metala... o mokinukes is viso yra nemirtingos operos atlikejos...
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2005 m. sausio 25 d. 16:01:39
2005 m. sausio 24 d. 18:34:57
A. Mamontovas
2005 m. sausio 24 d. 10:47:42
2005 m. sausio 23 d. 14:31:20
2005 m. sausio 23 d. 12:28:05
2005 m. sausio 23 d. 12:28:02
2005 m. sausio 23 d. 12:27:14
2005 m. sausio 8 d. 13:57:19
2005 m. sausio 8 d. 13:25:30
2005 m. sausio 8 d. 12:21:35
2005 m. sausio 7 d. 22:18:47
2005 m. sausio 5 d. 19:52:26
2005 m. sausio 5 d. 15:46:32
2005 m. sausio 5 d. 14:45:51
2005 m. sausio 1 d. 17:16:15
2004 m. gruodžio 31 d. 13:38:30
2004 m. gruodžio 30 d. 10:36:29
Foje zuvo kai prie ju nagus prikiso pinigu noras.Seni albumai ( nuo sovietiniu laiku iki ,kokiu 95 ) albumai buvo zymiai geresnes kokybes muzikiniu atzvilgiu , po to......
2004 m. gruodžio 29 d. 16:43:21
2004 m. gruodžio 29 d. 15:28:55
2004 m. gruodžio 27 d. 16:07:36